הפרק היומי 26/12/06

הפרק היומי 26/12/06

רונדה מדברת עם ג'וסי על השחור והלבן בעולם שלה ומאלצת אותה לראות אפור! היא הולכת איתה למרכז ומכריחה אותה לנסות לקנות משהו לקלואי ולהתמקח על המחיר, וג'וסי לא מצליחה, אחר כך היא מכריחה אותה לנסות להשיג משהו בחינם והיא מצליחה להשיג שתי כוסות עם מים רותחים ותמצית תה מיוחדת בחינם.
איאלנה מדברת עם קים על היחסים שלה עם הבנות וגם על כל הריבים בבית והיא אומרת לה שבמפגש הקבוצתי היא צריכה לשאול את הבנות איך לדעתן היא הורסת את היחסים שלה עם בנות ולקבל מהן משוב. זה מאוד קשה לה אבל היא עושה את זה. יותר מאוחר היא מדברת עם איאלנה על האבל שלה ואיאלנה מסבירה לה שמה שהיא עושה איתה זה שיקום בשבילה ושמבחינתה היא שווה את זה וזה מאוד מרגש את קים והיא מחליטה שהיא לוקחת את עצמה בידיים יותר ברצינות.
טוואנדה מדברת עם אילאנה על הכעס, ואיאלנה מספרת לה שלה עצמה הייתה בת שכעסה עלייה בגלל שהיא לא ידעה אם היא רוצה אותה, אבל הן היו חברות ממש ממש טובות אבל הילדה שלה מתה מסרטן. הסיפור נוגע ללב של טוואנדה, איאלנה מספרת לה שיש לה באותו יום סדנה לטיפול בכעס בבית. היא קצת מפחדת מזה אבל היא מוכנה לקבל.
ג'ניפר מצטרפת לטיפול בכעס של טוואנדה, כי שתהין צריכות להתמודד עם הכעס.לג'ניפר ממש קשה עם זה אבל טוואנדה ממשהולכת על זה ומציאה המון כעס ומרגישה טוב עם עצמה. זהו, נראה לי.. פרק ממש מקסים. טאוונדה עושה עבודה מדהימה היום לדעתי.

ואוו

היום היה מרתק, מצחיק, דמעות, ומתח. אני פשוט בהלם מאיאנלה מהסיפור חיים שלה שהבת שלה נפטרה מסרטן, ועל כך שהיא מאמנת אישית. כל הכבוד לה. פרק מהמם מאוד אהבתי... אני מתחילה להתאהב באישיותש ל טוואנדה. כל הקרח מתחיל להתמוסס אצלה. וקים ואוו, הגיע הזמן שהילדה הזאת " האמא" הזאת תבין סוף סוף את עקרון האיפור שיצא לכולנו מאף .

Y. Welis

New member
אני חייב לומר שמהרגע שראיתי את

המסגרת השחורה שסביב התמונה, ניחשתי שהבת כבר לא בחיים. מה שהפתיע אותי היה שטוואנדה לא טרחה להראות שהיא הרגישה משהו או להכיר תודה לאיאנלה, וזה מראה מן הסתם כמה היא שקועה בתוך עצמה ולא מקשיבה לסביבה. קים היתה הרבה יותר מבינה ממנה (ולו מפני שהיא עצמה אמא), וידעה להעריך את איאנלה מחדש: אין ספק שהגילוי הזה נעשה ברגע הנכון, כי אחרת היא היתה מרגישה אשמה ולא עובדת על עצמה מרצונה שלה. טוואנדה משתפרת, אבל עדיין יש לה די הרבה להתבגר ולהבין איך לגלות אמפאטיה. בפרק של אתמול (27.12) היא לראשונה הבחינה שבעלה 'לא מתחשב', וזה אחרי שניתן היה להבין את זה כבר מהשיחה הראשונה שלהם, ובהימנעות העקבית שלו מלפרגן לה כשהיא נזקקה לשמוע מילה של תמיכה ממנו.

הפרק של היום

בהחלט היה פרק מרגש...מה שאיאלנה סיפרה לטאונדה היום כבר ידעתי כי יש לי את הספר של איאנלה עוד מלפני שבכלל הכרתי אותה מהסדרה. "Moment of courage" שם היא מספרת את סיפור חייה... כבר בפסקה הראשונה ירדו לי דמעות מהעיניים. היא מתארת שם הכל לפרטי פרטים היא רושמת שהיתה מכורה לגברים ולמין ושהיא מכרה את עצמה כדי שלילדים שלה יהיה מה לאכול כי היא היתה בגיל ההתבגרות שנולדה לה הילדה הראשונה שלה, ויש לה 3 ילדים מ 3 אבות שונים...בקיצור סיפור נוגע ללב. היא מסבירה איך היא הגיעה לאן שהגיעה היום בעזרת האמונה החזקה שהיתה לה באלוהים..ומאז התחילה להיות רוחנית. אישה חזקה...וספר מומלץ!! לא יודעת אם הוא נמכר בארץ בת דודה שלי הביאה אותו מחו"ל...שם היא מפורסמת כבר המון שנים.

בקשר לפרק של היום...

ממש עלו לי דמעות בעיניים כשקים שאלה את הבנות מה גורם לה להרוס מערכות יחסים ובכלל כשקים הבינה באמת את מטרת התרגיל... גמני לפעמים מרגישה לא ראויה לאהבה, לא נאהבת, ולעיתים עושה דברים שלא הכי מתאימים לי על מנת לזכות במצרך הנדיר- אהבה. שמחתי כשטוואנדה הוציאה את הכעס שלה, זה מראה לדעתי על התפתחות אמיתית אצלה. חבל שהיא שומרת הכל בפנים, ולפי הסיפור של איאנלה זה באמת יכול "לאכול" אותך מבפנים. בקיצור, היה פרק ממש מוצלח היום, מאוד נהניתי!

גניפר לעומת זאת עדיין תקועה.קים

וטוואנדה עשו כברת דרך.איאנלה השקיעה בהן רבות.גניפר לעומת זאת, קצת הוזנחה ועדיין לא הגיעה למשבר,שיניע את המהלך. איאנלה בהמשך תקרב מאוד את שלושתן יחד והן יצרו "אחוות אחיות". כרגע גניפר עדיין הכי קרובה לסיניי,החולקת עימה אותו החדר.

אצל ג'ניפר זה בה בקטנות כי יש לה

המון עם מה להתמודד.. אצלה זה איזשהו מכלול שהיא צריכה לפרק ורק אז תוכל להתקדם הלאה (לדעתי אותה שרשרת היא זו שמונעת ממנה להתקדם הלאה..)

../images/Emo51.gif

על ששיתפת מעט מהספר.. הייתי בשוק שאיאנלה סיפרה לטוואנדה על הבת שלה... מעולם לא תיארתי לעצמי שהיא חוותה שכזה דבר

Jazz Singer

New member
ראיתי את השידור של 11 בבוקר

פרק בהחלט מרגש, בעיקר השיחות של איאנלה עם T וקים. אני חייבת לציין שהקטע עם רונדה וג'וסי גרם לי לשיעמום קל. כל הכבוד לה שהיא הצליחה אבל הקטע עצמו היה משעמם. עוד לא גיבשתי דעה לגבי ג'ניפר. היא חמודה מצד אחד ומעצבנת קלות מצד שני.

vivian k

New member
האם שאלת את עצמך מה מעצבן בה..בג'ן

האם עצם העובדה שהיא נחמדה בגלל החזות שהיא משתדלת להציג שהיא כביכול לא אמיתית? כי אנו יודעים בעצם על הכעס העצור שלה המוסתר היטב בעוד שעל ט. רואים את הכעס. הכעס גורם לקונפליקטים פנימים ואנו חשים אותו אצלה בהתנהגות כאילו מאולצת היא עושה טובה לעצמה שהיא שם היא לפעמים נמנעת היא ,מבקרת ,שופטת וקרובה רק לסניי ולא ליתר הבנות..

Jazz Singer

New member
אמרת את זה בעצמך

סוג של התנהגות מאולצת... לאו דווקא כלפי האחרות אלא כלפי עצמה.

עם ג'ניפר גם אני מוצאת את עצמי

לא סגורה לאחרונה... ממש חיבבתי אותה בהתחלה אבל לאט לאט יש דברים בה שממש עולים לי על העצבים

א ו ר3

New member
כן גם אני...

למה היא אמרה בפרק היום שהיא עצבנית על סיניי לאחרונה לא הבנתי....

עד עכשיו לא הבנתי מה עשתה סניי

לג'ניפר או ג'וסי (שאמרה שהיא רעה אתמול אם איני טועה אם עד כה מה שסניי עשתה הייה לטפל היטב בקלאוי.. כמו שאר בנות הבית...)

למעלה