הפרק היומי 26.7

4hilla4

New member
ווואווו.. את ממש אנטי מרלנה!!

איך אפשר לשנוא אותה אני לא מבינה?!

תגידי מה נראה לך?

אני לא שונאת אותה ואני לא אנטי מרלנה אני פשוט חיה ת'עובדות כי זה מה ש"מתבקש"!~!! ואת מתכחשת.

Jasper Jasper

New member
גאד!! ../images/Emo58.gif

מה שראית זה מה שמרלנה חשבה שהיא ראית.אני לא מבין למה את ממשיכה להתווכח,כשבסדרה הראו בבירור שטוני היה שם בכל מעשי הרצח והוא עומד מאחוריהם(ירה באייב בחץ לדוגמא ואז פיזר סביבו דם בזמן שמרלנה עמדה בטראנס ובהתה באוויר כאילו הייתה בריידי בסצינה דרמטית).מרלנה לא עשתה שום דבר חוץ מלעמוד במקום ולהיות בטראנס,בזמן שטוני ביצע את הפעולות.נקודה!!!!!!!!!1111111111111אחד. באמת שלא מבין למה יש את הויכוח הזה כל הזמן,זה לא שיש היגיון בעלילה הזו או שאין חורים.מרלנה היא לא הרוצחת,וזהו.אז מה שהיה בן אדם אחד אצל מגי.מרלנה הייתה צריכה לדעת שמגי אלכוהוליסטית.למה שקרוליין תציל את מרלנה אם היא הרוצחת?איך מרלנה רצחה את קאסי אם היא הייתה בחופשה רומנטית עם ג'ון? אין תשובות,וזהו.אני באמת לא מבין למה כ"כ קשה להבין את זה.

אה לגבי מגי.. ספויילר

אז יפה אם אתה כ"כ בטוח שהיא לא ה"רוצחת" אז איך תסביר עדיין לא ענית לי שמגי דיברה עם מרלנה??? בבית?? איפה הראו טיפת רמז שטוני נכנס אליה? וסבבבה אם אתה אומר שזה טוני שדיבר עם מגי בשולחן מטבח אז למה שהיא בדיוק תשלב לו יד ביד??? ואיך הוא נכנס? אם אחרי שהיא סגרה עליה ועל מרלנה את הדלת היא אמרה למרלנה שהם רק היא והיא עכשיו ושאף 1 לא יכול להכנס יותר! כי היא נעלה את האזעקה... כן,איך אפשר להסביר את זה? בוא נשמע...

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון אני לא אמור לספק לך הסברים.את זה צריך לעשות התסריטאי,ומן הסתם שהוא לא עשה את זה כשהוא בחר בפתרון הכי פשוט. מגי אמרה לרוצח שהיא אלכוהוליסטית כבר 20 שנה.למה שמגי תאמר למרלנה דבר כזה? איך תסבירי את זה?איך תסבירי את כל הביקורים של הרוחות? את לא יכולה,מהסיבה הפשוטה שאין לעלילה הזו הגיון ויש בה מלא חורים. הגיע הזמן לקבל את זה.מה שראינו זה מה שמרלנה חשבה שהיא עשתה.האמת היא,שזה הכל בתת מודע שלה,טוני עומד מאחורי הכל,מרלנה לא עשתה כלום.בא לך להמשיך להתווכח,סבבה,חבל שממילא בעוד כמה חודשים שכולם פה יראו את אותם פרקים את תראי שאת טועה.

4hilla4

New member
אני אענה לך.. ../images/Emo58.gif

היא הכניסה את טוני כי אם את יודעת, מגי סגרה את האזעקה, אז את לא יכולה לדעת אם היא באמת הכניסה אותו או לא כי זה אמור להיות מתח... את לא אמורה לדעת מה באמת קרה שם.. כי את לא ראית מהמותניים למעלה.. נכון שלא? אז יכול להיות שגם הוא היה לבוש בשחור ובזמן שטוני עשה את זה למגי היא הסתכלה על מרלנה ואמרה לה איך את יכולה לעשות את זה או מה שהיא אמרה... אם את כל כך חושבת שאת צודקת ושהרציחות מלאות בהיגיון אז תגידי לי את זה.... שירו במרלנה על הגג את לקסי! אמרה שהיא מתה ולקסי טיפלה בה ולא האמבולנס ואני בספק רב אם לקסי עבדה עם טוני כי הוא גם לכאורה "הרג" את בעלה... נו.. אז אם את חושבת שהרצחות מלאות היגיון ומה שאת רואה זה באמת מה שקרה, איך את יכולה להסביר את זה? אני אגיד לך איך... את לא יכולה!!... למה את לא יכולה? זה פשוט. כי לא כל מה שאת רואה זה באמת מה שקרה, יש הרבה דברים שהם לא הגיונים ושאת לא ראית אותם אבל הם קרו. אם אחרי ההסבר את זה את עדיין חושבת שמרלנה היא הרוצחת את פשוט מוכיחה שאת אנטי מרלנה כי למרות כל מה שאמרו לך פה בפורום את ממשיכה להגיד שזאת אשמתה!! אז אם אחרי שתקראי את זה עדיין תחשבי שמרלנה היא הרוצחת... אז אין לי מה להגיד לך חוץ מ- תמשיכי לחיות באשליות

0Magical Fairy0

New member
הסדרה הזאת הופכת יותר ויותר להזויה..ספוילר

מרלנה רוצחת,סוממה בלה בלה. מי אומר שזה לא הזוי? ורק אני לא מאמינה בגרוש לכל מילה שיוצאת מהפה של ג'יין ספירס? וואי אני עוד זוכרת שהיא ניסתה להפליל את בל,ומהנשף סיום תיכון שלהם..נוסטלגיה!

4hilla4

New member
וואווו.. ../images/Emo58.gif

אף אחד אומר שזה לא הזוי.... זה הכי הזוי שאפשר להיות במיוחד כי- מרלנה היא לא הרוצחת אלוהים!!! תפנימו את זה כבר!!!! היא אפילו לא זוכרת שהיא הייתה שם!! הם אפילו לא מתו!!!!! אז היא לא יכולה להיות רוצחת אם האנשים לא מתו!!!!!! הם עדיין חיים!!! אין פה בכלל רוצח!!!!! זה טוני עשה בכאילו!!!

היא סתם כלבה ../images/Emo58.gif

ואם חשבת שהעלילה הקודמת עם התינוק שלה "ושל שון" הייתה מייגעת, חכי לעלילה המתקרבת שבה היא כולאת את שון במשך כלוב למשך חודשים (נראה לי)!!!!! זו תחילת הסוף ממש.... חחחח... ההרס של הסדרה ע"י ריילי עולה להילוך חדש...

Jasper Jasper

New member
יאפ../images/Emo58.gif

כל מה שג'אן תעשה ב5 חודשים הקרובים יהיה לעקוב אחרי שון ובל,עד שהיא תכלא את שון בכלוב לעוד משהו כמו 4 חודשים.לפחות השחקנית הנוראית הזו צריכה להתחלף בעוד כ5 חודשים ולמרות שהיא יודעת לשחק,הסצינות שלה יתחילו מהר מאוד לעייף כשהן יחזרו על עצמן.כמו יתר הסצינות של כל הדמויות בסדרה(מימי,ג'ק וג'ניפר שנראה לי שיחקו אותה סצינה לפחות 66 פעמים בשנים האחרונות וכו').

מזי123

New member
למה להיות שליליים..

תנו לעלילה הזאת צ'אנס..זה שאתם ראיתם או שמעתם זה לא היה באותו סדר שזה יהיה עכשיו,פרק אחרי פרק והכל יהיה כלול בפנים..תנו לזה צ'אנס אולי זאת דווקא תיהיה עלילה טובה לכו תדעו..[:

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

תאמיני לי ראיתי את העלילה הזו באתרים זה נורא ואיום. ג'אן מיצתה את עצמה ולא מובן למה ריילי החזיר אותה. הדבר שהיה הכי מטומטם זה ששון שכב עם ג'אן לראשונה בחייו ואילו בל עם פיליפ והדמויות שלהם נהרסו לגמרי. גם היום שון ובל הם זוג ממש משעמם שמיצה את עצמו אפילו עם השחקנים החדשים. זה פשוט לא זה כבר.

itayla

New member
איך בדיוק להיהרס

איך בדיוק היא תהרס כל העלילות המתח האלה משפרות את הסדרה מה הקטע עם ההודעות אנטי האלה

נטלייי

New member
פרק חביב

סמי מעצבנת עם הילדותיות שלה לגבי החזרה של ההורים שלה, זה כבר עבר כל גבול. הסוף היה מעולה, מחכה מאוד לפרק של יום ראשון, לפי הפריוויו זה הולך להיות מעולה.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

לפי הפריוויו (הקטעים מהפרק הבא) יהיה הגילוי של זהות ההורים של קאסי ורקס.

santa barbara

New member
כל הכבוד לסמי!!!

סוף סוף קורה משהו...היה פרק נחמד+ המיוחד הסוף. גם הקטעים של מרלנה היו טובים.

למעלה