הפרק היומי 213

revi 17

New member
הפרק היומי 213

כנראה זה רק אני אבל... סצינת פתיחת היריד הזכיר לי את פיירפלי "TOW BY TOW HANDS ARE BLOU" ואיזה חמוד לוגן

חפציבה7

New member
לאא!

לא הבנתי את הסוףף בבקשה, תסבירו לי את כל הקטע עם וויבל ות'אמפר ואיך הוא שתל את הכסף ומה הוא עשה איתוו תודה :)

inbalinbal1

New member
אם זכרוני אינו מטעני

אז וויבל גנב את הכסף לקח חלק גדול לעצמו, קנה קצת כדורי אפדרין, שתל אותם בתא של טאמפר יחד עם מה שנשאר מהכסף הגנוב!! וויבל שבר את המנעול של התא של טאמפר, ואז שם את המנעול שלו על התא של טאמפר.

karyn

New member
למה ויבל נראה מוזר?../images/Emo5.gif../images/Emo204.gif

בלאכסססססס

orale12345

New member
אחד הפרקים המעולה

לדעתי הפרק שהתחיל את התקופה המעולה של העונה ! והציל את העונה - נכון האנה מעצבנת אבל אנחנו יודעים תסיבה ללמה הוא הציעה לה לצאת אז זה מחפר על כל העניין- אמ אני מתה על הדיאלוגים של הפרק כל הפרק נכתב בצורה פשוט קורעת מצחוק! ראתי תפרק כל כך הרבה פעמים שזה לא יאמן אני ידעתי הכל בעל פה. חחחחח

חפציבה7

New member
פרק באמת מעולה

ברבע לאחד ראיתי שידור חוזר, ונזכרתי ששלחו לי הודעה בזמן שורוניקה אמרה שהיא המציאה את כל הקטע עם מספר הטלפון על השטר, אז כשראיתי את השידור החוזר הבנתי הכל :) חח וויבל התגלח, ולוגן הסתפרר

orale12345

New member
כן

הרבה לא אהבו תתספורת והיא באמת הכי לא יפה מכולן אבל הוא עדין מהמם! ג'יסון משולם!!!! מהמם למה אתה נשוי?? למההה ! אוף כלם בסדרה הזאת מדכאים אותו או נשואים או במערכות יחסים מאוד רציניות

חפציבה7

New member
שאלה.

מזה הטריטונים האלה? טריקטונים...? לא זוכרת איך קוראים להם. ה..כת הזאת שדאנקן והעוזר של מה שמה נמצאים בה שלבושים בגלימות בז' גועלנפש וורוניקה צילמה אותם. תסבירו לי עליהםם :) תודה

sweet shir

New member
מסופר עליהם הכל בפרק 112. ../images/Emo9.gif

הם כזאת אגודה סודית בביצפר, שלוקחים את הילדים הכי חכמים והכי מוכשרים. אני לא אספר לך יותר כדי לא לספיילר יותר מדי שתראי.

אז איך המורה קשורה../images/Emo60.gif../images/Emo179.gif

כי היה את הסימן של הנעל שלה על הריצפה מהנצנצים ואם זה וויבל מה הכסף עשה בתיקרה? מי שם אותו שם? לא הבנתי כלום מהסוף
*קוראת סמויה פה*

sweet shir

New member
אל תיהיי רק סמויה! ../images/Emo9.gif +עונה

המורה לקחה חלק מהכסף עוד לפני התיבה נגנבה.

למעלה