הפרק היומי 18.12

yanoka

New member
שאלת ספויילר

למי אליס התכוונה כשהיא אמרה שהולך להיות עוד מוות?

2DH

New member
ספוילר

מרלנה הולכת למות בקרוב ... הכינו את הממחטות

r18d

New member
תגובה לתשובת הספוילר

מרלנה תמות? אבל היא לא. שמישהו בבקשה יסביר מה יקרה כי עכשיו התבלבלתי לחלוטין. היא הרי-וברור לכולם-לא מתה,אז למה הורגים אותה?

2DH

New member
ספוילר

על גג בית הכלא ירו במרלנה, לקסי תקבע את מותה (כמו שהיא עשתה בצורה כה מדויקת על כל עשרת הקורבנות הקודמים). אחרי שהיא תקבר נראה שהיא חיה ויראו אותה עוברת לאי (וכשאני אומרת יראו אתם לא מבינים עד האפקטים של המעבר מזעזעים, אלא אם כן ראיתם את זה ואז אתם מוזמנים להצטרף אלי בטענה שזה לא מצחיק זה עצוב). היא תגיע לאי ותגלה אט אט את כל הקורבנות שלה בין החיים על האי שקרו melaswen (התחכום של ריילי זה ניו סאלם במהופך...) מקווה שעכשיו זה יותר ברור

r18d

New member
תודה על ההסבר....עדיין נותרתי מבולבלת

אבל משהו אומר לי להפסיק לחפש את ההגיון שבעניין. מה שכן השם המדהים של האי פשוט הפיל אותי מצחוק.....איזו חשיבה עמוקה, איזו מקוריות....אין, פשוט אין מה שישווה לזה.

2DH

New member
פרק טוב - קצת ספוילרי

בל - הכל סביבה וסביב שון ... כן, בסדר, האלה. ניקול וג'אן אני עדיין נהינת מהשיפור שחל בג'אן למרות שהיא דמות בלתי נסבלת ומיותרת בעליל. איפה לוקאס היה היום !? זו לא ההלוויה של סבתא שלו ?! היה פרק טוב בכל הסצנות שעסקו בהלוויה. קריסטיאן מיסי וסוזן עשו עבודה ממש טובה , אבל לא היה לי עצוב כמו שחשבתי שיהיה לי בהלוויה של אליס. קשה לי להסביר את זה אבל ציפיתי לקצת יותר , אולי זה בגלל שאני יודעת מה הולך לקרות בקרוב, לא יודעת. הסצנות של ג'ון ומרלנה היו מעולות. לא ראיתי את מרלנה הישנה די הרבה זמן והתגעגעתי . דידרה עשתה עבודה מעולה כמו כל השבוע. הסצנה האחרונה שמרלנה הגיע לכנסיה היית ממש טובה. סה"כ - פרק טוב.

hillator

New member
ככה

טוב נתחיל בזה שה שבוע סופר עמוס בשבילי ועד שאני ב4 לוקחת הפסקה מכינה לי צהרים ויושבת לראות ימי חיינו למה לעזעל אני נתקעת בצמד האהבלים שון אנד בל?ארגג עליהם.

פרק נחמד

גו'ן כזה תמים אפילו לקח את מרללנה לאן ששונאים אותה בל שון מימי רקס ניקול ג'אן פליפ ,שלא נדבר ,הם ממש מיותרים בו הופ נחמדים כל אחד מהצד שלו לאקסי תותחית איך אמרה למרלנה אתמי את הולכת להרוג הלוייה היתה נחמדה ,יותר מידי זכרונות, מרלנה הזאת מלכה,איך עשתה פרצוף שהבינו שהיא רוצה לרצוח,

hillator

New member
תכלס

אני חושבת שזה קצת לא במקום מצד מרלנה להופיע בלוויה

נטלייי

New member
פרק טוב

הסצינות של ההלוויה היו יכולות להיות יותר טובות, ההלוויה של שתי דמויות מאוד ותיקות בסדרה ובסאלם צריכות להיות יותר עצובות, היו כבר סצינות בסדרה שגרמו לי להזיל דמעות, בסצינות האלה לא. מה שכן, אהבתי את הפלאשבקים, היה נחמד לראות דברים ישנים שלא זכיתי לראות אף פעם. הרעיון שמרלנה תלך להלוויה היתה החלטה גרועה בהחלט, גם אם כרגע היא באמת לא זוכרת כלום, מספיקה העובדה שהיא חשודה. אבל זה בהחלט יצר מהומה.

הפרק

פרק טוב. היחסים בין מרלנה וג'ון נעשו ממש מוזרים.. ג'ון בכלל מוזר..הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו...מה נראה לו שיש מצב להאמין למרלנה? היא הודתה בפניו! והיא משחקת בלי רגש של המרלנה האמיתית. היא נעשתה ממש הזויה כבר. אהבתי את לקסייייייייייייייייייייי בטירוף איך שהיא דיברה למרלנה בראש מורם בלי לפחד ממנה בגרוש כל הכבוד כמו כן הפן שלה ושל ג'ניפר יצא סוףףף כמו של בל ומימי שנראו דיי דומות חח איך בל חזרה לאחור כשהיא ראתה את שון..היא נראתה חמודה כזאת :) הופ הייתה דומה היום לנלי 4טדו...חחחחח סלסט דוחה אותי כל פעם מחדש מצורת הלבוש שלה וג'אן הייתה דומה לאישה בלבן רק שבשחור חח מעניין מחר איך היא תיצא מהשאלה של שון סכ"ה שוב פרק מעולה :)

r18d

New member
ההלוויה- להופ יש רק סיבה אחת לבכות

תיספורות העבר המזעזעות שלה.....:)

abcd80

New member
אלה היו שנות ה-80

אבל ללא ספק היא היתה מאוד יפיפיה בתקופה ההיא.. גם עכשיו היא יפה אבל רזתה יותר מדי.

abcd80

New member
אגב מה עם בו??

כל פעם שמראים את בו הצעיר עם זקן מעטר את כל הפנים שלו ושיער ארוך.. זה מזכיר לי איזה בבון שעיר. בטח היום פיטר (בו) לא רוצה להיזכר בכלל בתקופה הזאת איך שהוא נראה

Jasper Jasper

New member
ההלוויות היו גרועות

מצד שני,לפחות זכינו לראות הלוויה.מישהו מתכנן הלוויה לטוני? או אפילו לומר שורה של "פיזרתי את אפרו בים" זה יותר מדי לבקש?

למעלה