הפרק היומי 10.12.07

פרצלה

New member
לא יודעת,אותי תיקווה מעצבנת

הדרך בה היא מקבלת באדישות את העובדה שלמרלנה אין אליבי לרצח של אבא שלה ולמרות \זאת פשוט מתעקשת לעצור את הבבון המדבר מתחילה לעלות לי על העצבים.

נטלייי

New member
../images/Emo6.gif

לקח זמן לאסימון ליפול ולהבין מי זאת תיקווה לעזאזל

4hilla4

New member
אהבתי!!

אני דווקא אוהבת את הופ!! מרלנה\סמי\ג'ון\בו\הופ מעולה!
! התחלתי לצחוק שהיא האשימה את ג'ון ובאותו זמן הייתי מופתעת... יותר מפתיע הפרומו לשבוע הבא.. שסלסט נכנסת לתמונה.... לקסי\פטריק\ג'ן- הזוי לגמריי.. אבל נחמד!

מזי123

New member
לא ראיתי אבל

הייתי עם חברה ובנדוד שלה בקטן בפסטיגל(שלא תחשבובו שבגילי אני הולכת לבד חחחחחחחח) והפסטיגל כ"כ יפההההה! ומירי מסיקה שרה מדהיםםםםם! איך אני אוהבת אותההההההה

4hilla4

New member
הפסטיגל באמת מדהים....../images/Emo23.gif

אהבתי את השיר של אמיר פיי גוטמן....

מזי123

New member
חח חתיך../images/Emo23.gif

חברה שלי השרוטה התחילה לקרוא לו וזה חחח אבל אני עדיין חולת מירי מסיקה!:) הנה תמונה אחת מהפסטיגל חח

4hilla4

New member
אני תמיד אבל תמיד הכי אוהבת

את השיר הפתיחה של הפסטיגל- אבל ששמים אותו בסוף ככה שכל הרקדנים וכל הזמרים שרים אותו וגם הפעלולנים שם וכל הזמרים במעגל ענק כזה.... אני חולה על זה... זה הקטע האהוב עליי בפסטיגל.. תמיד!!!

2DH

New member
פרק טוב

בריקול הלאה. שנזכיר לבל את מה היא עשתה לשון כשהוא שיקר עם ג'אן !? הפעם משהו מת (ולא סתם משהו אליס הורטון) והיא מופתעת שהוא כועס... עד כמה בל זה מרוכזת אך ורק בעצמה (היא אפילו לא טרחה לבדוק מה המצב של אמא שלה שלפני שעות בודדות צנחה צניחה חופשית מהגג) הסצנות של בופ/סמי/ גון ומרלנה היו כרגיל מצוינות, כולם עשו עבודה מצוינת. דידרה מעולה . ממש אהבתי סה"כ פרק סביר לגמרה ... אני מחכה לפרקים שיבואו.

למעלה