הפרק היומי 21.8

raisingirl

New member
אההההההההה !!!

לוקאס וסמי אווווףף שיתפתח משהו אני מתה עליהם ביחד !!!

r18d

New member
היה מצויין

כן ירבו פרקי סמי-לוקאס..... מה שכן-אני ממש מרחמת על הכלב המסכן הזה.....מקס. נהניתי במיוחד לראות את שון ורקס סופסופ באותו צד.

4hilla4

New member
לומי מעצבנים אותי כבר!!!!!!

דייי!! חלאס! או שתיפרדו סופית או שתחזרו להיות ביחד! עזבו אותי מהשטויות שלכם! חוץ מזה היה פרק נחמד+ פרק הבא מרלנה!

hillator

New member
טיינס=בלעע

שמישהו ירצח כבר את בל וג'ן ומשטרת סאלם החסרת יעילות הזאת.. בוני דוחה.. סמי ולוקאס היה נחמד.. זה רק אני או שסמי ממש נעשתה מקל?

היה אחלה פרק

הרוצח נהיה טיפש מרגע לרגע. הוא ממש מסכן את עצמו חחח. סמי ולוקאס חמודים יחד אבל מעצבנים. באמת לא אכפת לי מפרשיית האהבים המטופשת שלהם. כרגע אנחנו מתמודדים עם רוצח סדרתי.זה מה שבאמת חשוב בימי חיינו היום :) בוני מצחיקה. אני אוהבת אותה לא יודעת למה. יש פרקים שכן ויש פרקים שהיא פשוט בלתי נסבלת. הכלב שלה מיותר חחח אגב אתמול בפרק אהבתי את הצירוף מילים במשפט של בוני : רילקס מקס איטס רקס חחחחחחחחח RELAX MAX ITS REX חח זה היה יפה החרוזים בטח חשבו על זה המפיקים חוץ מזה היה פרק טוב+ מחר יהיה משעמם ובחמישי יש הפתעה :)

2DH

New member
לומי מקסימים

אני בעד לפתוח במסע רציחות סדרתי נגד בל שצ'און וג'אן ... אף אחד לא יבכה את מותם , משטרת סאלם מעולם לא תגלה מי עשה את זה ... ואנחנו נגאל מיסורינו. העיקר שמחר יהיה מרלנה

חחחחחחחח

רצח שון יהיה מעניין ביותר מצטרפת לאגודה. מתי נרצח אותו? מבחינתי הוא כבר מת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

4hilla4

New member
בהחלט מצטרפת!!!

אם משטרת סאלם לא עולה על הרציחות האלה הם לא ישימו לב בכלל שהם נרצחו!! אז... אם איזה כלי נשק?! אני מעדיפה את הקול של ג'אן אומרת שצ'אןןןןן כי זה בטוח יהרוג את כולם את כולם אבל גם אקדח יעבוד טוב

hillator

New member
כדור צליק

או איך שלא קוראים לזה.. מהיר ולא משאיר עקבות

למעלה