אז וויבל גנב את הכסף לקח חלק גדול לעצמו, קנה קצת כדורי אפדרין, שתל אותם בתא של טאמפר יחד עם מה שנשאר מהכסף הגנוב!! וויבל שבר את המנעול של התא של טאמפר, ואז שם את המנעול שלו על התא של טאמפר.
לדעתי הפרק שהתחיל את התקופה המעולה של העונה ! והציל את העונה - נכון האנה מעצבנת אבל אנחנו יודעים תסיבה ללמה הוא הציעה לה לצאת אז זה מחפר על כל העניין- אמ אני מתה על הדיאלוגים של הפרק כל הפרק נכתב בצורה פשוט קורעת מצחוק! ראתי תפרק כל כך הרבה פעמים שזה לא יאמן אני ידעתי הכל בעל פה. חחחחח
ברבע לאחד ראיתי שידור חוזר, ונזכרתי ששלחו לי הודעה בזמן שורוניקה אמרה שהיא המציאה את כל הקטע עם מספר הטלפון על השטר, אז כשראיתי את השידור החוזר הבנתי הכל חח וויבל התגלח, ולוגן הסתפרר
הרבה לא אהבו תתספורת והיא באמת הכי לא יפה מכולן אבל הוא עדין מהמם! ג'יסון משולם!!!! מהמם למה אתה נשוי?? למההה ! אוף כלם בסדרה הזאת מדכאים אותו או נשואים או במערכות יחסים מאוד רציניות
מזה הטריטונים האלה? טריקטונים...? לא זוכרת איך קוראים להם. ה..כת הזאת שדאנקן והעוזר של מה שמה נמצאים בה שלבושים בגלימות בז' גועלנפש וורוניקה צילמה אותם. תסבירו לי עליהםם תודה