הפרק היומי 19.7

itayla

New member
הפרק היומי 19.7

מאז הרציחות הבכי של בו היה היה משכנע עד עכשיו כל האחרים לא יודעים לשחק ברגע משבר אבל היה פרק מרגש בכל זאת. אני חושב שלא מפסיקים להגזים הקובעים בסדרה עשו איפשהוא טעות לרצוח אנשים חשובים לסדרה למרות שכולם יודעים מה קורה בסוף בסוף.

כן בו נורא ריגש אותי..חוץ מזה ש

מי שסחף את הפרק כולו הייתה דידרה(מרלנה) אחאחא שחקנית נפלאה..אהבתי את הסצנות שלה עם כולם...אני מפרק לפרק שונא את ג'ון באיזה זכות הוא מתנהג אל סמי ככה?! שון שיעמם אותי....קייט מעצבנת אותי...

קסי וניקול

קסי היתה ממש מסכנה לשון אין זכו להתנפל עליה ככה בגרוש וגם לג'ון לא ככה על סמי. ראיתם איך ויקטור חנק את ניקול? זה היה כזה אמיתי חחחחחחחחחח אבל זה היה מצחיק היא התנענענה כמו בובה על חוט חחח

דבר חשוב בנוגע לחשודים

אני לא מבינה למה לא מצמצמים את רשימת החשודים???? זה כזה דבילי!! יש לנו 7 חשודים נכון? סמי - כבר אין מצב שזאת היא..היא לא טיפשה בכדי לרצוח את סבתא שלה...שיורידו אותה רקס - בכלא. I REST MY CASE מה שנקרא...שירדו ממנו ויקטור - אהבת חייו היתה קרוליין...כבר זה לא הוא! עוד חשוד ירד! ניקול - הגיוני. עדיין חשודה.. לוקאס - לא הגיוני בגלל הרצח של מגי. .. . . כבר להוריד אותו בתור הרוצח הסדרתי של סאלם. קייט - הגיוני. עדיין חשודה..לא היתה קשורה לא למגי ולא לקרוליין. טוני - לא הגיוני כי הוא היה בחוץ עם קאסי כשקרוליין מתה אתמול. כבר לא הגיוני~! מה שמשאיר אותנו עם 2 חשודות עיקריות!! ניקול וקייט... תראו אני כבר עושה עבודה יותר טובה ממשטרת סאלם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתם חושבים? לא הגיוני?

itayla

New member
הסיבה שהמשטרה כזאת גרועה

אין למפיקים ברירה ככה זה בכל סדרה אמריקקית הם מושכים את עניין הרציחות תמיד הרבה זמן והמשטרה תמיד חייבת להיות גרועה. לא מבין אבל מה יש למפיקים האלה יש שחקנים שמשחקים שנים בסדרה לא טירונים של כמה שנים למה להרוג אותם?

רותוש123

New member
אחד הפרקים!!

ממש אהבתי את הפרק היום!! ג'ון אבל היה בלתי נסבל!!! איך שהוא התייחס לסמי!! אדיוט שכזה ובו ממש שיכנע עם הבכי שלו... למה הופ לא בכתה יחד איתו??? חחח ושון
מתחיל לשחק ממש משכנע, אני ממש אוהבת איך שהוא צועק ומתרגז!! הוא עושה את זה ממש יפהה, כמו שהוא צעק על קסי , או הרביץ לטוניי [חחח שדרך אגב מה זה היה הפליק לק הזה????? חחחחחחחחחחחחח קרע אותי]

מזי123

New member
הקטע עם

ויקטור היה כזה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איך הוא צעק כזה אני אישית נקרעתי וחשבתי שזה מטומטם חחחחח אהבתי היום את קסי ובו שיחק ממש יפה:) לורן חמודה כתמיד חחח ודידרה כם אהבתי:]

2DH

New member
פיטר היה מעולה !!

הסצנות בסוף הפרק היו מצוינות. שוב פרק מעולה , חוץ מג'ייסון קוק החרדתי כרגיל כולם היו ממש טובים. הסצנות בכנסייה בתחילת הפרק היו טובות , אפילו ג'וש טיילור לא היה יותר מדי מעצבן. הסצנות בפאב גם היו מעולות . וכמובן - כמה שאני נהינתי מהסצנות של דידרה ! מרלנה היית מדהימה, ראו שקשה לה (כל מה שאמרו על ההסטוריה של מרלנה עם קרולין נכון), עם זאת היא ניסתה להגן על הבת שלה, להיות שם בשביל רומן והכי חשוב לא לריב עם ג'ון .... הדיבורים על קיילה עשו לי קצת רע ... אבל נכון להיום אני לא שונאת את קיילה יותר מדי. סה"כ - כמה כיף לראות את דידרה על המסך . פרק מצוין !

itayla

New member
בכי

פיטר היחיד שיודע לבכות שמה! ראיתם את שון איך הוא בכה? זה בכי זה? בדטק מישהי דגדג אותו מאחורה או משהו

נטלייי

New member
פרק מעולה

שון קצת קירצץ, אבל כל שאר הסצנות היו טובות. קייט וסמי היה טוב
בו היה מעולה, בכיתי איתו גם (כבר אמרתי שיש לי חולשה לגברים בוכים)

itayla

New member
לא הבנתי עד עכשיו

הם יצאו מהכנסיה ושחזרו היא מתה איפה ההרעלה היתה? כי לא הראו בטח יתברר בעתיד

למעלה