הפרק היומי-משעמם

לינה18

New member
הפרק היומי-משעמם

לי אישית הפנטסיה של ניק הזכירה את הפנטסיה של דיקן על ברוק כשהוא נסע אחריה לפורטופינו. מישהו זוכר? ואלוהים, כאילו, ידעתי שקשה להתגבר על ברוק, אבל לא תארתי לעצמי עד כמה ניק סובל. מיסכן.
אמבר היתה היום עלובה מתמיד. פשוט מטומטמת. מה היא צריכה את האישור של ריג'? אבל מה, אהבתי איך ריג' דיבר אליה. אמנם מצד אחד היתעצבנתי עליו מאוד, אבל מצד שני אהבתי איך הוא שיחק. וטוב, את הסצנה האחרונה בפרק ממש לא אהבתי. כאילו, זה מגוחך-ריג' ובריג'ית מדברים לפחות איזה 5 דקות והכול ניראה הכי תמים בעולם, ופתאום יש איזו שניה אחת שבה זה מפסיק להראות כל-כך תמים!(וכמובן שאת ההבטחה החגיגית שלו לא לגעת בה יותר הוא כבר שכח). אה, ואמבר חייבת להספיק לצלם דווקא את השניה הזאת. פשוט טמטום.

girlontop

New member
איזה כיף לכם

עכשיו מתחילים פרקים שאני מאוד נהניתי מהם. תהנו

לינה18

New member
רגע, אז את כבר ראית אותם?

ואת לא מיתכוונת לראות אותם שוב(אם נהנית מהם)? ותגידי,היתכוונת לפרקים של ביג בר?

girlontop

New member
לראות שוב? מה אני בעונש? ../images/Emo6.gif

יש כמה פרקים שלא יהיה אכפת לי לראות שוב אם אני אהיה ליד הטלוויזיה כשזה ישודר, אבל בגדול אני עם פרקי ארה"ב

Kazz

New member
דיעות

רק הסצנה של רידג' ובריג'ט הייתה טובה , וואו הם התחבקו - איזה פשע , למרות שהיד על הלחי הפעם באמת הייתה קצת יותר מדי אבל עדיין מנפחים את כל העניין יותר מדי. או שעושים קו עלילה איתם או שלא , סתם סמננים שמעצבנים את אוהבי ברוק ורידג' ואוהב בריג'ט ורידג'.

238

New member
כאילו דא...

בס"ד הסצנה של רידג'- ברידג'ט היתה סתמית לגמרי,הסצנה של רידג' -ברוק משעממת, כנ"ל ברידג'ט -ניק,ואמבר פשוט מטומטמת. כן, היה פרק משעמם.

למעלה