הפרק היומי 21.11.07

4hilla4

New member
פרק שהשאיר אותי בלי מילים...

אבל עוד נשארו לי כמה... לחלק המעניין של הפרק- ג'ון ומרלנה! אויש כמה שזה היה מדהים! אני הייתי פשוט מ-ר-ו-ת-ק-ת למסך כל הזמן!!! הדיאלוגים היו מדהימים ואני לא הבנתי איך הוא האשים אותה בכל זה! הייתי בשוק! אבל המבט על הפנים של מרלנה.. אוי המבט שדידרה עשתה היה מדהים!!! בכלל הקטע שהיא ירתה בשון ואז דיברה על בל היה ממש ממש מדהים... אתם לא מאמינים כמה נהנתי מהקטעים של ג'ון ומרלנה
דידרה ודרייק היו פשוט מעולים!!! איך אהבתי את המבטים של דידרה עשתה.. ושהיא אמרה לו שהיא אשתו ושהיא אוהבת אותו.. אני הייתי בשוק שהוא התקשר לבל לשאול אם היא בסדר!! פשוט בשוק!! פרק מדהים!!!

הפרק המדהים והמוצלח של ה21 לחודש!!!

טוב אז כמו הילה אני גם משבחת את ג'ון. כנ"ל את מרקילר. הופ נראתה מעולה היום! גם הלבוש שלה היה לעיניין. בו היה עציץ,לא משהו מיוחד מיידי. בל ושון היו משעממים. חוץ מהחלום שהיה נראה די אמיתי עד הקטע שמרלנה רצתה להרוג את בל בגלל הבכיינות שלה חחחח עלק "מאז שהיית קטנה תינוקת הייללות שלך עיצבנו אותי" טוב בסדר..שיהיה! רקס ומימי היו אומללים. לא שווים איזכור.סתם מריחת זמן. ניקול הזאת פשוט שנואה עליי מיום ליום. האישה הזאת אין לה מעצורים. אני בכלל בשוק שהיא חתמה על המסמך להחזרת קלואי!! מה היא מתכננת??? הרעיון שויקטור עמד בצד היה ממש מיותר ולא לעניין. אני בכלל לא אוהבת שמראים..מה היה קורה אם?... מממ בוני היתה חסרה חח

נליאו

New member
פרק משעמם

אבל סוף סוף ג'ון באמת חושד במרלנה וזה לא עוד אחד מההזיות הנמאסות של מרלנה, ניקול מעצבנת ורקס מימי לא מעניינים רק צריך להתקדם עם מרלנה והפרקים ישתפרו.

פרק מדהיםםםםםםם מדהים מדהיםםםםםםםם

יו כל כך חזק.... הסדרה הזאת שוברת שיאים אני מאוהב בה!!@# הופ הייתה כזאת יפה. וגכם ניקול שאני בדר"כ שונא אותה הייתה יפייפיה! אבל לא הבנתי 2 דברים: *מה הקטע של הרקס הזה הוא כזה מוזר למה הוא לא רוצה ב-א-מ-ת להתחתן עם מימי? לא קונה את הסיפור של "לא בשלים" **לא הבנתי אם בלך יודעת שמרלנה היא הרוצחת או לא??!?!?!?!?! ומה הטריד אותה לספר לשון?? שהיא לא באמת הייתה עם מרלנה בפנטהאוז זה הסוד??

רקס ובל

רקס לא רוצה להתחתן כרגע עם מימי רק בגלל שהוא מושפע מבוני אמא שלה זה הכל. סתם חייזר. ולגבי בל..לא היא לא יודעת שמרלנה היא הרוצחת. היא באמת היתה עם מרלנה בפנטהאוז רק לא בשעת הרצח של דאג. ולשון היא אמרה שהיא היתה איתה כל הלילה וג'ון היחיד שיודע את זה ואת האמת בכלל. הוא כ"כ חכם וכבר לא קונה את הבכיינות של מרלנה.

4hilla4

New member
את יודעת מה הורג אותי שהיא עושה?

שהיא כמעט כמעט בוכה... כאילו שרואים את העיניים שלה מנצנצות ושהיא עצובה ממש ממש והיא ממש כמעט בוכה? אז אני נהיית עצובה ופשוט בא לי לחבק אותה.. איך דידרה משחקת אותה מדהים!

נכון

זה עושה אותה בצורה מסויימת יפה יותר מהמרלנה הרגילה חח אבל אני לא ממש מרחמת עליה שהיא בכתה עם ג'ון כי סה"כ זו צביעות 1 גדולה כדי שיוסר החשד ממנה.

פשדשש זה מדהים. יו אז סתם נתתי

קרדיט למימי ורקס
הם אפילו יותר משעממממממממממממים ממה שחשבתי...
וואי אני הכי במתח בעולם איך זה ייגמר הדיאלוג של ג'ון ומרלנהההההה!@##$

4hilla4

New member
תשובה-

1. לא היא לא יודעת שאמא שלה היא הרוצחת. 2. כן- זה הסוד שהיא לא הייתה עם אמא שלה בזמן רצח דאג- לאמא שלה אין אליבי- היא חשודה בעייני שון

פרק ברמה!!!!!!

למעט הקטע שמרלנה מפנטזת להרוג את שון(שהיא תחנק) הקטעים בין מרלנה וגון מעולים מימי ורקס נחמדים,אהבתי שהשלימו גם שון ובל ,חבל שהיא משקרת אבל לפחות הוא ניצל אהבתי שויקטור תקף את ניקול חחחח עלק תתפגר קצת,שיגע אותהףכלבה פרוצה ורוצחת הופ היתהמעולה עם בו סהכ נהנתי!

Jasper Jasper

New member
הקטע היחיד שאהבתי

היה כשמרלנה צרחה על בל בפנטזיה שהיא לא סובלת את הבכיינות שלה כבר משהיא הייתה תינוקת. חוץ מזה שדי השתעממתי.דידרה עשתה עבודה טובה,דרייק פחות. הופ ובו מייגעים.

למעלה