פשוט הייתי מרותקת למסך!!!! אין מרלנה- דידרה פשוט שולטת!!!! וכל כך הראו את זה בפרק הזה!!! אני גם ממש אוהבת את סמי אבל טוב שמרלנה העמידה אותה במקום שנתנה לה סטירה!! מגיע לה!! למרות שאני אוהבת אותה! אבל היא המשיכה לנסות להגיד לאבא שלה שג'ון הוא הרוצח... וואוו.. הפריוויו לפרק הבא מדהים! בקטע ש"חונקים" את מרלנה.. נראה לי שזה ג'ון רק שם לה צעיף ואנחנו סתם נבהליםם!! אבל אם לא אני מקווה שיעצרו אותו בזמןןן!! פרק שולטטטט!!
בהחלט היה פרק ממש טוב. סלסט היתה קצת מפחידה כשהיא שינתה צורה לאייב.. סמי
היא פשוט גדולה מהחיים למרות השטויות שלה לגבי ג'ון. האם זה אומר שג'ון מעכשיו ייכנס לרשימת החשודים? הלוואי שכן.. נמאס לי מהירידות המעצבנות שלו על ג'ון. ות'כלס, מה שאמרה סמי על ג'ון לרומן על זה שהוא תוכנת להרוג וכו', זה דווקא דיי הגיוני.
כל הסצינות במשטרה היו ממש טובים. לסמי היה מגיע הסטירה שהיא חטפה, נמאס כבר שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה שהדבר היחיד שהיא רוצה זה את ההורים שלה ביחד, היא בנאדם מבוגר שאמור להבין שדברים כאלה קורים
זו לא הפעם הראשונה שסמי חוטפת סטירה ממרלנה אגב... לפני שסלסט הפכה לאייב והעיניים שלה נהיו לבנות ופתאום הדלת נפתחה מעצמה והיתה רוח עצבנית אז לרגע חשבתי שהיא בכלל סטורם מאקס מן!
כי ציפיתם למשהו אחר מפרק שהיה שליש מרלנה !! אז נתחיל משתי האלמנות - מזמן לא ראיתי אותן וזה היה נחמד. מה שכן בשתיים בלילה לראות את סלסט הופכת לאייב. .. זה מטריד הלאה , הסטירה הזאת ממש הגיע לסמי אבל ברמות ... הסצנות במשטרה היו מעולות. ג'ון בחיים לא יפגע במרלנה ומרלנה תגן על ג'ון בכל מחיר ! מי צריך יותר !!
וספוילרון ועל הפרק של ראשון ושני - כל שיש לומר זה ... להקליט ולשמור