הפרק היומי-יום חמישי

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי-יום חמישי שמעתם מה ברוק אמרה לבריג'יט? אני לא מאמינה איך בראדלי גורם לברוק להישמע כזאת טיפשה: "אבל יש להם תינוק ביחד!" כאילו, לך ולריג' אין תינוק ביחד? אז למה אתם לא ביחד? איזה טימטום :| וסטפני ופלישה הרגו אותי../images/Emo6.gif: "אז היא תוותר? לא. לא?../images/Emo12.gif לא?../images/Emo2.gif" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Mikel20

New member
תשובות ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif 1. טיילור דורסת את דארלה. 2. דארלה מתה. 3. טיילור מסתירה את זה מכולם ופוצחת ברומן עם ת'ורן, על הדרך הקטור מתעוור. 4. טיילור מתוודה אחרי חודשיים ועומדת למשפט. 5. ברוק וניק מתחתנים. 6. ניק שוכב עם ברידג'ט, היא נכנסת להריון. 7. ברוק וניק מתגרשים. 8. הילד בעצם של דנטה (שחזר בינתיים לפלישיה) אבל היא מפילה בסוף. 9. סטפני מעיפה את ג'קי מהמדרגות, בתגובה ניק משתלט (כנראה) על פורסטר. 10. בין לבין מאסימו עוזב,דונה ופיבי חוזרות לסדרה (שחקניות חדשות). זה נראה לי מחסה את 5 החודשים הקרובים ../images/Emo13.gif

../images/Emo58.gif יש לי שתי שאלות 1) ממה הקטור התעוור? 2) האם אמבר בצח"מ ואם כן , מה היא עושה שם בדיוק?

Indiman1

New member
פלישיה וסטפני מעצבנות ברמות פלישיה כולה חיה באשליות שדנטה אוהב אותה, וסטפני - אני לא מבין מה לחוץ לה שפלישיה תתחתן עם דנטה. הרי היא הראשונה שהבחינה שמי שבאמת מאוהב פה זה דנטה ובריג'ט. למה היא רוצה שהבת שלה תתחתן עם מישהו שלא אוהב אותה. טמטום... ודנטה - אויש איזה למל"מ. מה הבעיה להגיד לפלישיה שאתה לא ממש רוצה אותה, אחרי זה עוד תתקע איתה. בקיצר, עלילה מעצבנת

S c a r l e t t

New member
פלישה די מסכנה בכל הסיפור הזה... את סטפני אני לא מבינה, היא יודעת ומבינה שדנטה אוהב את ברידג'ט יותר מפלישה אז למה היא מתעקשת? פלישה חיה בהכחשה מסוימת, בכלל קשה לי להבין אישה שתסכים להצעת נישואים יומיים אחרי שהוא הציע לאחותה, ועוד עם אותה הטבעת אבל בסך הכל היא מנסה לאחד את המשפחה שלה ולהמשיך בחיים.. ברוק פשוט הרסה אותי, מאיפה היא הביאה את כל השטויות האלה שהיא אמרה לברידג'ט?!? יש להם ילד, את תיקחי אותו מהבן שלו, אל תשימי את הצרכים שלך לפני אחרים???

Indiman1

New member
אני מתעלם בכלל מהדברים של ברוק כמו ששירן אמרה, לא ברור בכלל מה התסריטאים חשבו לעצמם כשכתבו לה את השורות האלו, היה לה בכלל קו מחשבה אחר - היא תמכה בבריג'ט לפני כן ולא שאלה יותר מדי שאלות. ופתאום זה. אבל בסוף היא "כאילו" השתכנעה מחדש או משהו.. והיום דרך אגב היה כמו "פרק תיקון" לאתמול - סטפני מבינה שיש פה משהו , דנטה התעקש על עמדתו (אהבתי שהוא צרח על ספני לעוף מהבית ../images/Emo9.gif). רק פלישיה עדיין בהכחשה כמו שסיגל אמרה.

S c a r l e t t

New member
ההתפרצות של סטף היתה גדולה אהבתי איך ברידג'ט ודנטה קפצו מהספה ../images/Emo13.gif בכלל כל הצרחות שלה על ברידג'ט והמבטים שהיא נעצה בה, היא פשוט ענקית!, אבל יפה שהיא לפחות השלימה והבינה את המצב וגם אריק, נשארה רק פלישה...וניק שלא ברור למה הוא בכלל מתערב ולמה אכפת לו. אגב, זאת רק אני או שכל הקטע שברוק קופצת על ניק היה די מגוחך, הרי אחרי כל הריבים וחילוקי הדעות שהיו להם בזמן האחרון זה די ברור שנישואים זה לא הפתרון, והם לא בדיוק יחזיקו מעמד, אז למה להוסיף עוד חתונה לרזומה?

Shiri from the block

Active member
ברוק וניק עדיין אוהבים אחד את השני אז נכון, יש ביניהם מריבות וויכוחים.. אבל בין איזה בני זוג אין? זה אומר שהם לא צריכים להתחתן?

S c a r l e t t

New member
אם תשאלי אותי זה אומר שהם צריכים לחכות קצת ולא למהר לתוך הנישואים האלה...לראות שהקשר שלהם מחזיק מעמד ושורד את הקשיים שהם נמצאים בהם עכשיו ואז להתחתן, למה למהר?

Shiri from the block

Active member
בגלל ש תחשבי כמה זמן הם מאוהבים. עוד מאז שהוא היה בריג'יט, זה הכי ברור להם שהם אוהבים אחד את השני ורוצים להיות ביחד, אז למה לא להתחתן?

S c a r l e t t

New member
אבל עכשיו התחילו לצוץ להם בעיות שהם די מהותיות להמשך הקשר, אם ברוק תמשיך לעבוד בפורסטר ורידג' ימשיך לרדוף אחריה (וסביר להניח שזה מה שיקרה) ניק בסוף יפסיק להיות סבלני (עד כמה שאפשר לקרוא למה שהוא סבלני) וימאס לו מכל העניין הזה, אז אני חושבת שהם צריכים לתת לעצמם עוד הזדמנות בתנאים שהם נמצאים בהם עכשיו ולראות שהם מצליחים להחזיק מעמד

Mikel20

New member
תגידי.. את בטוחה שאת לא קוראת ספוילרים?? ../images/Emo8.gif

S c a r l e t t

New member
חחח.... אני פשוט צופה בסדרה יותר מידי שנים שזה כבר נהיה כ"כ ברור וצפוי. ובכלל לא מפתיע אותי לשמוע שזה מה שיקרה... בינינו, לא היה לך ברור שהקשר הזה לא יחזיק מעמד?

S c a r l e t t

New member
בכל זאת מדובר בברוק../images/Emo8.gif חוץ מרידג' היא לא הצליחה להחזיק מעמד יותר מידי באף קשר....

Shiri from the block

Active member
אני לא מסכימה לדעתי הם חיכו הרבה זמן.. הם מאמינים בחוזק האהבה שלהם, וזה כל מה שצריך.

למעלה