הפרק היומי 20.08.07

4hilla4

New member
אהמאהמ!

1] זה היה וויקטור שנכנס. 2] היא עמדה בצד בזמן שטוני עשה הכול! כמה פעמים צריך להגיד לך?

אין מצב

אה אז אם ככה למגי היו 3 אנשים בבית בזמן הרצח...מעניין ביותר תיאוריה חדשה פיתחת הילה מה אני יגיד לך

וחוץ מזה

ויקטור לא קשור למגי בגרוש למה נראה לך שהוא יבוא למגי והיא תחזיק לו יד???????

4hilla4

New member
לא דיברתי על מגי!ספוילר

הרצח שטוני וקסי עמדו בחוץ זה היה הרצח של קרוליין!!!!!! וחוץ מזה!- הרוצח לא היה בכלל צריך להכנס כי היא הורעלה עוד לפני זה!!! משמע- שזה טוני!! ומצטערת להגיד לך, היחידה כאן שממציאה תיאוריות זאת את. אין לי בעיה להמשיך להתווכח איתך! את רוצה לעשות על זה שרשור מלא את תגידי מה את חושבת שקה, אני אגיד מה שאני חושבת שקרה והגולשים בפורום יסמנו
ליד מה שבאמת קרה! כי נראה לי שכולם יצביעו לסיפור שלי.. אם את באה לריב אז תדעי לך מראש שאת כבר מפסידה. די להמציא דברים שלא קרו! את מבלבלת פה את האנשים ששואלים! הילה

הילה את באמת מתחילה לעצבן אותי ספויילר

אני לא ממציאה את זה אני אומרת לך עובדות בשטח יש הוכחות ויותר מידי שמרלנה היא זו ש"רצחה" את האנשים ואת ממשיכה להתווכח איתי על זה אני לא מבינה לאן את רוצה להגיע ועובדה שהרוצח כן נכנס לכנסיה וזו היתה היא ואחרי זה טוני אמר לקאסי..זהו אני סיימתי את עבודתי כאן.. ואני לא מחפשת לריב איתך ואין לי בעיה לפתוח שרשור חדש על הנושא היחידה שמבלבלת פה את כולם זאת את. כשאת ממציאה שטוני הוא זה שעומד מאחורי כל מסע הרציחות. ואני יכולה להביא קישורים לאנשים מיו טיוב שיראו בדיוק את הפרצוף האמיתי של מרלנה אז ככה שזה באמת נושא מיותר ואת יודעת מה? ימים יגידו...מי אנחנו שנשפוט

4hilla4

New member
את שוב לא מבינה!

הרוצח לא נכנס לתוך הכנסייה בכלל!! אמרו שהיא הורעלה עוד קודם! אז הרוצח בכלל לא היה צריך להכנס לכנסייה כי הוא כבר הרעיל אותה!!!! בסוף אחרי שכולם יגידו שזאת מרלנה וזה, אז לפי מה שאמרו לי פה יראו קטעים שב"רצח" של מגי היא עמדה בצד בזמן שהוא עשה הכול!!! אם את מתווכחת איתי את מתווכחת עם רוב הפורום!!!!!!

SO....ספויייילר

מה שקרה למגי באותו זמן בבית שלה זה כבר סיפור אחר... אנחנו ראינו שרק איש 1 נכנס..עמד...התיישב בשולחן.. שתה (והסכין ביד שלו)=אני זוכרת את המהלך הזה פרט פרט אם את אומרת שזאת מרלנה וטוני היה בצד... איך זה הגיוני שהוא היה גם שם?? הרי רק בן אדם 1 ניכנס לבית! ומגי אמרה את זה בפרוש "רק אתה ואני כאן..." מאיפה הוא בא מהתיקרה???? אין לך הצדקות על כל מיקרי הרצח ובזה אני יכולה להיות בטוחה. אתם רק מנסים לצודד במרלנה כי היא דמות אהובה ואין לי כלום נגדה!! אבל תבינו שזה סיפור מורכב ואתם לא מנסים לפענח במדוייק איפה הייתה מרלנה.. היא הרוצחת שהחזיקה את כלי הרצח ביד שלה ושום טוני לא היה לידה!!כשטוני יהיה שקוף תודיעו לי!!!!! בכל הרציחות היה רוצח אחד שפעל לבד בלי עזרה של אף אחד. נקודה.

4hilla4

New member
זה לא הגינוי. אבל את תראי בסוף!

כי-- גם זה שירו במרלנה ולקסי הכריזה על המוות שלה ופוף היא לא מתה זה הגיוני?!
יש הרבה דברים לא הגינויים בסדרה הזאת והאמת היא שטוני תכנן את הכול! לא קרה שום דבר פיזי לאף אחד מה"מתים" אז זה כאילו היא אפילו לא נגעה בהם! ובהתחשב בעובדה שזאת לא היא אז זה באמת נכון!!! אני הולכת לפתוח על זה סקר

שניה 1 - ספויילר

כמה דברים : מה שיקרה למרלנה עם המוות המדומה זה נשאיר לכשזה יקרה סבבה? בנתיים לא נפתח דיון על זה. סבבה את צודקת - טוני באמת תכנן את הכל. אבל הוא שלח את מרלנה בתור "שליחת המוות" מה שנקרא..זאת גם הנקמה שלו בג'ון על שגנב ממנו את כריסטן. ואגב בטח שקרה פיזי לשחקנים משהו. הם דיממו. נכון שלא מתו אבל נפגעו בצורה אנושה או פציעות ביניניות זה כן. סה"כ היא כן נגעה בהם. אפילו אם הם לא נהרגו בסוף. העובדות הן שהוא פוצצה על הראש של מגי את הבקבוק ליקר. אני ארחיב כבר בסקר שפתחת..

abcd80

New member
../images/Emo58.gif מי הרוצח?

זו מרלנה אמנם אבל הסתבר שהכל היה שטיפת מוח של טוני והוא ביצע את מסע הרציחות.

abcd80

New member
אמא של מימי הזו

לא יאומן, המחשוף שלה גונב את כל ההצגה. לא ברור לי איך השחקנית הסכימה לזה ?? זו אופרת סבון שמשודרת בשעות הצהריים ..

movies

New member
רגע רגע סמי הזאת יותר יעילה מהמישטרה ראיתם?

ראיתם את סמי איזה ג'דאית יותר מכל המשטרה,ומכל הקורבנות של הרצח חחח נתנה לרוצח מכות והעיפה לו את "הסכין מהיד" בגלל שהיא פחדה וחשבה שזה לוקאס,אבל האמת היה לה את הכי אומץ להילחם בפושע... לסיכום "סמי לראשות המישטרה"!!! חחח איזה מצחיקה היא... היום היא לא הייתה מניפולטיבית בכלל...

abcd80

New member
היא הרביצה לו

כי היא היתה בטוחה שזה לוקאס..ברגע שהבינה שזה הרוצח היא "השתפנה" וכבר לא הפגינה את היכולות הג'ודאיות שלה בגלל הפחד.

movies

New member
חחח את יודעת כל מה..

כל מה שנעשה "בתקשורת בלתי מודעת הוא לא מפחיד" וכל מה שנעשה באופן שאנחנו מודעים לו מפחיד... אגב בהרבה דברים בחיים.

2DH

New member
אם כבר בלומי עסקנו

תראו באיזו תמונה נתקלתי בשיטוט אינטרנטי תמים

2DH

New member
אוקי

נתחיל מהחלקים המבדרים של היום 1. הסלטה שסמי דפקה כשהרוצח תקף אותה. 2. הכלבה המפגרת שלי שנבחה על מקס כל הפרק . ושאר הפרק - לומי היו מצוינים. אני סובלת ממנת יתר של ג'אן ושון ובל והם חרדתיים. אני רוצה מרלנה ! ! ! !

למעלה