הפרק היומי - פרק 123

yaki123

New member
פרקקק יפההה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

נו שניקו ייגלה כבררר

הפרק היומי - פרק 123

כנראה שאף אחד לא פתח, אז.. הנה!! היה פרק נהדר, וידעתי שזה מה שיקרה.. הם כל כך חמודים!!

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifנראלי שאני עוזבת את הפורום

מצטערת אני כבר גיליתי מלאמלא ספויילרים ואני לא רוצה לגלות עוד זה כמה מתחיל לעצבןן אני כמעט יודעת הכל ואני לא מתה על לדעת ואתם פשוט לא יכולים לרגע לסמן סימן
קטנטנן

didalf

Well-known member
בגלל ספוילרים?../images/Emo4.gif ../images/Emo109.gif

אם אני מצליחה להתאפק ולא לפתוח הודעות ספוילר גם את יכולה

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמהה? תפוזבלזבלזבל

התכוונתי שכולם כותבים ספויילרים בלי לכתוב את הסימן וזה מגלה לי מלא דברים שהייתי לארוצה לדעת

sweet shir

New member
לא כולם עושים את זה...../images/Emo3.gif

האמתי כמעט אפחד לא עושה את זה.. כנראה היא חדשה והיא לא ידעה. מאז שאני בפורום הזה היא הראשונה שראיתי שכותבת ספוילר בכותרת.

didalf

Well-known member
גם אני לא..../images/Emo109.gif

אבל יש כאלה שכן אז צריך להתאפק לא לפתוח..

sweet shir

New member
ולא כולם ככה..

מי שכותב הם סתם ילדים מגעילים שבכלל לא חלק מהפורום..

looly 211

New member
למה רשמת את זה בכותרת!!!

את הרסת לכל מי שהתנזר מספוילרים (לא אני אבל...)!!!!!!!!!!!!!!!!

yaki123

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifפרק 123../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

כל מה שקשור לפרק לכאן

sweet shir

New member
פרררק מדהים!!! ../images/Emo9.gif

איך חיכיתי לפרק הזה...
קצתאכזב... אבל מחכה לפרק של מחר! יואוא איזה מפגרת היה מקסימו שהוא אמר לפלור: "אני לא יכול לחיות בלעדיין ורק לחשוב עלייך, אני צריך להרגיש אותך!" איזה סוטה קטן!!! חחחחחחח חרמן!
אבל הם היו חמודים בסוף!!!
איזה מטומטמת רובר!!! זוהי כולה נשיקה, אפשר לחשוב! שהייתי בת 11 התנשקתי בפה למשך 5 שניות באמת או חובה.. בחיי! והיא לא יכולה להתנשק עם מישו שהיא אוהבת, לא מול מליון אנשים?

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifאיזה פרק../images/Emo9.gif!!!!../images/Emo58.gif

יאא טוב נו זה לא חינוכי
אבל מתי פלור תגלה?

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

תגלה מה? שהיא בהריון? כי אם כן אז בפרק 144...
פה יש את הסרטון: http://www.television.com.ar/floricienta/seccion.asp?id=9&iddato=2402

looly 211

New member
../images/Emo58.gif תיקון קטן...

בפרק 144 היא עושה את הבדיקה, אבל יוצא שלילי נראה לי... אח"כ היא הולכת לבית חולים בפרק 148 ואומרים לה שהיא בהריון אבל המצלמות אבטחה רואות את לורנסו מחליף דפים...אז היא חושבת שהיא לא... בסוף בפרק 149 היא הולכת לרופא נשים והוא אומר לה שהיא בהריון...

למעלה