הפרק היומי 16.07.07

הפרק

היום היה פרק סביר יחסית רק חבל שנאלצנו להתענות עם הסבל של האישה הבלתי נסבלת ג'ניפר!! מחר בל המאמי מופיעה!! - בל התגעגענווו קרוליין אדישה - לא אכפת לה שהיא הקורבן הבא בו - עכשיו מגיע תורו לחוות את הסבל שכולם עברו. הופ- אחלה משחק... סמי ולוקאס - מאוסים , לא יכולה לראות את הפרצוף שלהם יום אחרי יום זה עושה לי רע כנ"ל שון קסי - חמודה..חבל לראות שהיא מעורבת בפרשת הרוצח הסדרתי.. ויקטור - הוא כ"כ מתאים לקרוליין חבל שלוקחים לו אותה היא בהרבה עדיפה מניקול

dandush 24

New member
פרק בסדר

סמי,לוקאס וויל
מקסים! הופ\לקסי\ג'ניפר -שיעמום
ואבי מאוד מעצבנת! וגם השחקנית. הקטע בפאב - אהבתי רק את בו,השאר מעצבנים. קאסי- כשהיא לא מתנהגת כמו זונה,היא דווקא חמודה.. חבל שמחר מראים את בל
לא התגעגעתי.

KOBEMANIA

New member
מזדהה עם דעותייך, במיוחד לגבי בל

חבל שלא מעיפים אותה ואת "(שמ)שון הגיבור" מהסדרה הם כ"כ מאוסים סמי ולוקאס נהדרים אני מחכה שזה יתחמם ליותר מנשיקה תחת השפעת אלכוהול וחבל שלא הראו את קייט ....פרק בלי קייט לא יכול להיות מושלם.

מזי123

New member
בקשר לקייט, בקשר לקייט

לורן מדהימה ואני מזה מסכימה איתך כמובן חחח:), לורן מדהימה ואני מזה מסכימה איתך כמובן חחח:)

נטלייי

New member
פרק חביב

שון מעצבן כבר עם ההדחפות שלו לכל מקום. סמי ולוקאס היו מעולים, גם וויל היה טוב
היה עצוב לראות שלושה ארונות אחד ליד השני

2DH

New member
פרק טוף יחסית

כמו אתמול כולם חוץ מג'ייסון קוק עשו עבודה טובה . כהרגלו שון היה מחריד ובלתי נסבל ואז אבי הופיעה ... היא ממש לא חסרה לי הסצנות של לומי היו מעולות . אליסון ובראיין עשו עבודה מעולה ! ממש נהינתי מהסצנות שלהם . הסצנות בפאב היו טובות (אני אמשיך להתעלם משון) גם הסצנות בסנט לוק עם מיקי והופ היו טובות. אני חייבת לציין: זה היה רק אני או כשהופ דיברה עם סטנוס או איך שלא קוראים לו היא דיברה לעצמה / לאוזן שלה / לא בדיוק ברור למה .... זה ממש שעשע אותי וציטוט היום של רומן : יש לך שני בנים שוטרים לא ניתן לך להיפגע ... אם הייתי קרולין רק הייתי נלחצת עכשיו יותר ... הסצנות של כל העולם ואשתו בסוף הפרק בסנט לוק גם היו ממש טובות לפי הפריוויו מחר יהיה לי התענוג הצרוף לסבול לא רק מג'ייסון קוק אלא גם מקריסטין סטורמס ... נהדר ... כמה שהיא חסרה לי אין מילים (הציניות משתלטת עלי בשעות האלה)... סה"כ - פרק טוב, אבל איפה מרלנה ?!

למעלה