הוא בסימן מחשב חדש שאשכרה עובד יותר מחמש דקות ברצף האמת היא שידעתי שיהיה פרק נטול מרלנה, עם טינס בוני ופטריק והיו לי ציפיות להשתעמם לחלוטין וזה לא היה המקרה. כל מה שלא סבב את שון ובל היה בגדר הפוגה נחמדה מהשגרה של הפרקים האחרונים . שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא יכולה לכחות למה שהולך לבוא... אבל היה פרק משעשע בחלקים והסצנות של בופ היו ממש חמודות להפליא. סה"כ לא היה נורא כמו שחשבתי. אבל אני ממש מוכנה למה שהולך לבוא.
בואו נשים רגע בצד את צווחותיה המשתוללות של ג'ולי בשל העטלפים שתקפו אותה (takes one to know one-יסלחו לי אוהבי ג'ולי) שהיו קורעות מצחוק וההתעלפות ההיסטרית וההתעוררות ההיסטרית יותר.... "עטלפים לקסי!!!" הקטע שאותי באמת הפיל לרצפה וגרם לי לתפוס את הבטן מרוב צחוק היה כמובן הפנטזיה של גב' לוקהארט....האישה חיה טוב ונותנים לה סצנות מדליקות לגמרי! היה פשוט מצחיק וטוב!
בוני הזו קרועה שחבל על הזמן.. רק מעצבן שהפנטזיות תופסות חצי מהפרק ורואים את זה הרבה אצל ריילי
אגב אם אני לא טועה, הגיטריסט שהיה בפנטזיה שלה שהוא לבש חולצה לבנה הוא לא אחר מאשר בעלה במציאות של ג'ניפר, סקוט ריבס.. הוא זמר קאנטרי בנוסף להיותו שחקן. המצחיקים האלה פיליפ , רקס ושון רקדו סביב בוני ושמתם לב ששון כאילו הלך לאיבוד בתוך כל הריקודים..