כן בטח כנסי.. : ]
מיה ובן מדבירם וזה והוא אומר לה שהוא בחיים לא יעזוב אותה וזה היא מחבקת אותו . דן מתחנף ליסמין והיא בדיוק אומרת לו שהיא ניכנסת להיתקלח היא עולה למעלה לחדר ומיקי שמיתעצבנת שדן מסננן אותה בפלאפון באה לדן לבית ומתחילה ללצעוק בבית עכשיו אתה חוזר הביתה וזה = מזה בעצם גם המתח . עליזה הולכת לגיא לקחת את ה 500 שקל שהוא חייב לה היא רואה את מיכאלה במשרד אבל אחרי זה היא עולה לגיא גיא נותן לה את הכסף והיא גם ראתה שלמיכאלה יש בתיק כרטיסי טיסה היא הולכת ומספרת לאסי שכניראה הם מתכננים לנסוע אסי אומרת לה שהיא חייבת להיפגש עם גיא ולהזהיר אותו כי כמו שהאי מכירה את רענן ומיכאלה הם בטח רוצים להרוג אותו בחו"ל ולקחת לו ת'כסף היא מיתקשרת לגיא שמחכה בקוצר רוח לטלפון מליטיגו גיא עונה לה והיא אומרת לו שהיא רוצה להיפגש בדירה של ששון הוא כמובן מציית חחחחחחחחחחח סתם הוא בא אליה לדירה והם מדברים היא אומרת לו שהיא אמרה לו לבוא כדיי להזהיר אותו היא אומרת לו מיכאלה מתכננת איתה טיול לחו"ל והוא אומר לה מאיפה את יודעת, אז היא אומרת לו אמא שלי מנקה אצלכם והיא ראתה בתיק של מיכאלה- עליזה שחר מוכר לך ? ואז הוא אומר לי עליזה שחר נו ואת העברת לה את הכסף לחשבון עכשיו הכול מתחיל להיזכר לי הוא שואל את אסי גיא מתי היא ומיכאלה היתחלפו והיא אומרת לו ברגע שרענן בא ולקח אותה כשהוא אמר שיש לה הפתעה בשבילו וגיא צחק ואמר שגם הוא היה כמעט בטוח שבאותו רגע הם התחלפו .. הם אל סיימו לדבר בפרק הבא הם ימשיכו ... וזה בערך מה שהיה [ :