הפרק היומי 2X14

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי 2X14

פרק ככה. לא משהו מעניין(לדעתי) אבל היו כמה קטעים טובים. ממש אהבתי את המסקנה של מורי הזה:" בסופו של דבר האנשים ירצו לחסל אותנו עד אז לי יהיו חבורה של אנשים שיגנו עליי". יש בזה משהו, הוא פשוט פסימסט - הוא יודע שברגע שידעו אנשים שבניהם מסתובבים טרנסג'נים הם ירצו להרוג אותם. ולכן הוא כבר מכין את עצמו לשלב הזה - בוחר את כל הפריקים והופך אותם למשהו - ושהם יתנו את החיים שלהם למענו. אלק חזר להיות מניאק- עושה עסקים מפוקפקים ומסנג'ר את ג'ושוע התמים בשביל שלחויות.

inbula

New member
לא הבנתי למה מקס כבר לא מסכמת יותר

את הפרקים... זה ממש חבל...

ברודי

New member
פרק יפה דווקא...

אני אוהבת את איך שלוגן מדבר על מקס עם הילדה במכונית. קטע טוב. ואיך שמקס והיא הולכים מכות ומקס גומרת אותה.! ואז בדירה של לוגן ריין (ככה קראו לילדה?) רצתה לעזוב ומקס אמרה שהיא תמנע ממנה משו כזה ואז ריין אמרה שהיא תכסח אותה (אני לא ממש זוכרת) ואז מקס עושה לה- שוב תבעטי עם הראש שלך באגרוף שלי? חחחחח זה היה פשוט שולט!!! וג'ושוע מקסים לאורך כל הפרק. הוא כזה חמוד, יש לו המון ניאונסים משעשעים. זה פרק מאוד חכם לדעתי איך שהם מראים את כל הטיפוסים שהיו במנטיקור, כמו בראיין, ועכשיו מורי שהוא בנק דם מהלך. זה גאוני איך שהתסריטאים חשבו על כל האנשים האלה ובכלל השחקן ששיחק אותו היה מעולה, לא יודעת, פרק חביב מאוד שנורא נהנתי ממנו.

Omega Dark

New member
פרק נחמד

אהבתי את הרעיון שמראים את הטרנסג'קים השונים (מכל הבחינות)
והקטעים עם ג'ושוע פשוט שולטים!!!

אני חושבת שזה אחד הפרקים ../images/Emo54.gif

היפים שיש. אני גם חושבת שחבל שהיא כבר לא מסכמת את הפרקים כמו פעם. אבל בכל זאת, זה היה פרק ממש ממש יפה וטוב. אחד הפרקים שאני זוכרת הכי טוב. וג'ושוע הוא באמת כזה חמוד! אני מתה עליו! הוא הרבה יותר חמוד בתור כלב מאשר איך שהוא נראה באמת
אוי, ואני גם מתה על אלק, אהבתי אותו מאוד בפרק עם ריי'צל הזאת ובפרק שהיה אחרי זה...

Nitzan122

New member
פרק יפה

המארו הזה מעצבן ומה זה הורידים המפחידים האלה שיוצאים לו מהפרצוף? ואיזה גועל מי המפגר שמסכים לשתות דם של מישהו אחר
ולא משנה כמה חזק זה עושה אותו... פשוט ג
ו
ע
ל ג'ושוע היה ממש חמוד בפרק הזה הוא היה כזה מצחיק כשהוא היה מסטול אבל איך בדיוק הוא עישן מקטרת עם הקסדה על הראש?

נצל"ש...

איך קוראים לג'ושוע במציאות ולמי שיש, תמונה של ג'ושוע במציאות... פליייייייייז

kyle chandler

New member
נו...../images/Emo168.gif

תסתכלי כמה שרשורים למטה קוראים לו קווין דוראנד (Kevin durand) והנה קישור לגוגל עם התמונות שלו (איזה מגניב זה, בכל חור יש את הקישור)

נצל"ש זה...

הראשי תיבות של נצל"ש זה- ניצול שרשור... אם את רוצה להגיד משהו שלא קשור להודה שהוספת לה תגובה, וכדי שלא תפתחי שרשור חדש, את עושה "הוספת תגובה" ובנושא את רושמת "נצל"ש" וככה מבינים שזה לא קשור לשרשור שכתבת בו... הבנת?

למעלה