הפרק היומי 25.11.07

abcd80

New member
סמייייייייייי ../images/Emo47.gif

הסצנה שלה עם לוקאס בה היא מתוודה על כמיהתה לאהבה ועל כך שהיא מעריכה את ג'ניפר.. היתה טובה מאוד היא שחקנית מעולה כמעט כמו דיידרה ! ובסצנות שלה עם ג'ניפר וג'ולי היא היתה טובה ורואים באמת שהיה לה איכפת באמת. ונעבור לדיידרה..היא ענקית קרעה אותי אחרי שג'ון הלך מביתה היא קיפצה לה בהנאה ואמרה "עבדתי עליךךךךךך"
היא יכולה להיות שחקנית קומית טובה ! טק סוף סוף קיבל שכל.. ניראה לי שכל הקטע הזה שלו הולך לקבל תפנית כי כמו שזה ניראה הוא לא יוותר כ"כ מהר על התיאוריה שלו. ועוד שבטח אם שון ישמע על זה הוא יגיד שגם הוא חשד בה ויספר את כל מה שהוא יודע.. ואליס.. מעניין אם מחר היא תמצא את הפתק כבר.

Jasper Jasper

New member
פרק מצויין

חוץ מכמובן הדמות של ג'ון,שפשוט מעצבנת מכל בחינה אפשרית.סצינת ה: הופ:"אתה בטוח?" ג'ון:"כן,מרלנה היא לא הרוצחת" הופ:"אוקיי,איף יו סיי סו!" הייתה מגוחכת. הסצינה של סמי שהיא דיברה על ג'ניפר הייתה מעולה,ובכלל כל הסצינות שלה היום היו טובות,וכמובן הסצינות של ג'ניפר.ג'ולי גם עשתה עבודה טובה,כנ"ל דידרה שמתחילה לשחק את מרלנה קצת יותר כפסיכית וזה משעשע לראות.

hillator

New member
לא צריך הרבה בסאלם

כדי שיורידו אותך ברשימת החשודים או יכניסו אותך עליה

2DH

New member
פרק מעולה - טיפה ספוילרי

קודם כל סמי ... אני כל כך אוהבת את סמי הזאת . גם כשהיא רוצה להגיד משהו טוב זה יוצא לה הפוך. זאת סמי שאני אוהבת. אהבתי את הסצנות שלה ושל לוקאס. נהינתי גם מג'ניפר וג'ולי - שתי השחקניות עשו עבודה טובה. לא היה טינס- 3 נקודות אוטומטית לפרק. אחחחח משטרת סאלם איזה גוף יעיל. ג'ון אמר אז לא חוקרים ... ואחרי זה תוהים למה הם לא מצליחים שום דבר. דידרה -
מרלנה רצינית עם ג'ון, מרלנה קצת משוגעת, מרלנה עם ג'ולי . דידרה פשוט מדהימה. כל סצנה תענוג.הנשיקה של ג'ון ומרלנה...
כן בתקופה הזאת צריך להסתפק במעט
. סה"כ פרק מעולה, ממש נהינתי. גם מחר יהיה מרלנה .

שייקהה

New member
שאלה..../images/Emo58.gif

מתי כל עלילת הרוצח תיגמר? מתי כבר ייגלו מי הרוצחת וכל העניין הזה עם האי האחר? ומי עוד עומד להירצח? תודה..

hillator

New member
תשובות

א. אליס עוד תירצח. ב. לא כל כך מהר שזה יגמר יתחיל האי והטירה שזה הפך של הרוצח..לצערנו

נטלייי

New member
פרק חביב

מרלנה היתה מעולה, היה משעשע הקטע אחרי שג'ון הלך, איך היא התלהבה שהוא האמין לשטויות שהיא מכרה לו
איזה מבאס לסמי שהיא מנסה לעודד אנשים ובמקום זה היא אומרת דברים חסרי טקט. היא בהחלט היתה מעולה, גם הסצינה עם לוקאס לבד.

פרק חזק../images/Emo6.gif

מרלנה הרסה אותי אין עליה "עבדתי עליך ג'ון" טוב שלא עשתה לו נה נה בנננה או גו'ן אתה כזה פתי ,כמה שאני מצדיק אותהההההההההה "רשום עליך טק"-שלקחה תמחסנית! סהכ סצינות שלה היו מעולות אליס נחמדה וחכמה חח איך חזרה לקבר גו'לי סתומה רצח יש הלכה לרוצחת גו'ן תמים רצח חבל עליו עלק עובד באייסיאיי כל השאר היו מיותרים

4hilla4

New member
נקרעתי מצחוק!!!

היה פרק מדהים!!! סמי הצחיקה אותי.. היא כזאת אהבלה... אחר כך השיחות שלה עם לוקאס היו מעצבנות.. אני לא אוהבת אותם ביחד.... אליסון אחלה שחקנית!! אויש מרלנה מרלנה מרלנה... הרגה אותי מצחוק.. עם הריקוד שלה אחרי שג'ון הלך, הם הקטע עם המחסנית באמת דידרה אחלה שחקנית קומית! דידרה הייתה מעולה!! מתתי מהסצנות שלה!!! והנשיקה
!!!! פרק קורע מצחוק!!!!!!

למעלה