הפרק היומי 18/08/04

axnholic

New member
הפרק היומי 18/08/04

לא, לא טעיתם. פתחתי שירשור לפרק שיבוא עוד בערך 20 שעות. החלטתי לפתוח שירשור לפרק היומי כמה שיותר מוקדם לפני הפרק (באותו יום של הפרק). בשירשור תוכלו לדבר על הדעה שלכם על הפרק שיבוא על ידי קריאה את התקציר באנגלית שיפורסם כאן והמשך השירשור ע"י תגובות. חשבתי אפילו שנעשה לוח הימורים, מן משחק חדש. מה עושים? שולחים למי שיתנדב את הדעה שלכם על הפרק או יותר נכון את הדעה שלכם על הדעות שיבואו בעתיד אחרי הפרק. מבולבלים? אוקיי, מה שצריך לעשות זה כך: נבחר לנו מישהו אחראי (או שהוא יתנדב), בנתיים נקרא לאיש/ה המסתורי X. ל-X שולחים לפני הפרק (הצבעות אחריו לא יתקבלו) את ההימור שלכם לגבי התוצאות העתידיות על פי שיטת הכוכבים. X יקבל את התוצאות (ע"י מסרים, כל הצבעה בשירשור היומי תפסל). לאחר הפרק כל אחד יאלץ לשלוח את דעתו על הפרק בשיטת הכוכבים, לאחר מכן X יעשו ממוצע+עיגול ומי שדייק בהימור שלו עם התוצאות יקבל נקודה. לאנשים שאסור להצביע לאחר הפרק הם אלו שלא הצביעו לפניו, אם האיש לא הצביע לאחר הפרק (במרווח של 12 שעות) יפסל הימורו,אם יהמר רק בנאדם אחד ההימור היומי יפסל.לצערי לא חשבתי מה לעשות עם הנקודות. כפי שאתם רואים ישנם הרבה חורים במשחק והרבה טעויות, אם אתם יכולים תתקנו אותי חופשי כדי שיצא לנו משחק פצצה, ואם אין לכם כוח אז תגידו גם כדי שנדע כמה מתמודדים ראשוניים יש (אני אבין בהחלט אם משהו יתנגד למשחק). X יכול להתנדב. אין לי באמת בעיה להיות X, אבל עדיף מישהו יותר אחראי, אני אפתח את השירשור היומי. ודרך אגב תוצאות הניקוד יתגלו 12 שעות אחרי סוף הפרק. המשחק כמובן לא יצא לאור על הפרק של היום אבל קבלו תקציר בכל זאת: פרק 219 שם הפרק: "A River Runs Through Me" תקציר: To show support for the Mayor's anti-drug campaign, Mike proposes that the staff undergo drug testing — but Mike's sample could be tainted when he drinks from a bowl laced with peyote. Meantime, Paul is chagrined to discover his mom (Raquel Welch) feels that now that he's getting married, she is finally free to date again.

axnholic

New member
לא רוצים?

לא צריך! זאת הייתה סתם הצעה למשחק. אבל לפחות תגידו שזה לא רעיון טוב, כדי שאני לא אבין את זה מהשתיקה הצורמת.

vitamin P

New member
את האמת לא כל כך הבנתי......./images/Emo13.gif

נשמע רעיון טוב אבל לא הבנתי בדיוק מה עושים....אם תסביר אני אכתוב את דעתי ואני בטוח שגם אחרים.....

vitamin P

New member
לא נורא..... להיות זמר טוב זה

לא האסמסים מספיק שהיו כמה מפגרים שהצביעו מלא אז הוא ניצח את סקעת... והוא מקום שני בטוח הוא יצליח בתור זמר

simsית

New member
תודה../images/Emo13.gif

הנה הראל סקעת בכפ"ס..
(אני כפרסבאית..כמוהו
)

axnholic

New member
הסבר שאני מקווה שתבינו

נכון שאנחנו תמיד נותנים ציונים לפרקים בכוכבים? אז מה שרציתי לעשות זה משחק חדש, בו אנחנו ננסה לנחש מה הציון שאחרים יתנו לפרק אחריו. המשחק מתחלק לשני חלקים: חלק ראשון- החלק הראשון מתרחש לפני הפרק. אתם קוראים את התקציר של הפרק ומנחשים איזה ציון ינתן אחריו. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל תמשיכו לקרוא. את הניחושים שלכם את שולחים ל"מישהו אחד". חלק שני- החלק השני מתרחש אחרי הפרק. אתם רואים את הפרק, ומדרגים אותו. את הדירוג שלכם את שולחים ל"מישהו אחד". "מישהו אחד" מחשב את הממוצע של הדירוג של החלק השני ומעגל אותו. מי שצדק והממוצע+עיגול שווה לניחוש שלו בחלק הראשון זוכה בנקודה. אני מקווה שעד כאן זה מובן. והנה חוקים נוספים: - הצבעות לאחר הפרק לחלק הראשון יפסלו! - הצבעה לחלק הראשון או השני בפורום עצמו תיפסל! - אם לא הצבעתם לחלק הראשון, לא תוכלו להצביע לחלק השני. - אם הצבעתם בחלק הראשון, יש לכם 12 שעות מסוף הפרק להצביע לחלק השני. אם לא הצבעתם לחלק השני ההצבעה שלכם תיפסל. - אם יהמר בחלק הראשון רק בן אדם אחד המשחק יפסל (לאותו יום). מובן? תציעו שיפורים למשחק כי יש בו חורים. אם לא הבנתם אז תגידי מה בדיוק לא הבנתם.

vitamin P

New member
אוקיי....מה דעתכם?

אני הבנתי זה יכול להיות נחמד ....אבל, כן יש אבל: במקום כוכבים שזה רק 5 צריך לעשות או דירוג של 10 או יותר ואז זה יהיה קצת יותר הימור. או לעשות בפורום שיטת דירוגש חדשה שיכולה להתאים גם לפורומים חדשים בנושא הכוונה לדירוג עם קטגריות, ואת זה אתם תקבעו ותחליטו איך..... למשל על כל קטגוריה אפשר לתת עד עד 5 כוכבים ואז יוצא ציון נורמלי לפרק לפי דעתו של כל אחד נגיד על סיפור עלילה 4/5 על הבדיחות בפרק 5/5 או איך שתחליטו.... הבנתם
כל זאת עם עוד חברים חדשים שאני מקווה שיבואו כי הפורום קצת ריק....ניסיתי לפרסם אבל ההודעות נבלעו בפורומים השונים. אשמח אם תעזרו לי בנושא, יש לכם רעיונות? כי אני חושב שהפורום מסוגל לזה

vitamin P

New member
אוקיי....מה דעתכם?

אני הבנתי זה יכול להיות נחמד ....אבל, כן יש אבל: במקום כוכבים שזה רק 5 צריך לעשות או דירוג של 10 או יותר ואז זה יהיה קצת יותר הימור. או לעשות בפורום שיטת דירוגש חדשה שיכולה להתאים גם לפורומים חדשים בנושא הכוונה לדירוג עם קטגריות, ואת זה אתם תקבעו ותחליטו איך..... למשל על כל קטגוריה אפשר לתת עד עד 5 כוכבים ואז יוצא ציון נורמלי לפרק לפי דעתו של כל אחד נגיד על סיפור עלילה 4/5 על הבדיחות בפרק 5/5 או איך שתחליטו.... הבנתם
כל זאת עם עוד חברים חדשים שאני מקווה שיבואו כי הפורום קצת ריק....ניסיתי לפרסם אבל ההודעות נבלעו בפורומים השונים. אשמח אם תעזרו לי בנושא, יש לכם רעיונות? כי אני חושב שהפורום מסוגל לזה

למעלה