הוא אמר "אני חולה חולה חולה חולה חולה חולה עלייך נשמה שלי,אוהב אותך" בקול מצחיק כזה ואז שאלו אותו איך הוא נח עם כל ההופעות של הפסטיגל,איך הוא מסתדר עם מסיבות,ביליום וכל זה אז הוא אמר "אני לא טיפוס של מסיבות,בילית ביום שישי במסיבה שעשו לי ועכשיו אצל רונה.חוזר הביתה וישר לישון" זהו
פרק 9: שלח לי שקט: רני ניצב בפני ההחלטה הקשה ביותר בחייו. נורה ספקטור מעוניינת לעשות מעט סדר במצב. אודי משיק את הסדרה של חלי. נינט ורני מתקרבים והלהקה מכינה את עצמה לפרידה מרגשת
פרק 10: קרה לנו נס: נינט ורני במבוכה. צוות בית החולים במבוכה. גם אריה וייס במבוכה. בלופט מתרקמת ארוחת פרידה שיוצאת משליטה וכולם מחפשים את רני שיסיים את הפרק במבוכה כפולה ומכופלת
פרק 11: בעיות זכרון קשות במסדרונות בית החולים. יותם לא מוכן לוותר על נינט שלא ממש משתפת פעולה. שירי והראל מגלים שהם בצרות. רני מתערער ונורה ספקטור שבה לבית החולים ומציגה כשרון חדש ואקזוטי
פרק 12: נורה ספקטור מודאגת מאוד. כדי להגשים את התכנית הגדולה שלו יונתן פורץ בקריירה חדשה שמשעשעת את הלהקה. שי ונינט מתעמתות. תומר מאוכזב משמש וחברה חדשה מגיעה ללהקה ומותירה את כולם פעורי פה
פרק 13: רני זועם על יונתן. נורה ספקטור מגלה גילויים חדשים שקשורים לה עצמה. שירי נחקרת. רונית מלמדת את שי שאסור אף פעם לאבד תקוה. יונתן עובד על הפתעה וטל מתחיל להתאהב ומקבל הצעה נפלאה ואיומה.
פרק 14: יונתן מספר לרני את סודו. נורה ספקטור מוזעקת לבית החולים. שמש פוצחת במעקב אך נתפסת ופיקניק רגוע שנינט מארגנת מסתיים בדרך לא צפויה שתסבך אותה כהוגן בעתיד.
פרק 15: רונית ושי מציבות בפני יותם אולטימטום חד משמעי. נורה ספקטור מתוחה מאוד. רני לא יודע מה לעשות עם עצמו מרוב קנאה ובוחר להאבק. יותם מבהיר לנינט שהמצב ביניהם כמעט סופני ושמש שנתפסה זוכה להצעה מפתיעה
פרק 16: רונית מתגעגעת לעבר קצת יותר מדי. נינט עוזרת עוז ומחליטה להתנצל. ציון מודיע לאלינור שקיבל החלטה. רני חושב שצריך לשחרר. אודי ורם יוצאים בקמפיין ולנורה ספקטור מחכה הפתעה גדולה
פרק 17: החקירה נקלעה למבוי סתום. שירי ולילי נקלעות לריב נורא. יותם מגלה את האמת ומתרגז נורא. הבנות המשועממות מקבלות הזמנה לערב קסום ויונתן גורם לנשימתה של שמש להעתק
פרק 18: פרק מסיבה לוהט שאחריו הכל יראה אחרת! שי מפתיעה את נינט. שוקי מפתיע את טל, שירי והראל. ציון מפתיע את אלינור. אלינור מפתיעה את שירי. שמש מפתיעה את יונתן. יונתן מפתיע את רני ורני ממש אבל ממש מפתיע את עצמו
פרק 19: זוגות חדשים, זוגות ישנים, זוגות חדשים-ישנים, המסיבה נגמרת בלילה מלא חידושים. שמש סופגת מהלומה והבנות מתעוררות לבוקר מסוכסך. לילי גולד מתנה לאודי שניר תנאי ולחזרת הלהקה מגיעה אורחת מפתיעה
פרק 20: עוד חזרה איומה מתפוצצת. לאודי יש בעיות תקציב שמאיימות על צילומי הסדרה של חלי. ציון מקבל הצעה עסקית ותנאי מפתיע מאלינור. שי מדאיגה את רונית. שוקי מקבל חדשות איומות ויונתן מספר לחלי משהו ששובר את ליבה