הפרק היומי- 14/6

Mighty Morphin

New member
הפרק היומי- 14/6

מגמת העלייה נמשכת, והפרק היה בהחלט טוב
סטפני מדברת עם רידג', מבלבלת לו את השכל על זה שברוק החליטה לבד ועשתה החלטה נכונה, אבל בסוף הוא מתעצבן עליה וזורק אותה מהחדר כמו כלב
הקטור מדבר עם סאם, והיא מגלה שקייטלין היא בעצם הבת שלה. אריק מדבר עם ברוק ומגלה לה שסטפני בעצמה הודתה בפניו שהיא תמכה בברוק רק כדי להרחיק אותה מהמשפחה, ושכל האהבה והתמיכה שלה היו מזוייפים. ברוק התעצבנה והלכה לסטפני, ולפני שנגמר הפרק היא הספיקה לצעוק עליה
.

יניב1

New member
בהחלט פרק טוב

שממשיך את מגמת העלייה. אין לי יותר מדי מה לומר, חוץ מזה שממש כאב לי על ברוק. היא נורא האמינה לסטפני, והאשלייה הזאת התנפצה לה בפרצוף. עכשיו היא מבינה שהכל היה הצגה. אני שמח לפחות שהולך להיות עימות טוב ומקווה שברוק "תראה לה מה זה". חוץ מזה, שמתם לב להבעה המופתעת על פניה של סטפני? "כאילו, מה עשיתי? מה פתאום? אנחנו עדיין חברות". וכל כך רציתי שרידג' יתפרץ על סטפני עוד יותר, אפילו יזרוק עליה משהו. נמאס מהפטיפון השבור השלה. וכמובן הקטור וסמנתה - נהדר! כל מילה נוספת מיותרת.

NarihS

New member
בדיוק!!! אתה כל כך צודק!!!

מסכימה איתך במיליון אחוז!

rachelMcfadden

New member
היום היה פרק מושלםםם

וטוב שכך כי נשאר לנו רק עוד 4 פרקים עד להפסקה
סמנתה והקטור
מצויינים כרגיל ממש אהבתי איך שרידג' סילק את סטפני מהחדר זה היה קורעע
ברוק טסטפני
הרבה זמן לא ראו את ברוק בהתקפת עצבים זה הולך להיות מעניין...

SupeRonit

New member
ורק אני לא נהניתי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

חוץ מהקטעים שבהם סאם מבינה שהבת שלה זאת קייטלין והקטע עם עם הופ שנמשך בדיוק 32 שניות-את כל שאר הפרק הרצתי..
אפילו הקוצ'י פוצי של סאם וקייטלין כבר נמאס
אריק מספר לברוק
סטפני עם רידג'
ברוק הולכת לסטפני וזו עושה פרצופים - סליחה,אני לא אהבתי

Traped In A Box

New member
פרק מעולה

רק עכשיו ראיתי את ההקלטה, וזה היה פרק טוב. לא מרחו והראו יותר מדי את סאם והקטור. בדיוק במידה שצריך הראו אותם. סטפני ורידג' היו בסדר. ברוק ואריק היו מוצויינים, במיוחד אחרי המון זמן שכבר אני לפחות לא ראיתי אותם מדברים בכלל מאז שמשפ' מרונה השתלטו על הסידרה... וברוק וסטפני בסוף.... מעדן... אני אוהב את זה שברוק לא בכתה לה וסוף כל סוף היתה חזקה. אני לא יכול לחכות לפרק הבא. וזה באמת עצוב שדווקא עכשיו יוצאים לחופשה...במיוחד עם כל הספויילרים המעניינים שמציפים אותנו בזמן האחרון...ועדיף לגמור עם ברוק וניק כמה שיותר מהר..אבל בסדר, אף פעם אין לי בעיה לראות פרקים ישנים... בקיצור אני איתכם בקשר לעליה ברמת הסידרה בזמן האחרון לעומת הזמן האחרון שהיה לפני זה...

למעלה