הפרק היומי-מעצבן

לינה18

New member
הפרק היומי-מעצבן

שום דבר לא הישתנה. הכול אותו דבר. והכול נמאס. טוב, אולי חוץ מסוף הפרק שהיה די טוב. אז קודם כל נמאס לי לגמרי לראות את ריג' וניק שוב רבים כי לניק, מסתבר, עדיין יש רגשות לברוק. כאילו, מה חדש? ורק כמה מילים על סיום הפרק-אהבתי מאוד איך ברוק וריג' שיחקו. במיוחד אהבתי את ריג' כשהוא כזה נבוך ומבולבל ולא מבין על מה כל המהומה ובצדק-כי המהומה היא על לא מאומה(כן, גם אני קצת מושפעת מהפסיכומטרי). ועוד דבר:כמה פעמים אני עוד אשמע את המשפט המעצבן הזה:"Cross that line"? כאילו, הם לא יכולים לשנות קצת את הנוסח? ואם הם חושבים שלכולם ברור איזה קו בדיוק לריג' אסור לחצות, אז במילים האלה בדיוק המשמעות מעורפלת לחלוטין. כאילו, אם קו הגבול הוא בנשיקה, אז ריג' לא חצה אותה! ובכלל, ברוק סתומה לגמרי. רק לפני איזה כמה פרקים היא וניק היו בערך קרובים כמו שריג' ובריג'ית היו בתמונה הזאת. זה היה אחרי שהיא הצביעה נגדו וריג' חזר הביתה מעוצבן וראה את ניק "מנחם" את ברוק, ותוך כדי כך עומד ממש קרוב אליה ובמיקרה גם נוגע לה בלחי. אבל את זה היא לא זוכרת, נכון?

girlontop

New member
../images/Emo6.gif גם בפרק של ארה"ב ניק אמר

Ridge crossed the line
תתעודדו, בשבוע הבא יש סצינה נהדרת בין אמבר וסטפני ועוד אחת שווה בין רידג' ואמבר. אח"כ מתחיל הכיף הגדול...

למעלה