הפרק היומי 16.8

hillator

New member
בא לי להקיא

מה זה כל הפנטזיות הרומנטיות האלו? אררגגג

bonny bonny bonny

מה נסגר עם הבחורה הזאת??? איך היא מוציאה את 2 הכדורים שלה לעיני כל מתבונן? ומה נראה לה שרקס והיא או מיקי מתאימים לה? הבחורה שרוטה קשההההההההההה תכלס היה פרק משעמם

2DH

New member
אחרי צפייה בפרק

שוב אחרי 0100 בלילה ... הנה כמה תהיות 1. רק אני שמתי לב לביס המזערי שהופ נגסה בעוגיה. 2. הכלב הזה היה הדבר הכי חמוד בפרק רק חבל שכל פעם שהוא התחיל לנבוח הכלבה שלי הרגישה צורך לנסות לבדוק האם באמת יש כלב בטלוויזיה (באמצע הלילה ! ) 3. כמה פרקים לקח לבל ושון כדי לריב , להעלות את ג'אן ולהשלים 3 ?! אוי... כמה שאלה בלתי נסבלים 4.מה בו ניסה להשיג כשהוא החליט להטביע את הפצצה ?!?! לנטרל אותה ?! אם זה מעגל חשמלי ואני לא באמת מבינה בזה יותר מדי אבל הוא לא היה מתפוצץ (חשמל ומים ...?!). סה"כ - פרק חג מולדי שהיה נחמד רק בגלל בופ ,אליס זאק ומקס. היה נחמד עם בוני היית מתעמתת עם ג'אן... את הפנטזיות פשוט הרצתי ככה שזה לפחות נחסך ממני . ואני שואלת - עכשיו חג מולד ואיפה מרלנה ?!

פשוט זוועה

תגידו איך אני יכולה להגיע למפיקים ולהעיר להם על בוני הפקצה הזאת!!!!!!!! היא עלתה לי על העצבים שככה היא חשפה את החזה השמן שלה בסידרה והורידה לי את החשק מלצפות בה.. זה ממש בושה מה שנהיה מימי חיינו לא ציפיתי שהם יגיעו לרמה כזאת נמוכה ויביאו תשחקנים להשפלה מגעילה שכזאת..ואני לא מדברת רק על בוני גם סלסט הוציאה את התפוזים שלה לא מזמן וזה ממש דוחה!!!! גועל נפש של תוכנית! צר לי להגיד את זה... אבל אני נורא עצבנית על איך שהם הרשו לבנות לחשוף את גופם זה לא היה ככה!!!! ימי חיינו הדרדרווווווווו הם לא מבינים שזה לא מעניין בכלל??? ואם הם חושבים שזה מעלה את הרייטניג זה ממש לא זה מוריד ולא רק את הרייטינג אלא גם את הערך של הסידרה.

4hilla4

New member
../images/Emo45.gif ממש מסכימה../images/Emo2.gif

פעם ראשונה

באמת ../images/Emo45.gif

וזה ממש מטומטם מצידם כי רוב הקהל של הסדרה זה בכל מקרה עקרות בית , שרק ייגעלו מדברים כאלה.

2DH

New member
זה לא שציפיתי למקצועיות

כי משטרת סאלם ומקצועיות לא הולכים ביחד, פשוט אני ואחותי ישבנו ... ראינו אותו מנסה לעשות אמבטיה ל'פצצה' והתחלנו להתפוצץ מצחוק ... אז החלטתי שאולי פספסתי משהו והיית לזה מטרה כלשהי

נטלייי

New member
פרק ככה ככה

אהבתי את הסצנות של רומן-קייט-סמי-לוקאס, אני תמיד אוהבת שחושפים את השקרים של סמי
כל הטינס היו מיותרים

Jasper Jasper

New member
השבוע החולף..

למה החזירו את ג'אן?! ואם זה לא מספיק גם בל חזרה.כל הסצינות שלהם,של בריידי/ניקול ובעצם כל היתר היו די משעממות. הסצינות של סמי ולוקאס עשו את השבוע.הפרק של יום חמישי היה לא משהו,כאילו סוף סוף אנחנו מגיעים לחג המולד (ומיסי
) אבל הפנטזיות המעצבנות של בוני די עצבנו. ו
לשבוע הבא... יום חמישי הבא קלואי סוף סוף חוזרת(אני אהבתי נורא את החזרה שלה.שמונה פרקים לא הספיקו לריילי בשביל להרוס אותה),רומן וקייט מתארסים(מה שאומר ששבוע אחרי זה הוא סוף סוף ימות),ג'ניפר מגלה שהיא בהריון ויש את המונטאג' חג מולד הנחמד הזה ששידרו בסוף הפרק

ישששש ספויילר

אני מחכה כבר לחזרה של קלואי! וזה לא הולך להיות חזרה של 8 פרקים אלא יותר לפי מה שקראתי.. מחכה בקוצר רוח ל100ממת!

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה זה כן 8 פרקים,אם לא אז אולי 9 או 7.משהו בסביבה הזו,בטח שלא יותר.כל מה שיהיה עם קלואי יהיה החזרה שלה,אח"כ ניקול תיכנס עם בריידי למקלחת וקלואי תתפוס אותם,תחטיף לה סטירה באחת הסצינות המשעשעות(בגלל ההערות של ויקטור),תשלים עם בריידי,תשקול להישאר בסאלם ולבסוף תעזוב.דווקא הסצינות שלה יהיו נחמדות,הרבה יותר טוב מכל מה שקרה עם קלואי תחת דיינה הייגלי. כמובן שאח"כ ריילי כבר יהרוס אותה סופית,כי הוא לא הספיק לעשות את זה ב8 פרקים.

למעלה