הפרק היומי 13.11.07

פרק משעמם ומרדים

במחשבה שניה דאג באמת מיותר מבין הנרצחים... היחידים שעיניינו בפרק היו רק מרלנה וג'ון

hillator

New member
מרלנה שיחקה ממש מעולה

איך לעזעזל אנשים עדיין זוכרים את התוכנית המטופשת שפליפ השתתף בא?ההיתי בטוחה שאף אחד לא צפה בזה

חח פיליפ באמת היה לא קשור

מסכן אין לא עם מי להופיע מבחינתי הוא הופיע עם עצמו היום! ממש בושה עדיף כבר שישתתק.

Jasper Jasper

New member
../images/Emo1.gif

דידרה משחקת מעולה,אבל זה לא משנה את העובדה שהסצינות של מרלנה פשוט מתחילות לשעמם.וכאילו לא ברור שג'ון יגיד לה משהו בסגנון "אני יודע למה חשבתי שזו את...כי היה חושך,ולא ראיתי טוב!".עלוב. הסצינה היחידה שבאמת הייתה שווה משהו הייתה כשדאג שר והיו את הפלאשבקים.

פרק נמרח כמו מסטיק,אכזבה

ניקול ברידי ג'אן מיותרים כרגיל,וטיפשים בל כרגיל מפגרת,מעצבנת,ובגללה עוד אחת תמות,חבל שהיא לא מתה ,שקרנית איכס שון מאמין לבל במקום להפעיל תראש,איכזב אותי גון תמים מידי מתי הוא יקלוט כבר שאישתו רוצחת,מתעללת בו נפשית! נמאס לראות את דאג כבר שם,כל השבוע רחמנות עליו,בגלל שיעופו כבר מבית קברות כולם פליפ מיותר התחיל לדבר לעצמו חח חבל עליו,עשו אותו מסכן

2DH

New member
אוקי

זה אני או שהרוח של דאג פיתחה חיים משל עצמה והיא כבר לא מחכה לנוכחות של סלסט כדי לדבר ?! המונטאז' של דאגולי בסוף הפרק היה ממש יפה, אהבתי אותו ואת הפרדה של הופ וג'ולי מדאג מלבד זה אני לא מבינה איך הערפל בבית הקברות לא גרם לבל להתקפת אסטמה. הסצנות של בריקול וג'אן לא יכולות להיות יותר מעיקות. ודידרה - דידרה עושה עבודה מעולה, ומבחינתי עד כמה שהסצנות חוזרות על עצמן היא והיא לבד (מבחינתי) החזיקה את הפרק. סה"כ - בזכות דידרה פרק טוב .

abcd80

New member
הדבר היחיד המעניין בפרק הזה

זה שבפריוויו רואים את סמי סוף סוף.. היום סמי
אבל לא אוכל לראות בגלל שאני לומדת. אשלים מחר

למעלה