הפרק היומי 2.7

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
הפרק היומי 2.7

צפייה מהנה

2DH

New member
שוב היה נחמד

על הסצנות במשטרה כל מה שש לי לומר זה ג'ון : "לרקס יש יותר אי קיו מאשר לכולנו יחד ..." זו בהחלט תמצית של משטרת סאלם. הסצנות בביסיק בלאק היו טובות , אליסון ולורן עשו עבודה מעולה ... לורן היית מעולה גם בסצנות של קייט ורומן ,חבל שג'וש טיילור הרס לחלוטין את מה שהיה יכול להיות סצנה מעולה ... הסצנות של מרלנה ורקס ומאוחר יותר מרלנה וג'ון היו מצוינות . דידרה היית מעולה כרגיל. סה'כ נהינתי , היה פרק טוב ! :)

חתיכת פרקקקק

טוב אז ככה.. נעבור על כל מי שהופיע היום רקס - טוב תגידו מה נסגר איתו??? כל הסימנים מראים שהוא הרוצח וזה נמאס שעושים את זה ככהה כי כולנו יודעים שהוא לא מה הוא דפוק? למה לגזור את התמונה של מגי בעיתון? הוא חולה נפששששששששששששש מרלנה - מוזרה ברמות!! היום לא אהבתי אותה בכלל...לא יודעת למה.. קייט - שיחקה מעולה היום!!!!!!! פשוט אין מילים... חח אהבתי את כל הקטעים שלה! סמי - גם שיחקה טוב אבל טוחנת מילים כרגיל חח רומן - משעמםםםםםם וכ"כ לא משכנע.. בל - למה הראו אותה בכלל??? רק ל2 דקות? מתי היא תחזור אגב? שון - איכככס הוא פשוט אומלל... הופ - עדיין נראתה טוב..עד לפעם הבאה חח בו - מיותר ולא נחוץ כרגע חח ג'ון - אני מתחילה לאהוב אותו .. כשהוא לא תמעסק עם טוני סוף סוף בכלל אני אוהבת את השלישייה ג'ון הופ ובוו... לפי מחר הולך להיות פרק חבל על הזמן! הרוצח מתגלה אלינו עם המסיכה בפעם ה1 פשוט ענקקקק

מזי123

New member
בקצרה

לורן היתה מעולה!!!!! הסצינות שלה עם אליסון היה מזה טובות ואהבתי אותה גם בקטעים עם ג'וש.. דידרה גם היתה טובה,וכל השאר לא מענין.. ניראה לי הולך להיות פרק טוב ומצחיק מחר בקשר ל\סמי חחחח

היה חביב

נורא אהבתי את השיחה של מרלנה וג'ון על רקס, דידרה שיחקה ממש טוב היום לורן גם דפקה הופעה פריוויו- משהו אומר לי שאני לא הולכת לסבול את סמי בפרק הבא, זה נראה מעצבן לגמרי

נטלייי

New member
פרק טוב

סמי וקייט היו מעולות, אני מתה על סצינות שהן מתווכחות ביניהן
הסצינות במשטרה היו חביבות. רקס ומרלנה גם היה נחמד. רק בל סתם נדחפה, רק אתמול הוקלנו לשמוע שהיא נוסעת, והיא עוד לא עזבה את סאלם וכבר מפריעה

אחלה פרק!

בכלל, כל פרק שיש בו את סמי הוא אחלה :) אני לא מאמינה סוף סוף קייט סיפרה לרומן. חשבתי שהיא תמשוך את זה עוד איזה אלף פרקים. עם כל הכבוד, אז הייתה זונ-ה - אפשר לחשוב!! הוא יתגבר על זה. בופ היו מרגיזים כרגיל. הם ממש הגזימו עם רקס, גם אם הוא באמת הרוצח - לגזור תמונות של אחת קריטית כזו בפרשה? נו באמת! לא דיברנו על זה שהאייקיו שלו גבוה?? ואהבתי מה ש2DH כתבה, שזה התיאור הכי טוב לתאר את מה שהלך בתחנת המשטרה! רקס לשלטון!

למעלה