הפרק היומי-מושלם!

לינה18

New member
הפרק היומי-מושלם!

זה היה הפרק המושלם ביותר שראיתי בסידרה בשנה האחרונה! פשוט אין עליו! אין לי מילים לתאר עד כמה אהבתי אותו! וואו! קודם כל אני ממש אהבתי את כל הפרקים החל מהפרק שבו בריג'ית החדשה הופיעה. הם כולם היו מאוד יפים בעיניי. לדעתי אשלי ג'ונס משחקת מעולה בסצנות הבכי שלה(הרבה יותר יפה מג'ניפר) ולשם שינוי ממש יכולתי לרחם על בריג'ית. חוץ מזה הקטעים בינה לבין ריג' היו ממש יפים! וברוק מביטה מהצד ומקנאת כשאין לה בכלל סיבה לכך(כן, אני יודעת שזה ניראה קצת חשוד, אבל זה באמת היה חיבוק תמים), זה היה כזה קטע מושלם! אבל אתחיל מתחילת הפרק. אך אהבתי שוב לראות את כל הקטעים מהחתונה של ברוק וריג'! עד כמה יפה ומאושרת ברוק ניראתה שם ! אח"כ כשסטפני ניכנסה היה לי כזה דה ז'ה וו! ולא אכפת לי שהם חוזרים על אותה הסצנה בוריאציות שונות כל כמה שנים, אני פשוט מתה על הסצנה הזאת! ואני מיתכוונת לסצנה שבה ברוק מחכה לריג' שיבוא ומתחילה לדבר כשחושבת שזה הוא, וזאת בעצם סטפני!
ואח"כ כל הסצנה בינה לבין סטפני היתה פשוט מעולה! שתיהן היו בדיוק כמו פעם וקתרין שיחקה ממש מדהים! ושוב פעם בעצם חזרה על משהו שהן כבר דיברו עליו איזה מיליון פעם בעבר, סטפני שוב פעם באה כדי לערער לברוק את הביטחון ביחסיה עם ריג', אבל מה זה משנה שזה כבר היה, אם זאת בדיוק הסיבה לכך שאהבתי את זה! אין, איך אני אוהבת את כל הסצנות ביניהן! אח"כ מאוד אהבתי את הסצנה בין סטפני לניק. ניק הזה כזה חכם. וריג' כזה מפגר. פשוט אין לי מילים כדי לתאר זאת. הוא לא קולט שכמה שהוא לא ינסה לעזור, הוא רק יעשה יותר גרוע?!
למה בריג'ית מקשיבה לו במקום להקשיב לניק? בשביל סטודנטית לרפואה בהחלט חסרים לה כמה תאים במוח. ולבסוף הסצנה בסוף הפרק. איך עיצבנו אותי כל המחמאות המופרזות שריג' היה חייב להגיד לבריגי'ת!
אין, אני לא מבינה, למה לעזעזל הוא רואה אותה כזאת מושלמת? היא לא! אין אדם מושלם! פשוט אין! הוא אף פעם לא אמר כל-כך הרבה מחמאות לברוק, זה בטוח. עכשיו, כל הזמן שהוא דיבר אני אמרתי לו(וזאת למרות שממש לא זכרתי שברוק עומדת לראות אותם), אולי תפסיק כבר לפני שברוק תבוא ותראה אתכם? אבל הוא כמובן לא חשב על זה! וכמובן שהיא היתה חייבת לבוא ולראות אותם מיתחבקים! עכשיו, אני יודעת איך זה ניראה. אבל זה היה לחלוטין חיבוק תמים. וכן, אני מבינה איך זה ודאי ניראה לברוק, במיוחד אחרי שסטפני נטעה במוחה את הספק. בא לי פשוט לחנוק את סטפני!
אבל דווקא בזכות הספק הזה, והחשד הזה, שברוק חשה באותו הרגע, הסצנה הזאת היתה כל-כך מעולה! איך אהבתי את הסצנה הזאת-הסצנה הכי מושלמת בכל הפרק! יו, איך אני נהניתי מהפרק הזה! איך נהניתי מכל הפרקים האחרונים, לא תאמינו! עכשיו, אני לא רוצה יותר מדיי להשלות את עצמי, אני די בטוחה שגם העלילה הזאת לא תימשך בכיוון שאוהב במיוחד, אבל ההתחלה הזאת ממש אבל ממש מצאה חן בעיניי! אה, ועוד דבר-אני בכלל לא ריחמתי על ברוק בפרק הזה. כי בסכה"כ אין לה כל סיבה לקנא. היא די אשימה בזה שהיא נאלצת לחיות עם הספק הזה. לדעתי היא פשוט חייבת לדבר עם שניהם, זה הכול, ולהגיד להם שבריג'ית חייבתלעזוב את הבית הזה. פשוט חייבת.בדיוק כמו שניק אמר.(ניראה לי שהוא די היחיד בכל הסיפור שרואה את הכול בצורה נכונה.) וכל עוד ברוק תהיה מספיק מטומטמת כדי לא לדרוש שבריג'ית תעזוב, בעיה שלה.אם כבר מאשימים אותה באנוכיות-אז איפה האנוכיות שלה כשהיא מאפשרת לבת שלה, שמאוהבת בבעלה, לגור איתם באותו בית?

Mikel20

New member
ממש לא מסכים לגבי הפרק

לדעתי זה היה עוד פרק משעמם, כמה אפשר לשמוע אותה בוכה? אפילו שזה די אמין והיא משחקת מצויין, העלילה הזאת שחוזרת על עצמה די מופרכת...אחותי כבר למעלה משנה את לא ראית את רידג' ואת עדיין חושבת עליו, אפשר לחשוב מה כבר היה בינכם?? כולה נשיקה מסכנה - אותי לא קונה הסיפור הזה בכלל אבל שוב ג'ק ווגנר ואשלי ג'ונס משחקים מצויין. לגבי שאר הפרק, לא נראה לכם תמוה שסטפני, שלא דיברה כמעט עם ברידג'ט מאז שחזרה ישר אבל ישר מסיקה את המסקנה שהיא שוב מאוהבת ברידג'?? בחייאת ברוק לפחות ראתה איזה מבט או שניים, היא ישר יודעת! ניק הרג אותי במשפט שלו "מה נסגר עם המשפחה שלכם? לא יכולים לדבר אחד עם השני וחייבים לרוץ אליי??" אשכרה צודק, הוא כל הזמן מנסה לברוח מהם אבל הם חייבים לחזור ולהציק לו. ולסיום, לגבי הפתיח המחודש (שמתם לב נכון?) ת'ורן מופיע עכשיו רגע לפני הסוף..נראה לי תמוה לא? מה אתם חושבים? וקלארק וקייטלין לפניו???

rachelMcfadden

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

ממש נרדמתי בפרק הזה... לא מעניינים אותי רידג' וברידג'ט לקראת הסוף זה כבר ממש התחיל להעיק...כמה כבר אפשר לחזור על אותם משפטים?? חלאס! הקטע היחידי שעוד איכשהו הזיז את הפרק היה סטפני וניק. זה היה פרק נורא!

לינה18

New member
למייקל

מסכימה איתך על כל מה שאמרת. גם אני חשבתי על אותם הדברים. רק שלמרות כל אלה עדיין מאוד נהניתי מהפרק, וזה מה שהכי חשוב, לא?

לינה18

New member
החלטתי לשתף אתכם במשהו

אז ככה: כבר ממזמן עוד מאז שהתחלתי לראות(שזה רק איזה שנתיים) אני כותבת שירים על הסידרה על פרקים שממש אהבתי. ובגלל שאת הפרקים האחרונים ממש אהבתי, כתבתי עליהם כמה שירים. עכשיו, לא משנה מה תחשבו עליהם, רק בבקשה לא לקטול אותם, טוב?
הראשון זה על הפרק שלפני המסיבה של דיקן וג'קי, כשבריגי'ת הביטה בריג' וברוק. כתבתי קצת בהגזמה, אבל אני לא בדיוק ככה רואה את הדמות של בריג'ית(למעשה בכלל לא ככה) פשוט ככה בחרתי לכתוב: הם עוד לא מודעים אך ענן קודר כבר מעיב על אושרם היא צופה בהם בעודם יושבים מיתחבקים, מיתנשקים הם לא רואים אותה עדיין... בוהה בהם מפינה אפילה ומבטה אכול קינאה: לגנוב אותו- לגנוב ממנה- היא תיכננה בזדוניות קודרת עודה בוהה בהם עודה מסתכלת בלהט אהבתם אש קינאתה. ושיר שחיברתי היום על הסצנה האחרונה בפרק(כשברוק ראתה את ריג' ובריג'ית): מילים הכו אותה בזעם תמונה הכתה אותה בשוק "תמיד תהיי הנסיכה שלי" הפעם מפר הוא שוב שבועת עבר. "כמה אחוז ממך נותר הפעם? אמור לי, ריג' איה אותם 100 אחוז? כן,לא תהיה שלי כולך אף פעם אך עוד ישנם גברים שרק שלי יהיו בהנאה." (טוב, זה ברור שאת הדברים האחרונים בשיר אומרת ברוק.)

WCY

New member
../images/Emo80.gif ...

לפי דעתי הפרק הזה היה משעמם, לא היה בו שום דבר מיוחד שכבר לא ידענו עליו בפרקים הקודמים, לא התגלה בו שום דבר חדש ולא נוצר קונפליקט מסקרן. אם תשאלו אותי, בזמן האחרון - ברוב החודשים האחרונים, אפילו יותר - העלילות בסדרה הולכות ונהיות פחות ופחות מותחות וסבירות. הזוגיות שהייתה בין ברידג'יט ואוסקר לא הייתה נראית כמו זוגיות במשבר, להפך. אני סבורה שמה שקורה בין רידג' לברידג'יט נוצר אך ורק מחוסר ברירה של הכותבים, אני לא מוצאת בקטעים הללו שום דבר מותח ו/ או חדש. נו, אז לברידג'יט יש רגשות כלפי בעלה של אמה. אז...? ראינו דברים יותר גרועים (?) מזה, יותר מוזרים מזה ובהרבה יותר ממכרים מזה. לפחות נהנת מהפרק, נחמה קטנה ^^;;

למעלה