הפרק היומי 26.12.07

hillator

New member
הפרק היומי 26.12.07

צפייה מהנה .. נא לאחל לי מזל טוב מצטיינת דיקן סמסטר שני ברציפות :)

abcd80

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ושזו לא תהיה הפעם האחרונה!

צפייה נעימה. דבר אחד יש לי להגיד על הפרק שיהיה: לומייייייייייייייייייייייייייי

2DH

New member
פרק טוב עד מעצבן - טיפה ספוילרי

אם שון ובל היו נופלים מהגג זה לא היה מטריד אותי יותר מדי. ג'ון ומרלנה -אני מתה על שני אלה , ממש אוהבת את ג'ון ואיך שהוא יעשה הכל בשביל מרלנה. דידרה היית מדהימה. בו ממש מעצבן. (כן מרלנה רצחה לו חצי משפחה , אבל היא עדיין לא נמצאה אשמה ובו פשוט רוצה לדלג על כל השלבים ישר להוצאה להורג) שמתם לב איך הופ רמזה על מה שעתיד לבוא כשהיא אמרה : יש פה משהו יותר גדול , או מה שהיא לא אמרה . לומי היו ממש חמודים - זה היה השלב בו הם השתדרגו לזוג השני האהוב עלי (רק כי בו עצבן אותי
. באמריקה הם הדרדרו למקום 4 וחבל כי הסצנות שלהם היו פשוט מעולות. סה"כ - פרק טוב.

hillator

New member
תגובה

שון ובל מצידי שירצחו .. נמאס לי מהם .. במיוחד מבל מה שיש לה לדאוג כרגע זה האם היא חולת נפש.. כמה אגואיסט בן אדם יכול להיות? בו מרגיז אותי. הוא שייך לרשות המבצעת לא השופטת.. ממש עבריינות במדים... לומי כאלה מתוקים..

בו ובל

הם ממש מאכזבים אותי לאחרונה אני לא יודעת מה נסגר!!! בו חש עצמו שופט ובל אנוכית מתמיד מה הולך פה???

פרצלה

New member
נו באמת.

אתן טוענות שבו מנתהג כאילו הוא שייך לרשות השופטת? מדוע? מה שאתן בעצם אומרות שהוא חייב למרלנה ולג'ון יחס מיוחד כי הם חברים. אתם לא מזהים פה קצת צביעות? הוא נוהג במרלנה בדיוק כמו שהחוק אומר,לא יותר לא פחות. אתן פשוט רוצות יותר כי זו מרלנה. אם הרוצחת היתה מישהי אחרת ובין היתר היא היתה נאשמת גם ברצח מרלנה לא הייתן כותבות פה שמגיע לנאשמת יחס מיוחד. בו עושה מה שעושה שוטר שעוצר חשודה ברצח סידרתי,עוצר אותה,אני לא מבינה מה לדעתכן הוא מנע ממנה במסגרת החוק שמגיע לה.

hillator

New member
בואי נגיד

שהוא כל המן מאיים לשלוח אותה לתא הנידונים למוות כמו שהוא איים על ניקול.. הה אופסי ניקול לא הייתה אשמה.. יש בתי משפט התפקיד שלו זה לשים לה איזיקים על הידים ולקחת אותה למאסר חוץ מזה הוא לא שופט ולא שום דבר אחר

פרק סבבה../images/Emo9.gif

לוקאס וסמי מעולים במיטה רציתי שקייט תכנס או מצד שני ויל חהחהח בל ושון פליפ מימי ורקס פשוט סתומים אני לא יגיב אפילו כל אחד עסוק בעצמו סצינות בכלא מעולות,אהבתי את ג'ון ,ריחמתי קצת על מרלנה הופ היתה נחמדה עוד ניסתה לרכך תמצב קצת בו הגזים בצורה מדהימה,עם כל הכבוד הוא לא שופט,והתנהגות מגעילה ביותר

abcd80

New member
עוד פרק מצוין!!!

דיידרה
אין מילים. כל הסצנות שלה היו מעולות !! בו קצת הגזים עם התנהגותו אבל מה לעשות זה האופי שלו ונחמד לראות מולו את הופ המתונה יותר. אגב שמתם לב שקריסטל לא הופיעה היום בפרק?? הטינס מיותרים ופיליפ רק מעצבן עוד יותר. הוא מנצל את המצב אפילו כשרק שון אמר מילה אחת על מרלנה ופיליפ מייד קפץ לצד של בל . פשוט מעצבן אבל כששון אמר לו בסוף שמבקש סליחה ושהוא עזר לו להבין דברים.. ראיתם איך פיליפ הגיב..? זה חזר אליו כבומרנג כל הבלאגן שהוא עשה בסוף גרם לשון לחזור בו ולרצות להיות עם בל. מגיע לו. והדובדבן של הפרק.. לומייייי! כל מילה נוספת מיותרת. היו מעולים כרגיל.

חח נכון בנוגע לפיליפ

איך הוא התפוצץ כששון בא וביקש סליחה ממנו ובנוסף ששון בא להחזיר את בל פיליפ ציפה להרס שלהם כזוג מגיע לו! נדחף יותר מידיי שלא יתערב בעניינים שלא שלו כמו ששון אומר

2DH

New member
וואו מזל טוב

לא קראתי את מה שהיה רשום בהודעה קודם כי ממש מיהרתי. מזל - טוב

מרלנה

אני לא מבינה אז היא רצחה את טינה הזאת או לא??? זה מה שהיא חושבת שהיא עשתה? מה באמת קרה שם??? מישהו?? ולמה השוטרים אומרים שהם ראו אותה מרימה על הבנות סכין? ולמה קריסטל לא הופיעה היום באמת? מה זה?היא הרי גם היתה בכלא כשזה קרה. ומין הסתם היא תספר לניקול בדיוק את מה שקרה.

למעלה