הפרק היומי (ראשון)

יניב1

New member
הפרק היומי (ראשון)

מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות אני שואל והתשובה לכך היא כלום! ג'קי ממשיכה עם התככים שלה סביב השולחן וברוק נופלת למלכודת: "אני שמחה שאוכל לקבל את התמיכה מהמשפחה שלכם" - זה מה שחסר לה? תמיכה? מה היא צריכה את המשפחתיות הזאת? ועלק ג'קי "אני אשמח להכיר את ההורים שלך" מעצבנת. שלא נדבר על ברידג'
הפלגמטית הזאת שיושבת בשולחן ורק מחייכת כמו איזו דמות פלקטית שבטעות הגיעה לארוחת המרונס. מסכן רידג' ומסכנים הפורסטרים. אני בכלל לא אוהב את מה שנהייה בסדרה הזאת. פעם הארוחות היו של הפורסטרים בראשתה של סטפני, נדמה שתפקידה בסדרה הולך ומצטמצם ואם תשאלו אותי לא יאריך ימים, וחבל שכך. מש' מרונה השתלטה על הסדרה הזאת - ולא בצדק.

Elanor Rigby

New member
../images/Emo96.gif

לפחות הראו את קלארק בפרק היום... בכלל לא ידעתי שהוא עדיין בסדרה. זה מעצבן שכמעט כל הדמויות חדשות... אני מחכה כבר לפרקים עם טיילור.

Guy K

New member
אז מזל שלא ראיתי ../images/Emo6.gif

כמו שאתם בטח יודעים אני כבר בארץ, והיום בארבע באמת שתכננתי לראות היפים - רק שאחותי היתה על תשוקות. נו, זה עובר במשפחה, ההתמכרות. הקיצר, נשאבתי לצ'וקות והתחלתי לתת לה ספוילרים - ושכחתי מכל היפים והאמיצים. ודווקא רציתי להזכר איפה אנחנו בארץ מבחינת הפרקים. אבל הבנתי שלא פספסתי כלום
בושה וחרפה היפים האלה, אני לא יודע מה יהיה איתם.

Guy K

New member
ולגבי סטפני -

בעקרון היא כבר תכננה לעזוב את הסדרה השנה. בראד בל ביקש ממנה להשאר לעוד תקופה כדי לתת לו הזדמנות לשלוח אותה בעלילה שמגיעה לדמות כמו סטפני פורסטר. היא חתמה על חוזה למקסימום עוד שנתיים. בכל מקרה, אלא אם כן יהיו שינויים, לא נשארו לנו יותר מדי פרקים בכיכובה, וחבל.

יניב1

New member
גיא, ברוך בואך (או שובך) לארץ הקודש

כמה זמן תיהנה אדמתנו מנוכחותך? עד אחרי פסח? ואיך אתה מפספס ת'אמיצים, אה? איך?

Guy K

New member
../images/Emo6.gif

נעלמתי, ככה אני, מהנעלמים
אבל הנה חזרתי. מפגש פורום? אם תרצו, אולי באמת אפשר לארגן משהו. עושים אותו באילת? אני אזמין אתכם לבירה!

למעלה