הפרק היומי....שאלה...

הפרק היומי....שאלה...

פספסתי כמה פרקים....על מה רנה צריכה לדבר עם רייצל?? איך קנדי שפכה פתאום שכמעט אנסו אותה....זה דורש אומץ!!

s m i l e 2 4

New member
רנה ורייצ'ל לא כ"כ מתקשרות

ובפגישה הקבוצתית איאנלה ביקשה להגיד עם מי כל אחת לא מסתדרת ורנה אמרה שהיא לא מסתדרת עם רייצ'ל ושהיא מנסה להסתדר איתה אבל רייצ'ל לא משתפת פעולה ולא נפתחת אליה. רייצ'ל אח"כ אמרה לאיאנלה שקשה לה עם רנה בגלל שהיא לא מסתדרת עם ההורים שלה ולרייצל קשה לראות שמישהו יש לו הורים והוא לא מסתדר איתם.

המונשרי

New member
יש ביניהן הרבה מהמשותף

אך קשה להן להודות בכך. זה כמו שפלוס דוחה פלוס ומינוס דוחה מינוס- והפכים דווקא נמשכים זה לזה...

בענין קנדי ואומץ.

אני חושבת שיותר קל לספר על מקרה שבו הצלחת לעצור מישהו, וגרמת לו לא לעשות לך משהו רע, מאשר לספר על מקרה של חוסר אונים וחוסר יכולת להתגונן. אני גם חושבת שהמקרה של קנדי לא ברור. נדמה לי שאם היא הייתה מסבירה לו בצורה עדינה, שהיא ציפתה רק לנשיקה ולא ליותר מזה, הוא היה מפסיק. זה עוד קטע שמראה כמה היא צריכה לשלוט על הכל, ואם מישהו עושה משהו שמערער לה את השיווי משקל היא ישר תוקפת ולא מנסה להבין את הצד שלו. כשאני הייתי צעירה, אם חיבבת איזשהו בחור, הוא עבר אצלי סדנא שלמה להבין שאני מכתיבה את קצב המיזמוזים. רוב הבנים חונכו להוביל ביחסים זוגיים, ולכן לא היה להם קל לקלוט את הרעיון, אבל אתם יודעים מה הם הסכימו להתפשר רק כי הם הבינו שזה נותן לי הרגשה טובה. אם העקשנים ביותר הסכמתי להתפשר, ונתתי להם לשלם עלי במסעדות, או לנפח מולי שרירים, או שטות אחרת, העיקר שירגישו "גבריים" כמו שהם אוהבים להיות.

s m i l e 2 4

New member
../images/Emo2.gifהוצאת לי את המילים מהפה..

מעצבנת!! ומה נעשה שדניס תעזוב?? יהיה משעמם..

למה משעמם ../images/Emo35.gif

אולי תבוא מישהי מוצלחת? נוו אני מתה מהיובש הזה שם ! כולן שם בוכות יותר מידי! קנדי הזאת, עלק לא נשית, כמה את בוכה?! ועל מה פור גאד סטייק?!?! רנה ורייצל , הנה משהו מעניין שתי בנות שלא סובלות אחת את השניה בחדר , מעניין איך זה יגמר? (בטח בחיבוקים ונישוקים והבטחות להיות החברות הכי טובות ..) בעעעמה נהיה??:(

s m i l e 2 4

New member
אין מה לעשות.. כמו עונה קודמת

גם פה יש כמה משעממות במיוחד.. העונה אלו בתא'ני, רנה, סניי, זה מזכיר לי את העונה הקודמת שהביאו את תרזה המשעממת ואת אודרי המעצבנת שאהבה את עצמה יותר מדי וכמובן את מורין.. ומחר יהיה פרק נוסטלגיה.. היילי ,קים, ברנדה ואודרי.. שמת לב שדניס אמרה היום משהו על זה שהכריחו את אבא שלה להתחתן עם יהודייה?

סניי דווקא זהב יחסית לכל הבנות האלה

בחיי שאת רנה צריך להחזיר לגנון יחד עם רייצ'ל וזהו ממש שתי ילדות קטנות

היילי וקים יותר טובות מהבנות

שנמצאות עכשיו בבית, חחח הצחקתן אותי. דווקא עכשיו אני אוהבת ממש את כל הבנות שבבית, במיוחד דניס וקנדי. ויש להן בעיות מענינות וחיים מענינים.

רסקול

New member
אני מסכים, הנשים הנוכחיות

די משעממות. איאנלה לא ממש מתאמצת, רונדה הפכה לצל של עצמה - כלומר אם אתן מחפשות סיבה מדוע הסדרה ירדה ב- 2006 מהמרקע - הנה התשובה - כבר אפשר לראות משועממת נוסח רנה, שבאה סתם להעביר את הזמן או את רייצ'ל שמנעד ההבעות שלה נע בין בכי ילדותי לבין מריבה נוספת לבין פרצוף תחת? מ-ש-ע-מ-ם. הכי נורא, שאפשר כמו באופרת סבון , לא לראות כמה פרקים, לחזור לצפות ושום דבר לא ממש מתרחש.

s m i l e 2 4

New member
איאנלה לא מתאמצת

בכל מה שקשור לרנה.. אפילו איאנלה משתעעמת ממנה.עם ר'ייצל היא קצת יותר משקיעה ולקנדי היא יותר נותנת משימות דרך מעטפות מאשר מדברת איתה.. כשהיה מדובר בג'ניפר ,קים או בטאוונדה איאנלה ממש התאמצה. ורונדה- איזה שינוי מהעונה הקודמת..אתם שמים לב לכל הפרצופים שלה שדניס או בתא'ני מספרות לה משהו?

יסמין@

New member
לגבי הפרצופים של רונדה

שמתן לב שאתמול כשדניס דיברה על האלימות הנוראה של אבא שלה ואיך הוא כמעט רצח את אימא שלה ואח"כ כשהיא דיברה אל הכיסא וכו' - ראיתן את הפרצופים הבוכיים והמתרגשים של רונדה? הרי היא כל כך מזדהה עם דניס... ההבדל היחיד בין הסיפור שלה לבין הסיפור של דניס הוא שאבא של דניס כמעט רצח את אימא של דניס כמה פעמים. אצל רונדה זה לא היה כמעט. נראה לי שהיא חווה יחד עם דניס מה שהיא מספרת וממש מזדהה איתה.

יסמין@

New member
ואותי דווקא מעניין מאוד כל מה שקורה

ועוד באשר לדמיון בין הילדות והנערות של רונדה ושל דניס: גם רונדה ראתה איך שאבא שלה מכה את אימא שלה, וגם רונדה שהתה כמה חודשים עם אבא שלה וגם אבא שלה היכה אותה מכות רצח. רק שאצל רונדה הכל הסתיים בצורה הרבה יותר נוראה.

כי היה למה..

פה לבנות החדשות ין ממש בסיס לעבוד עליו אז מושכים.. כנראה לא מצאו בנות באמת עם סיפור טוב

Y. Welis

New member
היא אכן יהודיה. גאווה למגזר...

והיא סוף-סוף מראה סימני בגרות והשלמה עם המציאות.

אני דווקא אוהבת אותה

היא אישה היא שמנה והיא מאיימת על גברים, זה כבר מכשיר אותה להיות חברה שלי.

למעלה