הפרק היומי 16.12.07

sh123454

New member
פרק טובב...

מרלנה ממש הצחיקה אותי כששיחקה את האטי זה היה משעשע ביותר אין על דידרה =] מיקי החדשש מעצבןן אותיי אני לא אוהבת איך שהוא משחק בכללל!

2DH

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

דידרה הול מלכה
- הכרתי את הפרק בערך בע"פ ועדיין כל כך נהינתי ! ג'אן החדשה- בשעה טובה ומבורכת. זה אני או שבריקול היו בסצנה אחת (וטוב שכך). את שון ובל בנוהל נדחיק נחזור לגולת הפרק - הסצנות בבית החולים. ראיתם איך קייל עמד שם מאחורה ומנסה לא להתפוצץ שם מצחוק ?! כולם עשו עבודה מצוינת . בדגש על דידרה שהיית
מעולה
. תסבירו לי איך היא לא היית מועמדת לאמי ב 2004 ?! בראיון לדייג'סט דידרה סיפרה על חמשת הימים האהובים עלייה בסאלם והפרק הזה נכנס לרשימה הנה מה שהיה לה לספר על הקטעים מהפרק של היום : "I always remember spitting gum in Peter Reckell's (Bo) face. We were doing a scene where I was playing Hattie Adams, and she didn't like Bo. We were all at the hospital. For the first part of the scene, I had to walk by choking on a donut. Someone gave me The Heimlich, and I had to spit on Ali Sweeney (Sami), which was funny. Then, Kristian Alfonso (Hope) said, 'Save a little for Peter, when you walk past him.' I said, 'Okay. Done.' Well, it was tape. So I spit up on Ali. Then, as I was walking past Peter, I spit donuts on him. He didn't expect it. It was tape. Kristian and I both put our heads down, because we were laughing so hard. We thought we'd lose the scene, if we didn't. Peter was like, 'What the ...?' It was an hilarious reaction. Afterwards, I said to Peter, 'I don't know. I might have to spit up my gum.' He said, 'Oh no. Oh no. You are not spitting your gum on me.' I said, 'I don't know. It's hard to predict what Hattie might do.' He said, 'You could blind me, if you do that.' Well, we got in the moment and I spit my gum at him. It stuck to his forehead. I could never do that again, if I tried."

4hilla4

New member
וואו עכשיו הבנתי

למה קריסטין [הופ] התפוצצה מצחוק... זה היה כזה קורע התגובה של בו!!!... בכלל פיטר הרג אותי היום.... לא לדבר על דידרה המדהימה שזה בהחלט הפרק הכי מדהים של השנה!!!! גם אני די למדתי אותו בעל פה=]] קורע מצחוק ורואים כמה דידרה שחקנית מוכשרת ויכולה לשחק ה-כ-ו-ל אמא שלי התפוצצה מצחוק שהיא אמרה היחידים שיצרו אותו זה- my mom and my dadi נפלתי מצחוק דידרה מדהימה
כמה היא משחקת מדהים זה מדהים!
ובאמת קייל מת מצחוק מאחורה=]] גם בארט הרג אותי... דידרה

פרק מצוין

בל ושון נחמדים יחד אהבתי בריידי סופסוף קיבל שכל לגבי ניקול פליפ כזה מיותר מיקי בוני וגו'לי מימי ורקס ביזבזו תפרק מרלנה בתור האיטי מלכה אחלה סצינות בביתחולים

מזי123

New member
לא ראיתי=\

נרדמתי חחח יש למישהו קטעים את הקטעים של האטי ?

אחלה אטי

שזאת מרלנה כמובן...השחקנית יצא מפרופורצייה! היא יצרה כ"כ הרבה דפוסי התנהגות שלא מתאימים לה מאז עלילת הרוצחת וזה ממש העלה את הרייטינג... אבל היא שיחקה מעווווווולה!!! רק חבל שהיא הלכה יותר מידיי רחוק...ראיתם איך היא התלבשה??? טוב שכל העגבניות שלה לא היו בחוץ!! כמה כסף בטח היא קיבלה על המשחק הזה. אם הייתי במקומה לא הייתי מוכנה להרוס את התדמית שלי ...במיוחד בסטייל..גם אם היו מציעים לי מיליון. כמה שזה לא מתאים לבחורהההההההההההה ועכשיו לשאר.... חח מי אמר לבל שמרלנה מזוכאת מכל אשמה? מי אמר שאטי היא הרוצחת? מה הם ישר מסיקים לעצמם מסקנות? בל כבר תפסה רגליים והלכה..כאילו זה היה צפוי בשבילה שמרלנה לא אשמה ושון ופיליפ ישר אחריה מעפנים. גם בו והופ האלו. היה מצחיק עם בוני ג'וליייייי מיקי באמת עלוב וואי אני חייבת להדגיש שהשחקנית החדשה שמגלמת את ג'אן ממש דומה לה... כשהיא כזה נכנסה לבית שלה היה לה פרופיל קופי ג'אן.. מצאו להם בדיוק את מי להביא! כל הכבודדד זהו המיותרים של הפרק הם כמובן ניקול ובריידי ולכן אני ימעיט במילים!

נטלייי

New member
פרק טוב

משחק מעולה של דידרה
השחקנית החדשה שמשחקת את ג'אן נראית הרבה יותר טובה גם בלי יותר מידי טקסט. היום הובן לי מאיפה ג'ון פתאום מכיר את האטי, הסבר קצת חלש, אבל סביר, ניתן לריילי להינות מהספק.

רותוש123

New member
פרקק באמת נחמדדד

הכי מצחיקק היה כשמרלנה העיפה על בו את המסטיק חחחחחחחחחחח

abcd80

New member
דיידרה ../images/Emo47.gif

היא היתה מלכת הפרק נקודה. קרעה אותי .. אי אפשר לזהות שזו מרלנה בכלל.. שיחקה אדם אחר לגמרי. ואפשר היה באמת לראות את קייל (פיליפ) בקושי מתאפק לא לצחוק עם החצי חיוכים שלו..ראיתם איך האטי שלחה מבטים לעברו והוא כזה לא מבין כאילו.. ובסוף שאמרה לו שהוא קמצן ומכוער שלא משאיר טיפים הוא חייך לשנייה ואז שוב עשה פרצוף רציני..
גם קריסטיאן נראתה יותר מדיי רצינית.. אולי כדי לחפות על הרצון שלה לצחוק.. לא יודעת איך דרייק הצליח להיות כ"כ רציני כשהאטי שיגעה אותו. אליסון גם היתה טובה.. לא ראו שהיא רצתה לצחוק או משהו.. היתה מאוד רצינית
ובכלל אפשר לראות בפריוויו שגם ג'ייסון מתאפק לא לצחוק. בקיצור אני בטוחה שבאותו יום של צילומי הפרק דיידרה סיפקה לכל הקאסט המון צחוק.. כל השאר לא שווים אזכור !! אה, ג'אן החדשה יותר טובה מהפודלית הקטנה זה בטוח. רק שעדיין מבחינתי דמותה מיותרת.

dandush 24

New member
דידרה מלכה../images/Emo47.gif

התפקעתי מצחוק כמעט כל הפרק
זה היה מעולה!

למעלה