הפרק היומי 20.08.07

4hilla4

New member
פרק טוב

לומי עולים לי על העצבים אבל אני אוהבת את סמי וכל הקטע של הרוצח היה ממש מדהים הפרק! וגם שמתי לב שהעיינים של הרוצח שחורות חומות כאלה.. אהמאהמ.. הקפיצה של סמי- הסלטה הייתה קורעת מצחוק.. אבל הכי חשוב! איפה מרלנה?
והבן של לוקאס וסמי עולה לי העצבים וגם ג'אן!

abcd80

New member
בסלטה של סמי ניראה לי שזו היתה כפילה

כי עשו את זה כ"כ מהר וגם שלשנייה השיער היה שונה ממה שיש לה . ולדברים כאלה בד"כ לוקחים פעלולנים כפילים כי בד"כ השחקנים לא ממש יודעים לעשות את זה..

4hilla4

New member
אני בטוחה ב- 100% שזאת הייתה כפילה!

ישר שראיתי את זה ידעתי...

r18d

New member
ואו-היה אחד הטובים מזה הרבה זמן

לא יודעת מה אתכם-אני פשוט אוהבת את סמי ולוקאס ביחד....עלילת הרוצח אפילו נראית יותר ויותר משכנעת (אפילו שאנחנו כבר יודעים מי זה-ואפשר גם לראות....). ממש פרק מצויין.....אפילו ג'אן לא הפריעה לי. כן ירבו

לומי רולז!!!

אין. הם פשוט כאלה חמודים. איך הוא דואג לה והיא תמיד באה אליו.... לדעתי האהבה שלהם היא האהבה היחידה בסדרה שמופגנת הרבה יותר במעשים ולא במילים. אני ממש שמחה שהורידו חשודים מהרשימה, זה הפך להיות ממש מרגיז כבר. איך מימי אומרת "זה אומר שרקס לא הרוצח", "כנראה".... זהו!? מגיעה לו כזו התנצלות !!! חוצפן השון הזה, ד"א שיסתפר כבר. בל ממש מרגיזה. ומה הרוצח נעשה כזה מעאפן? לא מצליח לרצוח אף אחד... קודם זה הלך לו ממש בקלות. פרק מעולה ומלא אקשן. ד"א, מה מרלנה לא דואגת לסמי? מה קרה שאף אחד לא מתקשר להודיע לה ולג'ון מה קרה?

abcd80

New member
לא חשבתי בכלל על מרלנה

עד שהזכרתם אותה.. היה מספיק שרומן מצא אותה ועכשיו היא עם לוקאס.. הדבר האחרון שיעבור לה בראש זה מרלנה

hillator

New member
באמת מוזר

ההיתי בטוחה שסופר ג'ון ידחוף את האף שלו

abcd80

New member
שון ימשיך לגדל את השיער

ודווקא יפה לו ארוך וגם קצר. לגבי הרוצח זה ברור שהוא לא הצליח כרגע בגלל שעכשיו כולם כבר יודעים על הרוצח הסדרתי והם נזהרים הרבה יותר מאשר בהתחלה שהיו המקרים של אייב, ג'ק ומגי שבאו בהפתעה (מגי אפילו הכניסה את הרוצח לבית). אז לכן קשה לרוצח להרוג בקלות. ולגבי מרלנה - לא כל הדמויות יכולים להופיע בפרק אחד ומי שמופיע זה רק לצרכי העלילה של אותו פרק. מן הסתם אולי בפרק הבא או בפרק שלאחריו מרלנה תופיע.. זה אופרת סבון , לא סרט. ומסכימה לגבי לומי הם נורא חמודים! והבן שלהם נהיה פתאום פסיכולוג..

hillator

New member
לוקאס וסמי גדולים

השאר דפוקים.. נמאס לי כבר מהטינס המפגרים... מג'אן ומאמא של מימי שלא מצחיקה אף אחד

מי הרוצח בסוןף?

מישהו מכיר אתר לא יוטוב שיש בו סרטונים של ימי חיינו או יש למישהו במחשב סירטונים? מי הרוצח? אני יודעת שיקרה לסמי משהו בצוואר או שזה כבר קרה כי רק התחלתי לראות פעם ראשונה אז מה קרה או יקרה לה צישהו יודע?

ספויילר תגובה

הרוצחת היא מרלנה... על איך למה וכמה תקראי בטאגליינס שבפורום :) אגב היום היה אחלה פרק אני אפרט לייטר

4hilla4

New member
סליחה, נטלי.. נא לדייק בעובדות!../images/Emo58.gif

אין! רוצח, עכשיו מה שחשוב שתדעי זה שהפלילו את מרלנה ברצח של כולם, טוני סימם אותה וגרם לה להגיד שהיא עשתה את הכול למרות שהיא לא. טוני עשה כאילו כולם מתו [אלוהים יודע איך הוא עשה את זה.] אבל הוא עשה את זה.. כולל זה שירו במרלנה והיא לא מתה
קיצר, אף אחד לא מת והרוצחת[בפעם המאה- אין רוצח] היא לא מרלנה. נא לא להקשיב לשטויות של נטלי

שטויות בשיט רצות כאן...ספויילר

אנשים אני לא מדברת שטויות מרלנה היא הרוצחת שמאחורי המסיכה ואני מבינה בפעם ה1000 שאין רציחות בתכלס אבל את הפעולות עצמן היא מבצעת ובאתר U TUBE יש מלא הוכחות לכך... מי שרוצה באמת לדעת שאני לא מדברת שטויות שידבר איתי ואני אשלח קישור לויידויים של מרלנה ב"רציחות..."

אה ודבר חשוב נוסף - ספויילר

עובדה שברצח של קרוליין טוני היה עם קאסי בחוץ והראו שמרלנה פתחה את הדלת של הכנסיה ובאותו זמן הראו לנו את טוני מדבר עם קאסי אז אין מצב שהוא ביצע את הפעולות ובנוסף הרצח של מגי..היא לא תכניס אותו לבית שלה ותלחץ לו ביד בחיים!!!

למעלה