הפרק היומי 25.07

Jasper Jasper

New member
הפרק

סמי הייתה בלתי נסבלת היום,כמעט כמו המשחק המוגזם של ג'וש טיילור או המשחק הלא ברור של רנה ג'ונס שנראתה כאילו מרלנה לא מעניינת לה את קצה הזרת.בכלל,כל הסצינה הראשונה שמרלנה נפלה והייתה מחוסרת הכרה על הרצפה הייתה ממש גרועה.אבל ממש.לפחות הפלאשבקים היום היו באמת פלאשבקים ולא של סצינה שקרתה לפני שניה. אני ממש מרגיש מובך לראות את הסצינות של קרוליין.לא רק בגלל שאני רואה את זה,יודע שזה גרוע אבל עדיין ממשיך לצפות,אלא בגלל שכאילו גם רצחו לה את הדמות,וגם נותנים לה סצינות כאלה מביכות. הסצינות של מימי היו נחמדות היום,אהבתי כשהיא הסתכלה על קימברלי ושאלה אותה אם שלחו אותה לחקור אותה. שימו לב שהופ אוכלת.לראייה? כמות המטבל הנדיבה שהיא דחפה על חתיכת הגזר.כמובן שהם יסיימו את הפרק בהופ עומדת לאכול,כי הרי זה מאורע שלא קורה בתדירות גבוהה,אם בכלל.חבל שהפריוויו די הרס,כרגיל,מה שיהיה בפרק הבא. פרק..ממוצע? ומטה.

itayla

New member
כגד

מה בו והופ עשו בתחנת משטרה בזמן שחולקים כבוד אחרון לקרוליין נו באמת ומה יש לג'ון פרקים אחרונים מתנפל על סמי! ובאמת הסצינות של סמי וקייט כבר שנים חוזרות על עצמם אותו דבר אותו דבר זה משעמם כבר

בסוף הופ לא אכלה.

פרק בסדר כזה, אבל אני ממש שונאת את ההשתלחות הזו ברקס. הוא אחת הדמויות האהובות עליי, אני לא מבינה למה התסריטאים מנסים בכח לגרום לו להראות אשם. גם אם הוא היה הרוצח. מימי התחילה להציק, גם היא צריכה לטוס לאירופה. " אני חייבת להאמין לו, אני לא מאמינה לו" אני ממש אוהבת את הדמות של סמי אבל אני לא מבינה למה תמיד גורמים לה להתקיף את כולם, הרי אם היא הייתה נורמלית ולא אגרסיבית כזו היו יכולים להיות לה חיים די נחמדים. לעומת זאת ג'ון כזה חוצפן - איך הוא מתייחס אליה? אני עדיין בהלם מאיך שהוא התקיף אותה אחרי שסבתא שלה נרצחה. חוצפן. מה עוד היה? הסצינות המגוחכות עם סלסט וקרוליין. נו באמת, זה כל כך מיותר ולא מעניין. בכלל, למה הרוצח לא רוצח את סלסט? היא בערך הדמות הכי מיותרת בסדרה. למה לא מוצאים לה איזה חבר או משהו?

2DH

New member
איזה פרק טוב !

ג'ון כזה מתוק כשהוא בוכה ! כל הסצנות סביב מרלנה היו מעולות . לא היה שון , ג'אן או בל. אליסון היית מעולה . סה'כ - פרק מצוין

itayla

New member
סלסט

סלסט תמיד בדרמה כאילו היא חיה באיזה סרט או סדרה

סלסט מכה שנית..תרתי משמע חח

ראיתם את השינוי המהפכני שלה בעניין השיער? לא יודעת מה איתכם אבל ממש מתאים לה הבולונד הזה מכל הפאות שהיא החליפה... רק חבל שהיא הורסת את הדמות שלה באיך שהיא חושפת את החזה שלה..בושה פשוט.. דומה לזמרת "איב" מי שמכיר... תאכלס היא מיותרת.

movies

New member
סלסט תמיד מגיעה ש...

סלסט הזאת משהו תמיד מביאים אותה רק באירועים דרמתים כמו ההם של סטפנו בעבר,הדיבוק של מרלנה,ועכשיו עם כל הרציחות...הבמאי הזה גם קצת משהו לא בסדר אני חושב איתו, יכול להיות אנשים כמו סלסט "רוחנים" שמרגישים אירועים מסוימים אבל יא אללה איתה כאילו היא "אלוהים" מרגישה את כל האירועים של הקורבנות טוב שהבמאי הזה בכלל לא מגזים עם הקטעים האלה של סלסט... אגב מישהו יודע למה תמיד בשעת רצח כל החשודים נעלמים?

itayla

New member
ציטוטי סלסט

"יש לי חיזיון" "אוו כ"כ הרבה אנשים ייפגעו" "אני מרגישה אותם באים" "נהיה קר פתאם זה סימן רע" כל הזמן עם הדרמה שלה או שנקרא לה פרנקי.

למעלה