הפרק היומי 2.12.07

Jasper Jasper

New member
הפרק

אליסון הייתה מעולה. הסצינות של אליס ומרלנה,למרות ששתיהן עשו עבודה מצוינת,היו די קשים לצפייה.מי רוצה לראות אישה זקנה נרצחת? אני לא.במיוחד לא עם כל האלימות שיש היום נגד קשישים אצלנו במדינה.הדיאלוג היה מוגזם מדי,לא היה צורך לראות את מרלנה מקניטה ככה את אליס ואת אליס מתחבאת ממנה בארון,נראה לי יותר מדי. בל ושון/לקסי וסלסט היו יותר ממיותרים.

4hilla4

New member
הפרק

היה לדעתי ממש טוב. דידרה קרעה אותי מצחוק מ- "מי שמאחורי ומצדדי משהו משהו.." נפלתי מצחוק, אין היא שחקנית מעולה.. כל הקטע של החרטה והקטעים עם רומן.. באמת שרציתי לראות את ווין ולא את ג'וש.... אליסון סוויני שחקנית ממש טובה.... ג'אן הרגה אותי מצחוק.... ובל בכלל שדירה לעצמה היה קורע מצחוק גם.... הרג אותי שאליס הסתתרה בארון... טוב שלא... ראיתי את הסופגניות אמרתי לי בלב.. חנוכה הגיע
פרק מעולה! דידרה הייתה מדהימה

הפרק היומי

היה אחלה פרק ומעניין! חוץ מבל שכרגיל בזבזה עם ג'אן ג'אן ומרלנה פשוט 2 חולות נפש!! בזה אני מסכמת את מה שיש לי להגיד עליהן. לקסי היתה כרגיל נראית טוב וזה שסלסט אמרה לה שמרלנה הרוצחת לא כ"כ הפתיע אותה. ציפיתי לתגובה טובה יותר מלקסי. ג'ון וסמי היה פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה אני אוהבת את סמי. רק תנו לי אותה כל יום בלי לוקאס והכל ילך חלק.

נטלייי

New member
פרק טוב

הקטע שאליס מתחבאת ממרלנה בתוך הארון באמת היה מיותר, ודווקא התחילו את זה טוב - כשאליס אמרה לטום שהיא חיה כבר חיים מלאים והיא רוצה לראות אותו כבר, אבל עדיין לא מוכנה כי היא רוצה שמרלנה תיתפס. ככה היו צריכים להמשיך את זה, שיש לאליס את האומץ לעמוד נגד מרלנה, ולא להיתחבא בארון ולהיראות מפוחדת כמו חתול מסכן. הסצינות של סמי וג'ון היו מעולות

2DH

New member
איזה פרק טוב !!

נתחיל מגאן , שתגאל אותנו כבר מיסורינו ... מה עוד ... ג'ון וסמי - אהבתי את הסצנות שלהם שניהם היו מעולים. דידרה ופרנסיס היו מצוינות ! אבל הסצנות האלה די קשות לצפייה .... זו אליס ולא סתם איזה משהו ... דידרה היית מעולה, לכמה שניות חזרה מרלנה האמיתתי שמיד הפכה שוב למרלנה הרעה / משוגעת - באמת שדידרה עשתה עבודה מעולה ! כמובן שהיילייט של הפרק היה הפלאשבקים של ג'ון ומרלנה
סה"כ - פרק מעולה , נהינתי

פרק חזק

גאן ובל ממש מיותרות סלסט חמודה יחד עם לאקסי,נקווה שלאקסי תפעיל תשכל סמי מעצבנת חבל שלא מתה שגו'ן פגע בה,משחקת אותה דן קורלאונה קייט היתה מעולה עם סמי בבית ואחכ עם רומן שון היה מעולה נסער כמו שצריך בל מטומטמת"שון תעשה איתי אהבה או כן" כמובן הכוכבות הן אליס ומרלנה, חבל שאליס היתה צריכה להתחבא בארון בגדים אבל מרלנה כובשת אין עליה אין "מי שמאוחרי ומי שמצדדי אני באה" "את מוכנה או לא אני באה" פשוט שטן!

למעלה