הפרק היומי 14.12

ויריניה

New member
טוב

מה נסגר?! יותר מידי זמן בלי מרלנה יאללה תביאו מרלנה והרבה ומיצידי שלא תפסיק לדבר שטויות כגון: אני אוהבת את ג'ון לא אותך אלכס אבל גם אז הוא מסמם אותה ואז הכל בסדר לא שאני בעד שייפגעו במרלנה אבל היא יודעת שהיא אוהבת את ווין! כל השאר די מרדימים אותי בזמן האחרון! תביאו את מרלנה והרבה למשך הרבה זמן ועם מלא סצנות!ומייד!

נטלייי

New member
פרק חביב

מה שהפריע לי זה הסצנות של ג'ניפר ופרנקי. ג'ניפר אומרת שהיא אוהבת את פרנקי, אבל זה ממש לא נראה ככה. זה נראה כאילו הדמות מנסה בכוח לאהוב את פרנקי אבל לא ממש הולך לה. לפי מה שהבנתי בתקופה שזה שודר בארה"ב מאנשים פה בפורום - אמרו שמליסה לא אהבה את הטקסט שנתנו לה, אז אם זה בגלל שהיא לא אהבה את הטקסט מה בדיוק קרה לכישרון המשחק שלה? לא אמורים לראות שהיא לא מאושרת ממהלך העניינים, היא שחקנית

Jasper Jasper

New member
אני חושב שזה שילוב של העובדה שהיא לא

אהבה את הטקסט שלה,וגם ניסיון שלה ל"שחק" בניגוד לטקסט.כי הרי אם נלך לפי הטקסט בכלל -ג'ניפר התחילה להתאהב בפרנקי.אם נלך לפי המשחק של מיסי,ג'ניפר סתם מרגישה חמלה כלפי פרנקי והיא איתו די בגלל שכל הסביבה שלה אומרת לה להיות איתו. אני חושב שזה היה ניסיון של מיסי להישאר "אמיתית" עם הדמות של ג'ניפר למרות הכתיבה.אבל אין באמת תירוץ,רואים בסצינות שהיא אפילו לא מנסה וסתם אומרת אותן.אי אפשר להשוות את כל הסצינות שלה עם פרנקי לסצינות שהיו לה עם בו למשל לא מזמן,שם היא באמת שיחקה והייתה ג'ניפר.

2DH

New member
אמ....

פרק פחות טוב מאתמול אבל סביר. את פרנסיס ריד תמיד כיף לראות (והיא חגגה כמה ימים יומולדת 95)! גם את סלסט תמיד משעשע לראות ... אני מופתעת שהיא שמעה על הרומן של טק ולקסי לא קראה על זה בקלפים. אבל אז היא פתחה את הקלפים ונרגעתי. הסצנות של בילי / בו /צ'לסי היו סבירות סה"כ - קצת מרלנה לא יזיק.

למעלה