הפרק היומי - ישראל

הפרק היומי - ישראל

למה מאסימו לא מתגלח? למה הת'ר לבושה כמו טיילור בימיה הטובים במרוקו? למה ג'קי עדיין לא עשתה ניתוח פלסטי לקמטים בלחיים? למה עדיין הופתעתי שהכל היה פנטזיה של אמבר? לתשובות נא לפנות ל- [email protected]

S c a r l e t t

New member
פרק נוראי...

עד שאני נמצאת בבית לראות אותו בלייס זה מה שאני מקבלת? ג'קי עולה לי על העצבים, למה לעזאזל כל פעם שהיא שומעת שמאסימו רוצה אותה בחזרה היא קופצת? הרי היה לה רע איתו, הוא התנהג אליה כמו ילדה קטנה במקרה הטוב, כאילו היא רכוש שלו. למה שהיא תרצה לחזור אליו הוא תהייה מעוניינת בו אם הוא רוצה אותה חזרה? אני מצטערת לומר אבל יש לה אופי של אישה מוכה. שתתאפס קצת על עצמה ותהיה יותר חזקה ותעמוד על שלה, נמאס לראות אותה כמו סמרטוט! אני לא יכולה לראות את דיקן ככה, נשבר לי הלב
עד שהוא הצליח להיגמל והחזיק מעמד כ"כ הרבה זמן, איזו אכזריות!

Kazz

New member
הקטע המצחיק בפרק:

כשאמבר אחרי השיחה עם רידג' יצאה מהדלת , היא טרקה אותה. רידג' חשב שהיא לא תסגור את הדלת וראו איך הוא בא לנגוע בידית ולטרוק את הדלת אחרי אמבר , אבל אמבר טרקה את הדלת , אז הוא ברג האחרון שם יד על הדלת עצמה , כזה דחף קצת חח.

girlontop

New member
ג'קי, כמה שהיא יפה ככה היא מעצבנת

אולי הדמות הכי סמרטוטית שנראתה בסדרה אי פעם. בלי טעם ובלי ריח, סתם מעפנה. אני עדיין בעד להפוך אותה לאישה מוכה: אפשר להביא את האקס המתעלל פרנק פיין, שישחזר את יכולתיו

למעלה