הפרק היומי 13.8

r18d

New member
הילה-כל הכבוד....

אני אכולת קנאה מהידע במתמטיקה ופיסיקה.....ואני בטוחה שתצליחי בכל 8 הסמסטרים ובדוקטורט... את נשמעת כמו אדם רציני.. אני הולכת לראות את הפרק עכשיו נדבר אחכ...

4hilla4

New member
פרק ממש טוב!!!!

אהבתי את כל הסצנות של מרלנה ג'ון רומן וקייט!!!!!!! ג'אן קרצייה, אבל אלוהים ישמור אתם חייבים להגיד לי מי נמצא מאחורי המסכה!!! האם סמי מתה? הילה=]

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

זה לוקאס שהחליט להפחיד את סמי וללמד אותה לקח בגלל שהיא כל הזמן מציקה לקייט וג'ון.. וכמובן שהיא לא מתה הוא לא יפגע בה בכוונה תחילה.

r18d

New member
מה?מה?מה?מה?

לא ברור לי......סמי הולכת להרצח? מה זה הפרומו הזה? ולמה שון אמר שיותר גרוע שאמא של בל תרצח?....מה יודע הפשפש הקטן לבית בריידי? אני לא ממשיכה לראות אם סמי הולכת....אין! יהיה כאן חרם....

../images/Emo58.gif

סמי בהחלט לא מתה~ אדרבה, תוך כמה פרקים היא תעשה סלטות ותלחם עם הרוצח
ברצינות.

raisingirl

New member
איך לעזאזאל

אפשר להרוג את סמי ????? היא לא באמת מתה, נכון????

hillator

New member
נמאססססססס

מכל הטמטום הזה של ג'ון ומרלנה ומסמי והקוטריה שלה.. ומבריידי וניקול

talo1

New member
שלום לכולם

שלום לכולם.. אני חדשה בפורום, אבל צופה ותיקה של ימי חיינו... קוראים לי טל... ובקשר לפרק היומי- אם סמי לא מתה אז למה בפריוויוז ג'ון אומר שהיא מתה?

abcd80

New member
ברוכה הבאה

ולשאלתך - הפריוויו הרבה פעמים מטעה.. יכול להיות שהם התבלבלו בהתחלה וחשבו שסמי מתה (כי כניראה היא היתה בשוק כ"כ מה"רוצח" ואולי התעלפה)

abcd80

New member
פרק נחמד

השתעשעתי בעיקר מהשטויות שסמי פלטה.. למרות זאת עדיין כייף לראות אותה על המסך! ג'אן - תמצאי לך חיים.. היא מעצבנת ממש. עכשיו ברור שמי שראה שון זאת בל.. ברוכה השבה לסאלם.. (או שלא?) בריידי וניקול.. מתי ניקול כבר תגיד לו שויקטור סידר שקלואי תיסע לאירופה כדי להפריד אותה מבריידי?? רומן-מרלנה-ג'ון-קייט שיעמום

2DH

New member
שוב פרק שמחולק לכמה ....

בריקול - כמה אפשר . סמי - בדיוק אותו כנ'ל .... לוקאס חמוד. טינס - מעולם לא סבלתי אותם ... נחשו מה אני עדיין לא סובלת אותם. הסצנות בסנט לוק - היה מרלנה ... שאמרה לג'ון כמה היא אוהבת אותו והוא אמר לה שבלעדיה הוא לא היה קיים והוא נולד ביום שהוא פגש אותה ... אני לא דורשת הרבה בשביל להיות מאושרת מג'ון ומרלנה.אני אפילו לא אתלונן על כל הקטע עם מרלנה אוהבת את רומן בלה בלה בלה ... (אני אדחיק) מה שכן שני אלה מאלתרים חופשי . (חלקים רבים מהסצנות של ג'ון ומרלנה הם אילתורים של דידרה ודרייק) . המשפט ששניהם התפוצצו מצחוק ... היה אחד מהם אז נסכם את הסצנות של ג'ון ומרלנה
סה"כ בזכות ג'ון ומרלנה ורק בזכותם (לפחות מבחינתי) . היה פרק טוב.

abcd80

New member
איזה משפט גרם להם לצחוק?

לא שמתי לב שהם אילתרו.. נו טוב בסצנות משותפות שלהם אני לא ממש מרוכזת..

4hilla4

New member
המשפט.

אם אני זוכרת הלך בערך ככה- אני רוצה ללכת הביתה עכשיו ולהיות רק איתך -אולי תגידי לי אבל מה באמת את רוצה -מתפוצצים מצחוק- אני לא עונה על זה

למעלה