הפרק היומי 2X13

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי 2X13

ממש אהבתי את הפרק הזה: הכל מתחיל מזה שמקס מצוברחת ומתה קצת לנוח ולהרגע על האופנוע שלה. היא הולכת להביא דלק - ומשם העלילה מתחילה: היא מצילה את הילד מקו האש אך לא שמה לב ליורה - וקיבלה כדור בבטן. לוגן שיחק אותה: ברגע שהאחות התקשרה אליו הוא עשה את הסידורים כך שלא ימצאו איזה משהו מוזר אצל מקס - ובכך זה מסכן את כל הטרנסג'נים. אח"כ הוא ממשיך לצאת גבר- נכנס לתוך האק"ג של מקס(המכונה שמראה את הפולסים של הלב) - וככה הוא מעביר לה מסר להיזהר. והסיום, לוגן-גבר-גבר, מסכן את החיים שלו בשביל להציל אותה- באליקופטר- אם היא היתה נוגעת בו הוא היה מת! אבל מכיון שהיא נגעה במעיל שלו אז ככה הוא מוגן. לא מספיק שאיימס וויט חזק גם ככה - מקס היתה צריכה ללכת איתו מכות כשהיא אחרי שקיבלה כדור בבטן - ואיבדה הרבה דם! הכת של וויט די מוזרים: אתה אף פעם לא יודע כמה הם חזקים: מצד אחד בפעם הראשונה שמקס הלכה עם וויט מכות - היא הביאה לו קרש בראש וזה לא הזיז לו. מצד שני עכשיו היא מרביצה לו ויכולה לנצח אותו- הפרק הזה היא שברה לו את הרגל! ויש את האחות שגם המכת - היא קיבלה את הזריקה של המוות ולא הזיז לה!

kyle chandler

New member
פרק ממש יפה, הרבה אקשן!../images/Emo168.gif

logan got savage haircut ובכלל פרק מלא אדרנלין והכל, כרגע ראיתי אותו - פשוט יפה

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!1

איזה חתיך לוגן!!!!!!! אבל עשו לו תספורת יותר מדי קצרה... וגם אהבתי שהיו לו קצת(!) זיפים!!!! אבל לא נורא בישבילי הוא עדיין חתיך...!!!!!!!! שמתם לב שאלק לא השתתף בפרק הזה?? נ.ב אתם יודעם שלמייקל וות'רלי במציאות יש ילד/ה שקוראים לו/לה אוגוסט... היא מאישתו לשעבר אמיליה... אני חושבת שהבת שלו כבר בת 8 או 10 ...! איזה גבר לוגן יצא בפרק הזה... אני אוהבת את כל הרגעים המביכים האלה שיש בין מקס ולוגן... אני בכלל אוהבת את האהבה שלהם אחד לשני...!!!!!!!!!!! הוא ממש אוהב אותה...... והיא אותו..... היא אפילו אמרה שמה שיגרום לו לבוא לראות אותה זה לקבל כדור אז היא הייתה מארגנת את זה כבר מזמן... ואיזה חמוד לוגן שהוא אמר שהו בעלה!!!
אני חולהההההההההההההה כל מייקל וות'רלי!!!!!!!!!!!!!!

למעלה