אהבתי את הסצנות עם גרוש השטן זיכרון ישןןן.. היה מצחיק לראות את בל נחנקת ע"י מרלנה חח מרלנה נראתה יפה יותר עם עניים ירוקות..ממש מתאים לה מעכשיו אני מתחילה ממש לרחם על מרלנה..היא ממש מסכנה היא לא שפויה...וממש כואב לראות אותה ככה..היא הולכת עוד לסבול.. כל השאר ביזבזו במילה אחת~לא שווים יחס
נחלק אותו לשניים - הטינס המיותרים הסצנות של "מיקי" ובוני- שני אלה ביחד - אם משהו פה אוהב אותם התנצלותי הכנה אבל זה פשוט דוחה. אני ממש שמחה שג'ון קלארק לא משחק את מיק , זה היה מבייש את הדמות שהוא גילם מ 1965. הסצנות של לומי - מעולות בראיין ואליסון עשו עבודה מצוינת ממש נהינתי. הסצנות של הדיבוק בדגש על השניות הבודדות שמרלנה עשתה את מה שאני לא פעם רציתי שיקרה לבל. דידרה ודרייק מעולים, בו מעצבן - סצנות מצוינות. סה"כ פרק טוב והולך להיות שבוע קונג פו
בוני מיקי רקס מימי שון ובל מיותרים אה ופליפ בו והופ גון מרלנה היו טובים ,בו סופסוף הכניס בה סמי ולוקאס מעולים ,חבל שעצרו את לוקאס וסמי לא עשתה כלום קייט בי'צית רצח נהיית זה נהיה דוחה מחר יהיה מעניין בכלא
מרלנה היתה מדהימה.. זה שהיא התחננה לבל שתעזור לה היה ברור שהיא משחקת אותה ואני חייבת לומר שקירסטן סטורמס היתה מ-ז-ע-ז-ע-ת !!!! כשמרלנה תפסה אותה בצוואר בל נראתה כאילו היא חושבת על התור שלה למניקור. שיחקה פשוט גרוע. והכי ריגש זה שבו הקריא לה את הזכויות ואמר לה שהיא אשמה ברצח של.. ואמר שמות הנרצחים וזה היה ממש מצמרר ומרלנה הגיבה בהיסטריה למשמע השמות של כל אחד מהנרצחים. סצינה מעולה !!! מיקי ובוני - זה דוחה ואני מסכימה שטוב שג'ון קלארק לא משחק כבר בסדרה זה מתחת לכבודו. פיליפ יצא פשוט מניאק אחד.. מזה השינוי שחל בו?? קודם הוא רצה לעודד את בל כי ידע שהיא אוהבת את שון ועכשיו הוא מנסה להפריד ביניהם ולגרום לבל להרגיש עוד יותר רע?
הסצנות עם סמי היו מעולות. ממש אהבתי את זה.. וקייט ה
צריכה פשוט למצוא לה חיים . עכשיו שהיא התאלמנה ומשעמם לה היא מחפשת לתחוב את האף לחיי האהבה של בניה.