הפרק היומי 10.12

2DH

New member
בשני הפרקים האחרונים חל שיפור

אתמול הכתיבה הייתה יותר טובה מה שהפך את הפרק לפחות מרדים. היום (וגם אתמול) עיקר השיפור הוא דווקא בכל הקשור לצ'לסי שתקועה בבור וכל ממתרחש סביבה... הסצנות האלה אפילו סבילות, ורוב השחקנים עשו לדעתי עבודה לא רעה. בקשר לאוסטין/קארי/לומי - אפשר מבחינתי לכניס אותם לביוב שצ'לסי תקועה בו ולהשאיר אותם שם. מה שכן הפלאשבקים היום היו דווקא די נחמים, הם היו אמיתיים לא ראו אותם הרבה לאחרונה ככה שזו הסצנה היחידה שהייתה נחמדה בכל הקשור לעלילה הזאת. אבל הכי חשוב - הכי חשוב זה שביום ראשון יהיה מרלנה (וזה חשוב :).

somone14

New member
הפרקים משעממים כי...

חיברו דמויות לא מתאימות בעליל. כמו לוקאס וקרי, מימי ושון, מרלנה ואלכס, בל ופיליפ, ועוד. זה לא מעניין לראות אותם ביחד, הם מעייפים, הכימיה לא קיימת, וגם כל הזמן אותם עלילות חוזרות על עצמם. בנוסף השקרים והאנוכיות שברו שיאים בסידרה הזו לאחרונה. זה ממש מרגיז ומוריד את החשק לצפות. אם כי עלילת הביוב, כמה שהיא מיותרת, די מעניינת. מקווה שצ'לסי תמות. בו עושה טעות שמנסה להציל אותה, אחרי מה שהיא עשתה ועושה לו. אם היא תחייה הופ לא תחזור אליו. השקרים והתככים ישוב לפעול.

somone14

New member
אני חלש בספוילרים

בעיקר כי אני באמת לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל ממה שכן הבנתי, היא תעבור מהפך מבחינה אישית ותרצה לכפר על כל הטעויות שלה, תהפוך לדמות טובה... בטח אחרים פה יכולים להרחיב על זה טוב ממני. אנחנו גם מתכוונים לסיום דרכו של ג'ייסון קוק (שון).. וואו זה יהיה ממש מוזר לא לראות אותו יותר. אחרי 7 שנים, או יותר נראה לי.

פרק מעולה!

הרבה זמן לא ראיתי, אומנם עדין מרגיש כאילו לא הפסדתי יותר מדי אבל היה פרק ממש מותח ומעניין. ממש אהבתי ששון ירד לחלץ את צ'לסי למרות השנאה המוכרת שלו כלפיה. כואב לראות את הופ מתייסרת מהמחשבה שעוד בן שלה יכול לההרג. לא די? המריבות בין בל ומימי מתחילות להציק, מזכירות את קארי וסמי בעבר הלא כ"כ טוב שלהן. אהבתי את התזכורת לעבר של אוסטין וסמי, בעיקר כי לא הייתי צופה אז וזה היה נראה כאילו אוסטין באמת אהב אותה. בקיצור, אחלה פרק!

ויריניה

New member
האמת?

הפרקים האחרונים מה זה משעממים למות! נכון שאני אוהבת את מרלנה אבל עדיין יש פרקים שמעניינים גם בלעדיה הפרקים האחרונים מרדימים הטירוף! מזל מזל גדול שבפרק הבאה סוף סוף יהיה יהיה מרלנה. כמה טוב!

נטלייי

New member
פרק סביר

היה נחמד לראות את הפלאשבקים של אוסטין וסמי. הפרק הבנתי שסמי התבגרה לא רק פיזית, אלא גם בתככים שלה - אם פעם היא הזיזה שעון רבע שעה אחורה כדי שאוסטין וקרי לא יפגשו, היום היא עוזרת לחטוף חייל. השתכללה הגברת

למעלה