הפרק היומי 1.1.2008

2DH

New member
פרק טוב

שהתחלק ל2 אלה שהייתי שולחת לקפוץ עם ניקול (כלומר הטינס). אני חייבת לדעת אם פספסתי איזה רעיון גאוני מאחורי הסצנות של רקס ומימי או שאכן פשוט מדובר בסצנות מטומטמות עד מיותרות לחלוטין. הסצנות אצל ג'ן היו סבירות להוציא את העציץ "מיקי" ופטריק שאני עדיין לא סובלת. הסצנות בבית החולים היו ממש טובות. דרייק ודידרה היו מעולים, במיוחד דידרה שרגע אחד הייתה מרלנה השנייה ושניה אחרי חזרה להיות הרוצחת
. סה"כ - הסצנות בבית החולים הצילו את הפרק.

עשו לנו סלט בפרק

סתם לא בא לי להגיב עליו בכלל והפלשבקים של מרלנה הכי מעניינים אבל בנתיים אין צורך להגיב כי הם עוד לא התחילו מבחינתי,למרות שכבר ראיתי אותם... שלום!

פרק חביב מאוד

איזה חמוד רקס איך מארגן למימי ארוחת הפתעה איזה קרציה הגו'ן הזה לא יכול לכבד תבקשה אחרונה של אישתו גולי הורסת איך רצה לבדוק שבוני לא מאזינה לה אחרי הדלת אם בו עושה משהו טוב,זה לקרוע לניקול תצורה ולרדת לה לחיים אוי לחשוב שכולם חשבו שרקס רצה להרוג את בו והופ בתצוגה פשש פשיי כל העולם מתהפך על גלגלים ורק מימי ורקס עסוקים בלעשות סקס אוי אוי מסכנה לאקסי איזה פרצוף עשתה שגילתה מי רצחה את בעלה המשך בפרק הבא:) מחר יהיה מותח!!!

KOBEMANIA

New member
למה לא נתנו לנו מרלנה 40 דקות?

למי אכפת עכשיו שמימי רוצה ספגטי? או שג'אן אובססיבית לגבי שון? WHO THE HELL CARES? אני מקווה שהיום מרלנה תספר הכל ונתקדם.

Nemesis Divina6

New member
אמ

הסצינות בבית של ג'ניפר היו בסדר. לא אהבתי איך שהרסו את הדמות של ג'ולי. היא היתה מקסימה ועכשיו היא סתם חשדנית ותכננית. לא לעניין. בוני לא באה לי בטוב אבל את פטריק אני מחבבת. מימי ורקס היו ממש תקועים(גם בפרק וגם באמצע המטבח-מי עושה ארוחה רומנטית באמצע מטבח של מסעדה?!). השף שהביאו היה חמודי כזה. גם הסצינות היו חמודות למרות שלא היו קשורות. מרלנה היתה אדירה. אהבתי את המתח שנוצר בחדר שלה כשהיא התחילה להתוודות. ניקול/ג'אן/בריידי-סתם מגוחך. סמי היתה חסרה לי.

למעלה