הפרק היומי 15/1/07

הפרק היומי 15/1/07

כעת כשקוצצו השידורים החוזרים אני מניח שיש צורך רב יותר בתקצירים... היום רוב הפרק עסק בכעס של ג'ניפר. בבוקר היא היתה צריכה לצייר כעס והיא ציירה בחלקו העליון של הציור אדמה שמיים ועץ ומתחת כתם אדום שהוא הכעס שלה. היא היתה צריכה לבקש מחברותיה לבית לתת דוגמאות למתי היא כעסה וכיצד זה התבטא. היא הזמינה אותן לפגישה מיוחדת בערב שבה הן יפתחו את זה, הפגישה תהיה כבר בפרק הבא... סאמר יצאה לקניות עם סטייליסטית שגם היא גדולה וחזרה מעודדת יותר לגבי גזרתה. קים קילה במשך היום שני "מיסתרי מן": בבוקר- היא היתה צריכה לבחור ארוחת בוקר ובצהריים- היא היתה צריכה לבחור כמה דברים לעשות ובחרה להכין א. צהריים לבנות. בפגישה עם איאנלה היא היתה צריכה לבחור שלושה חפצים שישנו את חייה והיא בחרה בתנ"ך, בשמיכות תינוק לנכדים שיהיו ובקופסאת מתנה גדולה שהתברר שיש בה גרביים מלוכלכים. בהמשך הן דיברו על בחירות והשלכותיהן וניתחו בקצרה את הבחירות שקים עשתה במערכות היחסים שלה.

ברגרוף

New member
קים צריכה לסיים, היא סתם מורחת זמן

מבחינתי היא כבר עברה את כל המבחנים בהצלחה.

מבחינתי הבחורה באה לנופש וצחוקים.

היא לא באמת באה לעבוד על עצמה, אלה להתפרסם ולנפוש. ככה היא גם עושה את כל המשימות שלה. היא מחפפת.

בינתיים זה כבר עלה לה בשרשרת

מטיפאני,שטוואנדה לא מורידה מצווארה. היא בטח מפחדת שאם פעם תוריד, קימי תבקש אותה בחזרה. לא צחוק אלפי דולרים, 3 חודשי משכורת או 4.

איימי תודה ממי !!!!

היום עוד לא ראיתי את הפרק. אני גם חושבת שקים צריכה לסים הסיפור שלה נמרח כמו מסטיק. מיותר לפי דעתי אני רוצה אקשן אם מישהי אחרת שתכנס לבית קדימה בלאגן.

ברגרוף

New member
איפה דבורה, איפה? כשכבר צריך אותה..

היא היתה כבר מרימה את הבית הזה לגבהים של אינטריגות וסיכסוכים שעשן היה נראה עד לירושלים הקדושה שלנו. חבל שהביאו את מורין, סתם תופסת מקום יקר.

למעלה