הפרק היומי-רביעי

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי-רביעי הגיע הזמן שריג' יקבל קצת שכל ויתעמת עם סטפני, לא שזה יעזור כל כך, כי כל פעם הוא אומר לה לא להתערב בחיים שלו וכל זה, וכל פעם הוא מקשיב לה מחדש... בכל אופן, טיילור מעצבנת אותי, באיזה זכות יש לה לבוא ולהטיח אשמות בניק על בית היציקה?? אין לה שמץ של מושג מה קרה שם! שתפסיק כבר לשחק אותה יודעת הכל, וגברת-יש-לי-את-כל-התשובות, זה מעצבן! נעלמת לה לכמה שנים וחושבת שהיא יודעת הכל ומבינה הכל, והיא לא, אז שתסתום כבר../images/Emo11.gif ואני ממש אוהבת את ניק בפרקים האחרונים, הוא ממש אחלה. היה נחמד לראות את ברוק ות'ורן באותה סצינה, התגעגעתי../images/Emo9.gif ו..זהו, היה פרק יפה../images/Emo13.gif

Indiman1

New member
הללויה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif האנטר טיילו הורידה את הפאה ! איזו יפהפיה טיילור נראית עכשיו ! ../images/Emo99.gif הכי מצחיק שהיא אמרה לניק שהיא היתה צריכה שינוי ../images/Emo6.gif מסתבר שזה לא רק בשיער... שתסתכל גם על השפתיים, החזה ומי יודע מה עוד... ואני ממש לא מרוצה מניק! שיפסיק כבר להגן על ברוק בכל מחיר הוא ממש ה../images/Emo107.gif שלה. ניק ממש מעצבן ../images/Emo46.gif ולגבי רידג' - הוא עשה טעות ? בעיה שלו ... ../images/Emo6.gif

M a g n u s

New member
אוף אני כבר מזה שונא את רידג'../images/Emo46.gif פעם ממש אהבתי אותו ועכשיו אני כבר ממש שונא- שפעם אחת בחיים יחליט כבר מה הוא רוצה ויתחיל לחשוב על כל האנשים (או ליתר דיוק- הנשים) שמסביבו שנפגעים כל הזמן../images/Emo70.gif הבעיה היא שאני קצת כמו ברוק- ברגע שהוא מחליט שהוא רוצה את ברוק- שנינו פתאום מתאהבים בו מחדש../images/Emo4.gif פשוט צריך איזה ויקטור ניומן שיגיע ויהווה תחליף הולם לרידג'../images/Emo70.gif ובנוגע לשאר הפרק- טיילור סופסוף נראית נורמאלי, סטפני לאט לאט מתחילה לערוך את השולחן כדי שתוכל לאכול את הדייסה שבישלה, וברוק- ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Amber68

New member
אני לא מאמינה שאני הולכת לומר את זה אבל ממש אהבתי את הסצינה האחרונה.. של רידג' וברוק.. הוא היה כזה חמוד !! ( למרות שהוא עדיין טיפש ואני עדיין כועסת עליו..) בהתחלה התפלאתי שטיילור ( שאגב החזה שלה נוראי..) התקשרה לסטפני ונראתה מודאגת.. בהתחלה זקפתי את זה לטובתה ועל כך שהיא שומרת על היושרה שלה, אבל אז הבנתי שהכל אינטרסנטי.. ושהיא בעצם דאגה שרידג' לא בחר בה בגלל אהבתו אליה.. רק בשביל להרתיח את סטפני הייתי רוצה שברוק ורידג' יחזרו לסורם..

Indiman1

New member
זה בכלל לא היה אינטרסנטי כשטיילור התקשרה לסטפני כדי לוודא מה קרה..

Amber68

New member
לא.. בככלל לא.. המצפון שלה דאג, ומה אם רידג' החליט בלחץ כ"כ סתם ?? ומה אם הוא באמת לא בחר בה בגלל שהיא בחירת ליבו אלא בגלל כל הלחץ שהופעל ע"י אימו ?? היא רק רצתה לוודא שזה לא נכון.. ושרידג' בחר להינשא לה בגלל שהוא אוהב אותה..ובגלל זה היא נשמעה כ"כ מודאגת..

Indiman1

New member
אם היית רואה את הפרק של היום היית מבינה שטיילור לא אינטרסנטיתכשהיא אמרה לסטפני שהיא ממש פחדה שסטפני תפיל את רידג' למלכודת כזו ושהיא לא הייתה מסכימה להתחתן איתו אם זה היה כך...

למעלה