הפרק היומי 26.11.2007

4hilla4

New member
משעמם

השתעממתי רוב הפרק... רק בסיצנות של דידרה נהנתי... מרלנה נהיית יותר ויותר פסיכית! זה הורג אותי מצחוק בכלל איך שהיא החמיאה לעצמה על כמה יפה היא נראת היום הרגו אותי- [ואת אמא שלי שבטוב ליבה הצטרפה אליי] מצחוק! פרק משעמם

abcd80

New member
פרק טוב

ג'ולי שיחקה ממש נהדר היום בכל הסצנות שלה עם מרלנה, עם בוני ועם הופ.. ועוד שהשחקנית עצמה בכלל נשואה לשחקן שמגלם את דאג אז איך זה היה בשבילה כיאלו להתאבל על בעלה שהוא בעלה גם במציאות.. מעניין. מרלנה.. נהיית פסיכית מיום ליום והצחיקה אותי כשאמרה שהמצלמה לא הוסיפה 5 ק"ג במקרה שלה. ג'ון האידיוט השאיר את המחשב אצלה ורק בגלל זה מרלנה גילתה שאליס מצאה את הפתק! אגב, שמתם לב שכשמרלנה אמרה "מי יהיה הקורבן הבא שלי" באדישות כזו ואז ראתה תמונה של אליס ואז היתה לה הבעה כזו כאילו קפאה על מקומה . היה נדמה שהיא הרגישה לא בנוח עם זה שתצטרך להרוג את אליס הורטון יקירת סאלם. ועוד דבר , שמתם לב שהקוד "פורסט אלמיין" זה שמו האמיתי של ג'ון?
בוני הזו מעצבנת יותר ויותר ומיקי החדש מעצבן יותר ממנה. הוא לא מגיע לקרסוליו של מיקי המקורי למרות שגם הוא שחקן יחסית טוב (הוא משחק גם בג'נרל הוספיטל). סלסט והפיאה החדשה שלה.. אני רואה שיהיה שמייח איתה גם מחר. ת'כלס פרק ממש טוב

מזי123

New member
הוציאו את מרלנה ממש מפגרת היום..

אני מדברת על הדמות עצמה לא להתנפל לא קשור לדידרה בכלל!! חח מה הקטע עם התמונה..פירגנה יותר מדי חחחחח פרק משעמםםם=\

2DH

New member
פרק חביב - טיפה ספוילרי

רק אני מתה לעשות חיפוש מקיף במגירות של סלסט מתוך תהייה איזה עוד אוצרות קיימים שם ?! :) שלוש פרקים בלי טינס ובריקול - אני בעד. דידרה - מעולה , נהינתי מכל הסצנות , במיוחד אהבתי את הסצנה שהיא דיברה לעצמה - גאוניות. בוני מעיקה ומעצבנת, אבל נהינתי מג'ולי היום . סוזן עשתה עבודה מצוינת גם בסצנות עם מרלנה וגם בסצנות בטוסקני. סה"כ - הסצנות בין טק למרלנה מחר הולכות להיות מעולות.

4hilla4

New member
לגביי טק

אני היייתי מעדיפה שישאירו אותו כדמות שלא ממש מדברת... אני מעדיפה רק להסתכל עליו- וגם זה בקושי... ישר שטק פתח את הפה הבנתי שהאהבה הקטנה שהייתה לי אליו נגמרה.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif טק

הוא ימשיך להיות בתמונה.. והפעם עם לקסי. דווקא אהבתי שהוא מתעמת עם מרלנה. למה לא שמישהו יפחיד אותה קצת את הפסיכית הזאת

מה?? ספויילר

פשששששש יפה ללקסי להיות עם טק אבל אם היא תתחיל קשר עם טק כשאייב יתגלה כחי זאת תהיה ממש בגידה ואני יתחיל לשנוא אותה

נטלייי

New member
פרק בסדר

מרלנה התחרפנה לגמרי
אני שמחה שג'ון לא בלע לגמרי את השטויות שמרלנה חירבשה לו, ועדיין יש לו ספקות.

חחחחח פרק מעולה

קודם כל בלי ברידי ניקול סמי לוקאס ובל המעצבנים זה כבר טוב גו'לי היתה נחמדה ברוב סצינות בוני ומיקי מטומטמים היו מיותרים בכלל הופ חכמה ישר שמה השגחה על סבתא שלה סלסט חמודה,תמיד מצחיקה עם אבניםשלה ונרות וכוחות אופל חשה בסידרה בערוץ ילדים אליס אלופה איך עלתה על מרלנה רק חבל שזה מאוחר מידי, גו'ן פתי חחחחחחח כמו שאמרה מרלנה,דפוק,משאיר לה תמחשב המשטרתי מרלנה כרגיל היתה מעולה,"אוווווו איזה יפה אני היום" "המצלמה לא מעלה לי 5 קג" "ארור אתה דאג חע חע אופס כמה טיפלתי בך" מחר יהיה קרב מגניב
מרלנה וטק

למעלה