הפרק היומי 23.07

abcd80

New member
ג'אן ../images/Emo107.gif חזרה

מי צריך אותה בכלל?? מעניין שכשבריידי ושון דיברו ושמה של ג'אן עלה בשיחה ואז פתאום רואים את ג'אן.. ואז כשבריידי דיבר על קלואי פתאום ויקטור אומר לניקול שיחזיר את קלואי לסאלם.. הכי מיותר באמת! והקטע הזה עם קרוליין במחשב כף היד של בו זה ממש מיותר והזוי. כל הפרק היה פשוט הזוי ומיותר.

ג'אן קלואי והעבר בהיסטוריה נשאר

היה אחלה פרק היום נהניתי מכל רגע חוץ מהקימברלי העלובה שביזבזה בוני חסרת טקט למה היא לא הלכה להציק לסלסט? חחח אין לה בושה לקחת את הדברים של מגי? הקטע של קרוליין והמחשב נייד של בו היה ממש קריפי זה היה באמת מפחיד שקרוליין עלתה בלהבות ובסוף שלד גולגולת חח אממ מה עוד? בו שיחק טוב והופ עיצבנה היום. ג'אן ספירס חזרה לסאלםםםםםם פששש מצאה לה זמן באיזה עלילה להגיע חחח היה יפה הקטע שהם הזכירו אותה ואת קלואי... אני אוהבת שהעבר חוזר לימי חיינו.. איך התרשמתם? במיוחד מג'אן חח וראיתם את המבט של ניאת קלואי לסאלם?? חחחחחחחחחחחח

2DH

New member
רק בשביל הפריוויו

הפרק היה שווה . קימי - אני אוהבת את קימי היה כיף לראות אותה שוב. פיטר עשה עבודה מעולה . עם כל האהבה שלי לג'ודי אוונס בוני ממש מעצבנת. אני מדחיקה את שובה של ג'אן ספירס נכון לרגעים אלה. ונעבור לחלק הכי טוב הפריוויו - כל מה שיש לי לומר על הפרק של מחר זה : להקליט ולשמור

abcd80

New member
לפי מיעוט התגובות לפרק היום

אני מבינה שכולם מדחיקים את עובדת חזרתה של ה
לסאלם..זה כ"כ בולט שריילי ממחזר עלילות.

KOBEMANIA

New member
../images/Emo31.gifפרק רע מאד

בעעעע כמה אנשים עוד ידברו עם גופתה של קולייין לפני שיטיסו אותה מהסדרה? מה גורם לבו לחשוב שמי שמדברת אליו ממכשיר הוידאו שלו היא אמו? "זאת אמא שלי אני רוצה לשמוע מה יש לה לומר" מה? עד כמה מזלזלים בצופים פאקין שיט?... נמאס לי סופית מ[שמ]שון "הגיבור" בריידי אני פשוט לא יכול לסבול את המשחק שלו הלוואי שיחליפו אותו בשחקן אחר... ג'אן? באמצע עלילת הרוצח זה מה שדחפו לנו עכשיו? וזה אומר הרבה הרבה שון בריידי במסך OH NO יצאתי מאד לא מעודד מהפרק הזה מאד לא מעודד! פרק בסימן ט' באב אשכרה!

נטלייי

New member
פרק סביר

סוף סוף רואים את שון מתאבל ולא כועס על כל העולם. קימברלי היתה פשוט מעולה, גם עם שון הסבא, וגם עם בו

Jasper Jasper

New member
פרק מזוויע

כל הטקסטים היו ממש נוראיים,שלא נדבר על הבושה שחשתי כשצפיתי בקטעים של קרוליין.ואני רק ראיתי את זה,לא נאלצתי לשחק את הדבר ההזוי.

למעלה