הפרק היומי 20.11.07

hillator

New member
הפרק היומי 20.11.07

מזל טוב לכלב המושלםםםםם שלי פו שהיום בן 4

פרק מעולה!

אני רוצה לשבח את טק על תפקידו כשוטר ב-100% סוף סוף יש שידרוג למשטרת סאלאם... היחיד שגילה ל-ב-ד את מרלנה בלי שום רמזים מגורמים שונים...כל הכבוד~~!!! באותה היזדמנות אני רוצה לשבח את מימי, היא שיחקה מעולה בסצנה עם בוני. אבל לדעתי כל הקטע של החתונה מתאים לילדה לא בוגרת וסתם מתלהבת..טוב אופייני למימי. שתחכה קצת לא יזיק. בל ממש עיוורת לשינויים שחלים במרלנה... ממש עלובה ממתי מרלנה הייתה מביאה את בל למצב של שקרים??? בל לא רואה שזה מוזר??? ובנוגע לבריידי, מזה ההגנה על מרלנה?? אתם לא חושבים שהוא קצת נשחף?? הוא ממש הגזים עם ההגנה שלו כלפיה בתחנת המישטרה.. "מרוב שהוא היה קרוב למרלנה" מזה!!!! מה הוא מבין המעפן הזה? בוני ממש קרעה אותי עם הרעיונות המטופשים שלה והלא קשורים לעולם "מימי עם שון כרגע"..חחחחחח טוב בסדר! בו ממשיך להיעלם מהתוכנית וזה ממש גובל בחוצפה ובזילזול בנו הוא נעשה הכי לא קשור לפרשת הרוצח הסידרתי מה שהוא היה צריך להיות ההפך הגמור מזה. איזה מין רב פקד משטרה הוא??? בושה!! על הופ צריך לשפוך קצת מיים שתתעורר ותבין שיש סיכוי גדול שזאת מרלנה הרוצחת. זהו עד כאן פרק אחלה אני נהנתי

2DH

New member
שון אמר לטק שהוא חשד במרלנה

בבית הקרבות אחרי שדאג מת ואז אמר שיש לה אליבי ושבל לא תשקר לו

2DH

New member
היה פרק טוב היום

נתחיל מהסצנות המעולות בין מימי לבוני. פארה וג'ודי פשוט עשו עבודה מעולה שתיהן. אהבתי מאד את הסצנות האלה הסצנות בתחנת המשטרה : עד כמה שאני שמחה שבריידי הגן על מרלנה, זה פשוט נהדר שכל אחד יכול להכנס ולהתערב בחקירות כמה שרק בא לו . ג'ון היה ממש חמוד ראו שכאב לו ... ממש אהבתי את השיחה שלו עם מרלנה
בל - פשוט מטומטמת. דידרה מעולה ! ! , רואים את הלבטים של מרלנה בין הרצון להגן על משפחתה לרצון לא להתפס. נהינתי מכל הסצנות של מרלנה. פיליפ/והחייזר היו מיותרים . רקס היה חמוד והסצנה עם מימי לקראת סוף הפרק גם הייית טובה. סה"כ - פרק מעולה ! דידרה פארה וג'ודי עשו עבודה מעולה.

פרצלה

New member
העובדה שמרלנה מוכנה לרצוח את הבת שלה

רק עלמנת לא להתפס הופכת אותה לכלבה מרושעת. הורה יעדיף למות למען ילדיו עם צריך והיא מעדיפה להגן על עצמה אפילו במחיר חיי ביתה אותם תיקח בעצמה.....

Jasper Jasper

New member
הפרק

פארה וג'ודי היו מעולות. סצינות מרלנה מחזיקה מאחוריה סכין מיצו את עצמן כבר לפני חודש וחצי.דרייק עשה עבודה נוראית היום,דידרה כרגיל הייתה טובה. כל היתר? משעמם אפילו מכדי לכתוב.

4hilla4

New member
פרק מעולה!!!

פארה וג'ודי עשו עבודה מעולה!! לא ראיתי את הצד הזה בבוני עד עכשיו!! מרלנה עשתה עבודה מדהימה!! דידרה מעולה כרגיל! נהנתי מהסצנות שלה... ממש פחדתי שהיא כתבה את הנר עם היד.. הייתי באמצע האוכל-[הקלטתי] ואני כזה נשארת בשוק למשך איזה 5 שניות עם הכפית כמעט בפה
אוך איך אני אוהבת סצנות שלה עם בל.. הנה מרלנה האמיתית! אוי היא תמיד כמעט בוכה שהיא עם בל
בתחנת המשטרה היה ממש טוב... הייתי מרותקת.. בל ושון משעממים.... מימי הפתיעה בסוף הפרק!! בדיוק שבל מצאה את המכתב אני כזה למישהו אקראי שעבר- במקרה הזה אמא... נו.. שתגיד שהיא פשוט כותבת מכתב לג'ון וזהו.. זה הכי הגיוני... ופוך שנייה אחרי היא אמרה את זה! .. פרק טוב...

נטלייי

New member
פרק טוב

סצינות מעולות לבוני ומימי, סוף סוף היה לבוני קטע שהיא קצת נורמלית ובאמת חושבת על טובת הבת שלה. אבל מהר מאוד היא חזרה לעצמה
הסצינות בתחנת המשטרה היו חביבות. מרלנה היתה טובה, ובל אהבלה כרגיל.

פרק מעולה ביותר

אהבתי את גון מרלנה טק והופ חבל שחלקם טיפשים ונאיבים אבל שיחקו מעולה בל שון בריידי פליפ פליפ ומימי יותר מידי על סט אהבתי שמימי רבה עם בוני מגיע לה חבל לא חנקה אותה

למעלה