הפרק היומי 22.07

itayla

New member
תגובה

אפשר להבין למה היא פותחת את זה מוקדם יום ראשון בצהרים ומשעמם אז שיהיה על מה לדבר תגידו בפרקים שיש עכשיו כבר נכנסו ל2004?

itayla

New member
פרק

פרק משעמם מה קרה פתאום התחילו להחזיר את רומן ומרלנה למסלול ומזה המבטים שג'ון תוקע אחרי שהוא מנשק את מרלנה תמיד יש לו נשיקות מוזרות יש לו קטעים ביזארים לפעמים. וגם כן וויל הקטן הזה מעצבן כמו ארנבון כזה בספארי.

abcd80

New member
מסכימה לגבי ג'ון

הוא נישק אותה בכוונה כדי "לסמן טריטוריה".. הרי הוא ראה שמרלנה מנחמת את רומן והברבורים של קייט על זה שרומן ומרלנה עלולים להתקרב שוב, זה עשה לו משהו אז הוא בא מאחורי מרלנה ונישק אותה כדי להראות שהיא שלו.

נטלייי

New member
דווקא אהבתי

את זה שהוא בעצם סימן "טריטוריה" והכריז שמרלנה שלו, ולא עשה במקום זה סצינות קנאה כמו שגברים אחרים היו עושים.

abcd80

New member
פרק נחמד

הכי נהניתי מהסצנות של לוקאס וסמי. השאר היה משעמם . לגבי רומן ומרלנה.. הם פתאום רושמים התקרבות ביניהם וג'ון עצבן אותי עם הנשיקות שנתן לה בכוונה ורואים שמרלנה לא כ"כ הרגישה בנוח עם זה.

itayla

New member
לוקאס

האם יש סצנה שהוא לובש חולצה? הבנאדם נייקד לחלוטין חחח

abcd80

New member
../images/Emo6.gif מה מפריע בזה

זה טוב לשטוף את העיניים בכל פרק בו הוא מופיע חחח ובהחלט הוא השתנה לגמרי עם הגוף שלו. פעם הוא היה רזון ובלי שרירים לפני שעזב את התכנית. כשהוא חזר (עם הסיפור שהוא היה בתרדמת) הוא ממש השתנה.

2DH

New member
פרק טוב עם כמה נקודות מטרידות (ספוילרי)

קודם כל היה מרלנה , דידרה כרגיל היית מדהימה ! הסצנה של ג'ון ומרלנה
הסצנות של בופ היו מעולות כנ'ל הסצנות של לומי , אבל סמי וה'אמא ואבא יהיו יחד' מנטרה חזרה. בכל זאת סצנות מעולות !! הסצנות של רומן/מרלנה/ג'ון וקייט היו טובות אבל יש לי בעיה גדולה עם המרובע הזה ... קשה לי ממש ממש עם סצנות של ג'ייט לא משנה שהם לא היו רעות ... קשה לי . דרך אגב לורן נראתה מעולה היום . ג'וש טיילור עדיין לא יודע לשחק יותר מדי אבל בעיקר בזכות דידרה הסצנות היו טובות סה"כ פרק טוב !! ובהמשך השבוע זה רק ילך וישתפר מילה שלי ....

למעלה