הפרק היומי 28.11.07

לא ראיתי שנתיים בערך...

מישהו מוכן להסביר מה קרה פה? למה כולם מתים פתאום?? ומה עוד קרה ובערך בקצרה כמה שאפשר.... ואליס לא באמת תמות נכון? היא הדבר הכי ותיק פההההההה

4hilla4

New member
תשובה../images/Emo58.gif

אף אחד לא מת, גם אליס א. מה שהולך פה שיש פה עכשיו רוצח סדרתי וכמו שאתה יודע זאת מרלנה.. אבל זאת לא באמת היא זה טוני.. מרלנה כאילו נאבקה איתם בזמן שטוני ירה בהם חיצים שמדמים מוות. מרלנה הייתה בהשפעתו של טוני כך שהיא לא ידעה מה היא עושה [למרות שזה לא נראה ככה ככה המפיקים החליטו בסוף] בגלל שיקולי רייטינג... וזהו

hillator

New member
יותר טוב שאני

לא אגיב על "כישרון" המשחק של כמה מהדמויות

Nemesis Divina6

New member
פרק שעמום

הסצינות בבית של ג'ניפר והסצינות של קייט היו נחמדות. מרלנה היתה מצויינת גם היום. היה ברור שברגע שאליס קלטה שמרלנה באה להרוג אותה היא תשים כריות במיטה כדי לעבוד עליה ותהיה במקום אחר בכלל. אז למה לא להגדיל ראש וכבר לברוח מהבית? הסצינות במשטרה היו משעממות. הסצינות של סלסט וג'ון היו דפוקות רצח.

2DH

New member
פרק טוב + קצת ספוילרי

אין לי כוח להגיב על יכולת המשחק של ג'ייסון קוק , אבל אני חייבת לתהות על החולצה הרקומה המזעזעת שהוא לובש. משהו התגעגע לג'וש טיילור... אני באופן אישי ממש לא. לורן היית מעולה. דידרה - בנוהל, תענוג לראות עד כמה היא מדהימה. כמו שאמרתי - פרקים מצוינים בדרך אלינו ! להקליט ולשמור

הפרק של היום-->בסימן שטנסלסט חח

טוב מה שעברנו היום היה פרק מעולה ברמות! רק קייט מאכזבת אותי כל פעם מחדש. היה נחמד לראות אותה אבל העיניין עם הרומני היה בעעע ומיותר. מרלנה ממש רוצחת..תסלחו לי.. אין לי טיפפת לב. זה לא בסדר.היא לא בסדר. למרות שזו לא אשמתה אני כן רוצה שהיא תסבול. אין מה לעשות. חלק ממני פשוט לא מעכל את העובדה שהיא אשכרה מתכננת לרצוח כל פעם מחדש. ועוד את אליס הורטון בכלל מכה. טוב סלסט היתה מפחידהההההההההההההההההההההההההה אני ממש נכנסתי לטראומה אני חושבת. חח אבל זה היה שטן יותר אדיב מהשטן שנכנס אז במרלנה. אהבתי שהראו פלאשבקים של ג'ון עם מרלנה (ע"ע עלילת השטן) תמיד כיף להזכר. אבל סלסט באמת הגזימה כבר... חח היה מצחיק הפלאשבק של סלסט שהשטן(מרלנה) העיף אותה על הספה עם הקרחת. ממ מה עוד..הראיות כלפיי מרלנה הולכות ומתעצמות. כבר כמעט כולם יודעים על התיאוריה החדשה שלה ושל הרציחות. היה נחמד לראות לשם שינוי את לקסי וקייט ואגב לקסי נראתה טוב מאוד היום!! אהבתי את החולצה. ג'ניפר נאיבית כרגיל בגלל פטריק..אבל אני לא מאשימה אותה חח פיליפ היה אקסטרא מיותר היום. סתם ליווי צמוד לקייט. אהבתי שמרלנה אמרה את המשפט.. "כמו הזמן בשעון החול ..כך הם ימי חיינו" זה סיכם יחד עם אליס. אני אהבתי.. אגב כל ההערות האלו שמרלנה מוציאה על עצמה הזויות. מרלנה האמיתית לעולם לא היתה מתאגה בעצמה ככה. THATS ALL FOX

פרק נחמד ביותר

קייט ורומן היה נחמד לראותשוב שון ופליפ בסדר גמור אליס שיחקה אותה עם המצעים בחדר חח חבל שלא הלך לה
"היא הולכת להרוג אותי""מרלנה חיכתי לך" -תותחית סלסט חזקה הרסה אותי עם רוחות האופל ,בסצינה עם גון' גו'ון טיפש,עוד לאקולט מיזו אישתו,למרות הכומר והרוחות אבל כמובן את הפרק כבשה בהליכה מרלנה "אליס תחמנית ערמומית מה חשבת שתעבדי עליי חעחע" אלופה

למעלה