הפרק היומי-ישראל.

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי-ישראל. המצאתי שיר על סטפני! ../images/Emo79.gifמי שונא אותך יותר ממני? מי יחנוק אותך בזמן השינה?... [כמובן לפי המילים של "מי אוהב אותך יותר ממני../images/Emo3.gif] בכל אופן, סטפני לדעתי סתם אוהבת להגזים, היא פשוט חייבת להתערב בחיים של כולם, ובמקום לעזור היא רק הורסת. מעצבן אותי שכל פעם שרואים את ניק הוא חושב על ברוק! דיי, איזה קרצייה הוא, שיחשוב על עתיד עם אישתו והילד שלו במקום על ברוק, זה כבר מתחיל לעצבן. כנראה שבריג'יט שמעה את התלונה שלי על השיער שלה לפני כמה זמן, כי היא ממש התחילה להיראות טוב בזמן האחרון../images/Emo3.gif וברוק נראית מצויין.

ת נ י ן

New member
../images/Emo45.gif.אפילו כתבתי לחן מקורי עבור זה. מסכים לגבי התיסרוקת של בריג'ט. ולגבי ניק המוטרד... ד"א את מוזמנת להגיב ב"סקר" החדש שלי..

S c a r l e t t

New member
ולא מעצבן אתכם לראות את ברוק חולמת על הלילה בסירה? ועל כל משפט שהיא וניק אמרו אחד לשני מאז אותו ערב?!? כי אני אישית כבר יוצאת מדעתי../images/Emo123.gif

Shiri from the block

Active member
אבל.. ברוק לבנתיים חשבה על זה רק פעם אחת, אולי פעמיים, אבל אצל ניק זה כבר ממש אובססיבי! פשוט כל פעם שרואים אותו הוא חושב עליה../images/Emo122.gif

S c a r l e t t

New member
אולי פעמיים?? שירני הגזמת לגמרי, היא אמנם חושבת עליו פחות ממה שהוא חושב עליה אבל גם אצלה זה כבר חרוש, מאוס ומוצה לגמרי, שפשוט יקחו אחריות ויתמודדו עם ההחלטה שלהם כמו אנשים בוגרים ולא כמו שני טינאיג`רים מיוחמים

Shiri from the block

Active member
אני אסביר לך למה התכוונתי שכשכל פעם שהראו את ניק, הראו בתמונה כל פעם שחושב על ברוק ושהוא דמיין אותה, וברוק רק חשבה עליו וכשאמרתי "פעם או פעמיים" התכוונתי בתמונה, לא רק במחשבה..../images/Emo3.gif

ת נ י ן

New member
שירני,את עדיין צודקת, כי אצל ניק זה הרבה יותר מציקני ואובססיבי. אצל ברוק,זה מודגש כדי להראות לנו את הקרבתה. אך לא מודגש בצורה אובססיבית ושגעונית.

למעלה