הפרק היומי 11.11

hillator

New member
הפרק היומי 11.11

שמתם לב לתאריך היפה? כמו כן זה יום סיום מלחמת העולם הראשונה

פרק משעמם ביותר

מרלנה כזו מעצבת חבל שלא מתאבדת עם בל יחד מבאס שדאג לא אמר מי הרוצחת לסלסט, מצחיק איך שתא וידוי עמד להיתפוצץ חחחחחחחחח עלק אזהרה שון כמובן החכם יבין שוב מי הרוצחת,חבל שלא יאמינו לו גו'לי שיחקה אותה,עכשיו סופסוף גו'ן מתחיל לחשוד באישתו ההגונה כיף בלי לוקאס סמי פטריק בוני גנפר בריידי וניקול וגא'ן

abcd80

New member
דווקא לא כייף בלי כל אלה שהזכרת

חוץ מפטריק, ג'אן ובוני שצריך להעיף אותם. בשורה התחתונה: לומיייייייייייייייי תחזרו

4hilla4

New member
ואווו!!

אין לי מילים.. היה פרק ממש טוב! סלסט הפחידה. מזל מאוד שהתמקדו רק ברצח שלו ולא היו קרציות אחרות על המסך! [ג'אן, ניקול, בריידי, ג'ניפר, פטריק] ועוד... הפרק מתחלק לשני חלקים: בבית הקברות- אני אישית חשבתי שהסצנות היו משעשות עם סלסט.. איך ג'ון היה כל כך ציני שבו שאל את סלסט אם היא סיפרה למישהו- "ולא מהמתים"
אין זה הרג אותי היה פרק טוב שבסוף ג'ולי גילתה לכולם שהיא דיברה עם מרלנה! כל השאר היו טובים.. הופ הייתה טובה ושון לא ממש עיצבן בבית של מרלנה וג'ון- הסצנות היו ממש מעולות! דווקא בל שיחקה ממש ממש טוב! כמובן שגם דידרה עם ההתמוטטות קיצר הכול היה מושלם! רק רציתי שהיא תתעלף! זה היה יכול להיות מגניב! 3 פעמים ביומיים! קיצר פרק מעולה לפי דעתי!

פרק יפה בתאריך יפה חח

מרלנה ובל.......פשוט נידבקתי למסך הטיוי מרוב שהיה מעניין ומותח בין השניים. שיחקו אותה. מרלנה מיסכנה כל כך קשה לה...ובל כזאת פאתטית תפתחי את החושים שלך כבר! אמשלך היא הרוצחת! אבל אין..היא נראתה פיצוץ היום ממש יפה לה הפן בלונד שלה.אהבתייי! ג'ון.........אפשר להבין אותו שהוא לא רצה לשתף את כולם בחששותיו לגבי מרלנה, אני בטוחה שגם אם זה היה קורה לבו הוא לא היה מעורר חשדות לגבי הופ במידה והיא הייתה הרוצחת. סך הכל ג'ון נאמן למרלנה על אף ההיתנהגות המזלזלת שלה אליו בזמן האחרון. סלסט מתחילה לשעמם כבר. ג'ולי סתומה מתי נזכרה לספר שהיא שיתפה את מרלנה בעניין רק בסוף הפרק. דאג נרצח רק בגלל הטיפשות שלה! למי היא הלכה לספר..לא חושבת! שחקנית אומללה. אותה היו צריכים לרצוח! חח גם אני מחכה לתגובה משון על מרלנה!! פרק בלי טיפת ביזבוז כל הכבוד! שימשיכו ככה. נ.ב: קצת ליפות את הפורום...הנה בל :)

2DH

New member
אוקי

בריקול וג'אן לא היה שזה פלוס רציני , חבל רק שמחר הם כן יהיו. הסצנות בבית הקברות להוציא את מה שלא הלך בין דאג לסלסט בכנסייה (שהיו רייליות מדי) היו טובות. אה כן חוץ מג'ייסון קוק שאני פשוט לא סובלת. הסצנות בפנתהאוז - דידרה היית פשוט מדהימה. ראו שמשהו לא בסדר עם מרלנה (זה שבל נעל ולא ראתה את זה זו סוגיה אחרת שאין טעם לגשת אליה אפילו) ועל זה נאמר - דידרה מלכה וגם מחר יהיה מרלנה !

נטלייי

New member
פרק טוב

מרלנה היתה מעולה, בל היתה די בסדר. איזה כיף שג'ון חושד במרלנה, הגיע הזמן.

למעלה