הפרק היומי - שישי

girlontop

New member
הפרק היומי - שישי

פרק מצוין! מצחיק, מרגש ואפילו רידג' חטף בדרך
ידעתי שהולך משהו בין ג'קי לקלודט! "היא תמיד שנאה אותי" אמרה ג'קי ההיסטרית ואני אמרתי לעצמי "בצדק!" - מי היה יכול לחיות עם תרנגולת קשקשנית כמו ג'קי, שכל היום נובחת פקודות? בחיי שאני לא מבינה את דיקן; כנראה שיש לו כוח סבל אדיר אם הוא מחזיק מעמד עם הזקנה. אפרופו אהוב לבי, גם היום הוא היה מושלם ומצחיק עם ה "cup of tea" במבטא בריטי וה"היי סטפי!" שהוא אמר לסטפני ההמומה מגרם המדרגות. לאכול אותו עם כפית. הגיע הזמן שנראה קצת את סטפני. אמנם ממש לא מעניינים אותי זכרונות הילדות שלה ושל מאס (על משקל תום?), אבל אהבתי את המבטים והעקיצות שהיא ירתה לעברו של דיקן. מלכה בכל רמ"ח אבריה. ניק היה מיותר היום וחבל, כי הוא בין הדמויות שאני אוהבת וחבל לי לראות אותו מתבזבז בסצינות ניחומים עם ג'קי וסצינות "אהבה" עם פיפי. ישודרג ניק לאלתר! ומשם אנחנו עוברים לסצינה הענקית בספקטרה. ת'ורן ופלישיה בדאבל-טים על רידג', מראים לו מאיפה הדג משתין ומשאירים אותו בלי מילים. עלק לרידג' אכפת מסטפני ואריק המסכנים - כשהוא נטש לעבוד במארונה טובת המשפחה עניינה אותו כמו היבלת על כף רגלה של קלודט (
). רידג' קנאי ולא מוכן להאמין שמישהו יעדיף לעבוד ולהצליח מאשר לשבת ולסגוד לו יומם וליל, והיה נהדר לראות איך ת'ורן הכניס לו. גם קלארק לא טמן את ידו בצלחת והוסיף עוד עקיצה לערימה. סצינה נהדרת ובראבו לת'ורן ופלישיה, שכל עוד היא עובדת ורבה עם רידג' היא דמות מעניינת.

למעלה